GünaydınlarrrrSelamlar
Dün seramik bakmaya gitmiştik çok fırsatımız olmadı 1 mağazadan baktık.
Yinede istediğime yakın ürünler buldum.
Bu sabahta usta geldi. Fiyat aldık.
Ufak tefek başlıyoruz tadilata.
Sağol canimGünaydınlarrrr
hadi bakalım kolay gelsin mia
Hadi hayırlı olsun, sonucu merakla bekliyoruz ☺Selamlar
Dün seramik bakmaya gitmiştik çok fırsatımız olmadı 1 mağazadan baktık.
Yinede istediğime yakın ürünler buldum.
Bu sabahta usta geldi. Fiyat aldık.
Ufak tefek başlıyoruz tadilata.
Bende merak ediyorumHadi hayırlı olsun, sonucu merakla bekliyoruz ☺
Ne güzel değişimler olmuş hayırlı olsunSlm kızlar 6 adet balkon sandalyesi ve 1 katlanır masa elendi.
Ama ekstra alınan şeyler oldu. Çocuklara yatak ve sifonyer alındı. Oturma odası çocuk odası oldu. Oturma odasındaki oturma grubundan bir 3 lü koltuğu çocuk odasında bıraktım. Oda baya geniş. Balkonu kapattırdik. Oturma grubunun kalan 3 lü ve 2li koltuklarıni da oraya koyduk. Ben su an memleketteyim. Evin son durumunu sadece fotolardan gördüm. Bakalım duruma göre eleme yapabilirim.
Kışlık hazırlık yapmayi çok seviyorum. Biz de annemle bamya ayiklayip buzluga attık. Patlıcan oyup yine buzluğa.Közlenmiş kapya biber turşusu yapıldı.
Yesil biber kurutmak için asıldı.
Geriye sadece acı sos kaldı ay sonu yaparım büyük ihtimal. 2 çeşit tarif yapılacak
Birini el yapımı satın alıyorduk tarifini buldum gibi
TeşekkürlerNe güzel değişimler olmuş hayırlı olsun
Aynen yer bulursam taze fasulye dolma biber atsam yeter ama buzlukta şuan yer yokKışlık hazırlık yapmayi çok seviyorum. Biz de annemle bamya ayiklayip buzluga attık. Patlıcan oyup yine buzluğa.
Yeşil fasulye ve domates atacağım. Bu sene kabak da atmak istiyorum. Annem patlıcan kızartıp attı karnıyarik için. Sağlıksız ama kışın degisiklik adına iyi oluyordolmalik biber ve börülce attim mi tamamdır
Kayinvalidemin dondurucusu var. 1 çekmecesini bize ayırıyor sağolsun. Yoksa benim dolap da sığmazAynen yer bulursam taze fasulye dolma biber atsam yeter ama buzlukta şuan yer yok
Bu yıl patlıcan ve domates rendesi yapamayacağım.
patlıcanı ve kırmızı biberi közleyip 2patlıcan 2 biber şeklinde poşetleyip dondurun.Kışlık hazırlık yapmayi çok seviyorum. Biz de annemle bamya ayiklayip buzluga attık. Patlıcan oyup yine buzluğa.
Yeşil fasulye ve domates atacağım. Bu sene kabak da atmak istiyorum. Annem patlıcan kızartıp attı karnıyarik için. Sağlıksız ama kışın degisiklik adına iyi oluyordolmalik biber ve börülce attim mi tamamdır
Ay evet onu unuttum bol bol kozlenmiş biber ve patlıcan koyduk buzluga. Babagannüç bilir misiniz ondan yaparız bizpatlıcanı ve kırmızı biberi közleyip 2patlıcan 2 biber şeklinde poşetleyip dondurun.
sonra çıkarıp çözününce manca yapmaya çok pratik oluyor.
Duymuştum ama hiç yapmadım.Ay evet onu unuttum bol bol kozlenmiş biber ve patlıcan koyduk buzluga. Babagannüç bilir misiniz ondan yaparız biz
Biberi ve patlıcani döverek doğruyoruz. Icine taze nane dogruyoruz eğer yoksa kuru da olur. Bir iki diş sarımsak doğruyoruz. Bol zeytinyağı, narekşisi, limon ve tuz ekliyoruz. Bu kadarDuymuştum ama hiç yapmadım.
Siz içine neler katarak yapıyorsunuz?
akşam kullansam olmuyor mu yinekmaman gerekiyor. Leke yapıyor çünkü. C vitamini serumunu kışın kullanmak daha fazla fayda sağlıyor.
denerimBiberi ve patlıcani döverek doğruyoruz. Icine taze nane dogruyoruz eğer yoksa kuru da olur. Bir iki diş sarımsak doğruyoruz. Bol zeytinyağı, narekşisi, limon ve tuz ekliyoruz. Bu kadar
İkisi de olur. Sabah sürüp çıkmaman yeterli bence.akşam kullansam olmuyor mu yine
ya da
kış için dolapta mı saklasam ki?