- 27 Haziran 2010
- 6.553
- 13.159
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlıkToz aldım
Yerleri süpürdüm sildim
Lavabo wc temizledim
Yıkanan çamaşırların çoğunu yerleştirdim
Duş aldım
Markete gittim geldim, aldıklarımı yerleştirdim.
Geçen hafta hiç giymediğim 2 eteği arkadaşıma vermiştim
Bugün de 1 elbise 1 bikini üstü 1 çift topuklu ayakkabı eledim.
Evime geldiiim Spora başladım tekrar. Evin temizliğini hallettim şükür. Ama koltuk örtüsü bize göre değilmiş kaldırdım onları sürekli bozuluyodu mutfak dolaplarını düzenledim. Oğlumu kursa götür getir yapıyorum . Kursa gitmeden yemeği yapıyorum. Koşturmacayla geçiyo. Kütüphaneye gittik bugün. Kendime kitap aldım bugün başlarım okumaya. Bide şey camlarim berbatScss94 sen neler yapıyorsun
Eline sağlıkEvime geldiiim Spora başladım tekrar. Evin temizliğini hallettim şükür. Ama koltuk örtüsü bize göre değilmiş kaldırdım onları sürekli bozuluyodu mutfak dolaplarını düzenledim. Oğlumu kursa götür getir yapıyorum . Kursa gitmeden yemeği yapıyorum. Koşturmacayla geçiyo. Kütüphaneye gittik bugün. Kendime kitap aldım bugün başlarım okumaya. Bide şey camlarim berbat
Çamaşırı biriktirmiyorum günlük hemen arıyorum seriyorum sabaha hazırYemek camasir bulaşık işleri olunca daha çok yorucu gibi geliyor.
Otel o yönden daha rahat sanki kısa olunca tabi.
Biz sabah uyanınca havuzda vakit geçiriyoruz ben bir ara denize gidip geliyorum öğlen yemeği falan takip etmiyoruz nerdeysek orada yeriz.
Ama 1 kez büyük otel tercih ettik pişman oldum kalabalık hiç iyi olmuyor mesela sıra beklemek falan bana göre değil.
Akşam odaya çıkıyoruz hazırlanıyoruz yemek çay derken gün bitiyor.
Bir günümüzde de geziyoruz. Yetiyor.
Ayy özledim
Yazlık daha iyi tabi uzun kalınca.
Doğum günün kutlu olsunÇamaşırı biriktirmiyorum günlük hemen arıyorum seriyorum sabaha hazır
Akşam yatmadan ne yemek yapacağımı belirliyorum sabah kahvaltı olana kadar (tabi uyanmamız öğleni buluyor)yemeği de yapıyorum
Mesela
Pazartesi —etli güveç
Salı fırında —tavuk patates
Bugün —etli yeşil fasulye yaptım (yanlarına pilav cacık salata filan ekliyorum)
Yarının yemeğini düşünüm dedim eşim yarın yapma dışardan yeriz dedi
Haftada 2 gün filan dışardan yiyoruz
Sonra bütün gün bizim
Bugün çarşıya gittik kıyafet aldık kendimize
Eşim doğumgünü hediyesi aldı bana birde
Biraz kitap okudum
Yemek hazırladım
Yedik, topladım, yıkadım
Ders çalışıyoruz.
Uyumadan da kitap okuruz.
iyi gezmeler:) çocuklarla yolculuk, gezme nasıl geçiyor? çocukları yolda nasıl oyalıyorsun? bu konuda biraz beyin fırtınasına ihtiyacım var:)Günaydın kızlar
Memleketin diye demiyorum ama her köşesi cennet ya depremin çok kötü etkilediği ilçeler de var maalesef hala çok kötü durumda eski görev yerim olan ilçe mesela
bir iki foto bırakıyorum
Çok güzel Eşim Hatay'da okudu . İnsallah gitmek nasip olur çok merak ediyorum Mutfağı da tam benlikGünaydın kızlar
Memleketin diye demiyorum ama her köşesi cennet ya depremin çok kötü etkilediği ilçeler de var maalesef hala çok kötü durumda eski görev yerim olan ilçe mesela
bir iki foto bırakıyorum
Bekleriz her zaman yazın gelecek olursanız haber verÇok güzel Eşim Hatay'da okudu . İnsallah gitmek nasip olur çok merak ediyorum Mutfağı da tam benlik
İnşallahBekleriz her zaman yazın gelecek olursanız haber ver
Müzik dinlemeyi seviyorlar, bi de bir şeyler atıştırmayı oğlanlar büyüdüğü için sorun olmuyor. Sık sık duruyoruz ama yine de. Kızım dün uyudu 2 kere. Uyanıkken de çok sıkıntı çıkarmadı açıkçası ben de şaşırdım bir kere istifra etti amaiyi gezmeler:) çocuklarla yolculuk, gezme nasıl geçiyor? çocukları yolda nasıl oyalıyorsun? bu konuda biraz beyin fırtınasına ihtiyacım var:)
kızın kaç yaşındaydı?Müzik dinlemeyi seviyorlar, bi de bir şeyler atıştırmayı oğlanlar büyüdüğü için sorun olmuyor. Sık sık duruyoruz ama yine de. Kızım dün uyudu 2 kere. Uyanıkken de çok sıkıntı çıkarmadı açıkçası ben de şaşırdım bir kere istifra etti ama
Benim kızım da 2 yaşında, abileri de olduğu için belki sürekli aralarında bir iletişim oluyor o yüzden sıkılmadı bence. Tabi arada mızırdandı ama beklentimin üstünde bir performans sergiledikızın kaç yaşındaydı?
benim oğlan 2 yaşında, sıkılıyor arabada, arabalar, sticker kitapları vs aldım yanıma yazın tatile giderken ama tıkandm bir süre sonra yolsan dondurma,kraker vs aldık
Çok güzel inşallah bir gün bizde gezeriz buralarıGünaydın kızlar
bir iki foto bırakıyorum
İnşallahÇok güzel inşallah bir gün bizde gezeriz buraları