- 8 Şubat 2016
- 6.113
- 13.661
- 30
Bende kardeşime hep uzaydan geldiğimi söylerdim sonra acaba gerçekten öyle miyim diye düşünürdumKesinlikle
Şaka bir yana çocukluğumun büyük bir kısmını özel güçleri olan bir kahramana dönüşmeyi bekleyerek geçirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kardeşime hep uzaydan geldiğimi söylerdim sonra acaba gerçekten öyle miyim diye düşünürdumKesinlikle
Şaka bir yana çocukluğumun büyük bir kısmını özel güçleri olan bir kahramana dönüşmeyi bekleyerek geçirdim
Yaaa süpersinBende kardeşime hep uzaydan geldiğimi söylerdim sonra acaba gerçekten öyle miyim diye düşünürdum
Tanıştığıma memnun oldum. Teşekkür ederimTeşekkür ederim sizler nasılsınız ben 30 yaşındayım.5 aylık bir bebeğim var. İndirim ya da ihtiyaç dışı bir şeyler almayı sevmiyorum bir şey alacaksam da internette en uygun şekliyle alıyorum.Evimde çok kalabalık ve gereksiz eşyam yok.instagramda minimalist yaşam vlogları izlemekten keyif alırken bu post sitede tesadüfen denk geldi çok da mutlu oldum
Küçükken Zeyna yı çok izlerdim.Kesinlikle
Yaşadığımız yerde avm olmadığı için çok sık mağaza gezemiyorum ama bu tatilde birkaç mağazaya girme fırsatım oldu . Bu sayfadan ve diğer minimalist içeriklerden çok fazla şey öğrendiğimi farkettim. İstek mi ihtiyaç mı, hangi materyalden yapılmış, dolabımdaki başka şeylerle uyumlu mu gibi kriterlerden geçirip incelediğimi gördüm bu da beni mutlu etti.
Bana kattıklarınız için teşekkür ediyorum
İzmir çok güzel bir şehirSelam kızlar bayram tatili gayet hızlı ve yorucu geçti, izmirdeydik ilçeleri gezdik denizli bir tatil yaptık , hem yol hem çocuk baya yordu bu hafta seminerler olduğu için evden devam ediyoruz tatile
Ben aysavaşçısı olacaktım yaKüçükken Zeyna yı çok izlerdim.
Battaniyeden pelerin yapıp evde koşardım
Kaçırmadan izlerdim çok güzeldiBen aysavaşçısı olacaktım ya
Bulaşık makinem bozuldu
Bulaşık makinem bozuldu
Dün eşim bakıyım bir dedi düğmesine bastı çalıştı.Çok kötü olmuş canım . Yapılacak gibi mi yenisi mi alınacak
Çok geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba yediğin bişeyden mi oldu yoksa sıcaklardan miDün eşim bakıyım bir dedi düğmesine bastı çalıştı.
10 dk kendisini övmesini her işi aşkla yapılmasını dinledim.
Evren ne yapmaya çalışıyor anlamadım 10 defa denemistim oysa.
Sonra başım döndü midem bulandı gece 2 ye kadar geçmedi hastaneye gittik tüm değerlerim normal çıktı serum iyi geldi.
4 te eve geldik uyudum.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım neden öyle oldu acaba yediğin bişeyden mi oldu yoksa sıcaklardan mi
Ooo tebrik ederimBugün sabah tartıldım hedefime son bir kg kalmış . Spor yaptığım için incelme oldu baya çok mutluyum bugün
Teşekkür ederimOoo tebrik ederim