Benim annem odama hiç karışmadı Duvarlarım spice girls posterleriyle doluydu salsayı çok hatırlamıyorum ama dergi delisiydim ben, she&he vardı ben lisedeyken, onu alırdım, sonra her ay blue jean, hey girl falan da alırdım, üni yıllarımda da seninle dergisi almaya başlamıştım çok güzel bi dergiydi, hala dergi çok seviyorum ama dergilerde o eski tat yok, çoğunun yarıdan fazlası reklam

Aynen dergi almayalı çok zaman oldu

Yarın annemler gelecek o yüzden evi genel bir temizlerim yemek yaparım.
Bu ara günlerim birbirine karıştı
Dolap içlerini kontrol etmek istiyorum.
Ajandama tekrar başlayacağım.
Böyle günlerde tükenmek yerine yenilikler için tekrar yol haritası oluşturmak heyecan veriyor.
Evrilmek gibi geliyor.
Tabi başlarda dibe batmak hiç güzel değil.

travmalarımız ortaya çıktı bak çocuklarıma çok daha anlayışlı olmaya çalışıyorum, yapabiliyor muyum bilmiyorum ama, çünkü anneme de sorunca neden öyle yaptım bilmiyorum ki diyo :)
geçen annemin yanında kızıma dedim ki "kızım bebekler yapmıyor artık, bak küçük arkadaşların yapmıyor artık vs" diye

Annem ne dese beğenirsin "karşılaştırma kızım kimseyle"

peki ben ne dedim "biz neden karşılaştırılarak büyüdük o zaman"

biz cahildik diyor.

Beğenip gitti mi o
lindalinda
Nereye gittin
Varya gözünüzden hicbir şey kacmiyor yahu
Napiosunuz bile yazamayacak kadar yoğunum is yerinde
Napiosuniz bakim.
Mikaaaaaannnnn cancagizim hamile misin. Ulen sen karı isen ben neyim. Yahut ben kari isem sen nesin
Ben bi tane bebe ile huniyi taktim. Allah kucagina almayi da nasip etsin kuzummm
Miam napion..offf kayinvalidemler gelecek benimde. Evi temizletmem gerekiyor. Rv oyuncaktan geciolmior.bende durumlar hrp aynı kizlar

Lindacım kader kurbanıyım yoksa cengaver bir pehlivan değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…