Popüler Konu Minimal Yaşam

Selamlar
Dün seramik bakmaya gitmiştik çok fırsatımız olmadı 1 mağazadan baktık.
Yinede istediğime yakın ürünler buldum.

Bu sabahta usta geldi. Fiyat aldık.
Ufak tefek başlıyoruz tadilata.
Günaydınlarrrr

hadi bakalım kolay gelsin mia

Selamlar
Dün seramik bakmaya gitmiştik çok fırsatımız olmadı 1 mağazadan baktık.
Yinede istediğime yakın ürünler buldum.

Bu sabahta usta geldi. Fiyat aldık.
Ufak tefek başlıyoruz tadilata.
Hadi hayırlı olsun, sonucu merakla bekliyoruz ☺

Közlenmiş kapya biber turşusu yapıldı.
Yesil biber kurutmak için asıldı.
Geriye sadece acı sos kaldı ay sonu yaparım büyük ihtimal. 2 çeşit tarif yapılacak
Birini el yapımı satın alıyorduk tarifini buldum gibi

Slm kızlar 6 adet balkon sandalyesi ve 1 katlanır masa elendi.
Ama ekstra alınan şeyler oldu. Çocuklara yatak ve sifonyer alındı. Oturma odası çocuk odası oldu. Oturma odasındaki oturma grubundan bir 3 lü koltuğu çocuk odasında bıraktım. Oda baya geniş. Balkonu kapattırdik. Oturma grubunun kalan 3 lü ve 2li koltuklarıni da oraya koyduk. Ben su an memleketteyim. Evin son durumunu sadece fotolardan gördüm. Bakalım duruma göre eleme yapabilirim.

Ne güzel değişimler olmuş hayırlı olsun

Kışlık hazırlık yapmayi çok seviyorum. Biz de annemle bamya ayiklayip buzluga attık. Patlıcan oyup yine buzluğa.
Yeşil fasulye ve domates atacağım. Bu sene kabak da atmak istiyorum. Annem patlıcan kızartıp attı karnıyarik için. Sağlıksız ama kışın degisiklik adına iyi oluyor dolmalik biber ve börülce attim mi tamamdır

Aynen yer bulursam taze fasulye dolma biber atsam yeter ama buzlukta şuan yer yok
Bu yıl patlıcan ve domates rendesi yapamayacağım.

Aynen yer bulursam taze fasulye dolma biber atsam yeter ama buzlukta şuan yer yok
Bu yıl patlıcan ve domates rendesi yapamayacağım.
Kayinvalidemin dondurucusu var. 1 çekmecesini bize ayırıyor sağolsun. Yoksa benim dolap da sığmaz

patlıcanı ve kırmızı biberi közleyip 2patlıcan 2 biber şeklinde poşetleyip dondurun.

sonra çıkarıp çözününce manca yapmaya çok pratik oluyor.

patlıcanı ve kırmızı biberi közleyip 2patlıcan 2 biber şeklinde poşetleyip dondurun.

sonra çıkarıp çözününce manca yapmaya çok pratik oluyor.
Ay evet onu unuttum bol bol kozlenmiş biber ve patlıcan koyduk buzluga. Babagannüç bilir misiniz ondan yaparız biz

CKbeautyandsheer geçen gün mesajını görünce yazacaktım şimdi aklıma geldi. Cildine c vitamini serumu uyguladıktan sonra kesinlikle güneşe çıkmaman gerekiyor. Leke yapıyor çünkü. C vitamini serumunu kışın kullanmak daha fazla fayda sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…