Aynen dergi almayalı çok zaman olduBenim annem odama hiç karışmadıDuvarlarım spice girls posterleriyle doluydu salsayı çok hatırlamıyorum ama dergi delisiydim ben, she&he vardı ben lisedeyken, onu alırdım, sonra her ay blue jean, hey girl falan da alırdım, üni yıllarımda da seninle dergisi almaya başlamıştım çok güzel bi dergiydi, hala dergi çok seviyorum ama dergilerde o eski tat yok, çoğunun yarıdan fazlası reklam
Belki de okumuşumdurOkumuşsundur şiirimi gerçi rumuzla yazmıştık ama rumuz mikan değildi
Burda da firtina kopuyor. Agaclar kökünden gitmis yollarda. Cocuklari mümkünse getirmeyin krese dediler. Evdeyiz hep beraberGünaydın kızlar
Bugün burda hava çok güzel
Kombiyi kapatıp tüm camları açtım
Dışarda cıvıl cıvıl kuş sesleri falan :)
89 Aralık da doğmuşum bende ucundan kaçırdımBenim icin sadece 90 lar degil asil 80 lerhepinizden yasliyim anlasilan.
13 yas var aramizda89 Aralık da doğmuşum bende ucundan kaçırdım
Olsun ruhun genç abla13 yas var aramizda
geçen annemin yanında kızıma dedim ki "kızım bebekler yapmıyor artık, bak küçük arkadaşların yapmıyor artık vs" diyetravmalarımız ortaya çıktı bakçocuklarıma çok daha anlayışlı olmaya çalışıyorum, yapabiliyor muyum bilmiyorum ama, çünkü anneme de sorunca neden öyle yaptım bilmiyorum ki diyo :)
FavorimmmRossalindaaaaaa
Varya gözünüzden hicbir şey kacmiyor yahu
Lindacım kader kurbanıyım yoksa cengaver bir pehlivan değilim yaniVarya gözünüzden hicbir şey kacmiyor yahu
Napiosunuz bile yazamayacak kadar yoğunum is yerinde
Napiosuniz bakim.
Mikaaaaaannnnn cancagizim hamile misin. Ulen sen karı isen ben neyim. Yahut ben kari isem sen nesin
Ben bi tane bebe ile huniyi taktim. Allah kucagina almayi da nasip etsin kuzummm
Miam napion..offf kayinvalidemler gelecek benimde. Evi temizletmem gerekiyor. Rv oyuncaktan geciolmior.bende durumlar hrp aynı kizlar
Ooo fenaymışBurda da firtina kopuyor. Agaclar kökünden gitmis yollarda. Cocuklari mümkünse getirmeyin krese dediler. Evdeyiz hep beraber
89 Aralık da doğmuşum bende ucundan kaçırdım
Evet yasimi göstermiyorum en azindan simdilikBen şok
Hiç o kadar durmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?