- 23 Eylül 2013
- 23.830
- 48.457
Ooo tebrik ederimBugün sabah tartıldım hedefime son bir kg kalmış . Spor yaptığım için incelme oldu baya çok mutluyum bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo tebrik ederimBugün sabah tartıldım hedefime son bir kg kalmış . Spor yaptığım için incelme oldu baya çok mutluyum bugün
Teşekkür ederimOoo tebrik ederim
Benim de baş dönmesi mide bulantısı oluyodu sık sık oluyodu. Kbb ye göründüm. Vertigom varmışSağol canım
Dışarıya çıkmadım
Klima da açmadım
Yediğim birsey dokunsa ailecek etkilenirdik exra birsey yemedim.
Tansiyon mu var acaba dedim normal çıktı
Anlamadım malesef
Geçmiş olsun bazen aynı yediğimiz şeylerden ben zehirleniyorum eşim ve oğluma bişey olmuyorSağol canım
Dışarıya çıkmadım
Klima da açmadım
Yediğim birsey dokunsa ailecek etkilenirdik exra birsey yemedim.
Tansiyon mu var acaba dedim normal çıktı
Anlamadım malesef
Tebrik ederimBugün sabah tartıldım hedefime son bir kg kalmış . Spor yaptığım için incelme oldu baya çok mutluyum bugün
Teşekkür ederimTebrik ederim
Ben de günden güne alıyorum
Anneme gidince yaparım diyorum o da çok lezzetli yemek yapıyor
Tatlılar hamur işleri
Benim sonum ne olacak böyle
Tekrar ederse giderim mutlaka çok sağolBenim de baş dönmesi mide bulantısı oluyodu sık sık oluyodu. Kbb ye göründüm. Vertigom varmış
Yediğim şeyler etkiliyo beni pirinç makarna yediğim zaman basım dönüyo hemen. Tekrar ederse görün başka bi doktora da canım geçmiş olsun çok
Sağol bellezamGeçmiş olsun mia
Sağol canimGeçmiş olsun bazen aynı yediğimiz şeylerden ben zehirleniyorum eşim ve oğluma bişey olmuyor
Evet yarın açıklanacak canımMia- geçmiş olsun, sıcaklardan olmuştur
Beslenmeyi çok güzel oturmuştum, bayramdan sonra bozuldu maalesef memlekette de toparlayabileceğimi sanmıyorum
Lgs yarın açıklanmayacak mıydı ? S sarahconnor
Benim de başım ağrıyor biraz uyusam on numara olacak
Ben az 1. Var diye tahmin ediyorum ama kaç olur toplam bilmiyorumEvet yarın açıklanacak canım
350 nin üzerinde birinci olduğu söyleniyor duydun mu
1000 üzerinde de tek yanlışı olan varmış kim nerden nasıl duyduysa bunları
Geçmiş olsun sıcaklardan olabılır baş ağrısı
İnşallah mikancımBen az 1. Var diye tahmin ediyorum ama kaç olur toplam bilmiyorum
Sağol canim sıcaklardan olabilirMia- geçmiş olsun, sıcaklardan olmuştur
Beslenmeyi çok güzel oturmuştum, bayramdan sonra bozuldu maalesef memlekette de toparlayabileceğimi sanmıyorum
Lgs yarın açıklanmayacak mıydı ? S sarahconnor
Benim de başım ağrıyor biraz uyusam on numara olacak
Gule güle kullan canımSelamlar
Kendime birkaç parça birseyler aldım.
Birikim yalan oldu
Ne aldın ben de oğluma tshırt kendime de 2 tshirt ekledım sepete alıp almama kararsızlığı yaşıyorumSelamlar
Kendime birkaç parça birseyler aldım.
Birikim yalan oldu