Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar naber bayağıdır yazamıyorum hiç iş yapasım da gelmiyor aslında elenecek o kadar çok şey var ki
Kyafetler
Küçük kızın oyuncakları
Mutfak eşyaları
Selam
Hergun yada her hafta bir bölümü düzenlesen biter işler
Bende sadece kıyafet ayikladim diğer yerler idare ediyor şuan
Bayram sonu mutfağı ve oturma odasını boyayacağız sonrasında belki dip köşe başlarım işlere

Şu an ben her şeyi her şeyi ama her şeyi kutuladım ve inanılmaz düzenli oldu ev. 2-3 saatte bir evi dolanıyorum kutusuna koyuyorum çok rahat oldu bana. Ama burda ilerde daha yaratıcı bi fkir verecektir belki. Çocuklardan elime alamıyorum

Canım aslında taşınmak istiyorum o yüzden hiç iş yapasım gelmiyor

Günlük rutin işleri yapıyorum ama derin işlere girişemiyorum Eeee bu sefer yapmayınca da her yer dağınık geliyor gözüme

Aynen kutu işi çok güzel oluyor belki başka fikir verir

Canım aslında taşınmak istiyorum o yüzden hiç iş yapasım gelmiyor

Günlük rutin işleri yapıyorum ama derin işlere girişemiyorum Eeee bu sefer yapmayınca da her yer dağınık geliyor gözüme
O zaman bekle taşınınca tekrar dağılacak 2 kez uğraşma

Ben de size (bu başlığa) gelecektim de genis bir zaman bulamamistim, akşamı bekliyordum.
Şükür iyiyim canım, eve kapandık, film izliyoruz kızımla, çocukluğumuzdaki film Evde Tek Başına serisini açtım kıza 3 gündür Sabah erken kalktim, simdi cok uykum var.
Sen nasılsın?
Mia- Sen nasılsın canım?

Bizde şu ara bahçe işiyle uğraşıyoruz
Normal ev isleri
Arada film izliyorum işte

Ben de iyiyim çok şükür canım. Ooo güzel film iyi yapmışsın ben de dün gece kırmızı odada selvinin hikayesini izledim 6 saat sürdü bazen çok değişik şeyler yapıyorum ben de şaşırıyorum. Bütün gün uykulu gezdim öyle yapınca Fatma Hale hoca da ali imran 1-2 ayetleri okuyun demiş onu tamamlayıp yatacağım inşallah.

Iyiyim canim yogun calistigimdan cok bakamiyorum buraya. Bir kosusturmaca hayat geciyor resmen. Ama keyfini cikariyoruz da yani. Bahcemize cicekler ekiyoruz, cocuklarla piknik yapiyoruz. Hatta benimkiler bu hafta 4 yasina giriyorlar inanilmaz geliyor, zaman nasil da geciyor.
Sen nasilsin görüsmeyeli?

Selvi cok dokunaklıydı kıız :))
Arada değişik seyler yapıp kendine sasiriyorsun arada oluyor evet öyle seyler napalim, olacak, o da lazim bazı bazı :)
Mâşâallah oku tabii, dua edelim hep tanidigimiza tanimadigimiza, Müslümanlara Müslüman olmayanlara.

Selam kızlar
Bahçemiz sonunda ekilmeye hazır hale geldi
Bir yandan da bahçenin otunu ve taşlarını temizliyorum
4 yıldır sadece apartmanda sırayla acil işlerini yapıyorduk her yıl birisi ilgileniyordu.

Bu kadar detaylı ilgilenmemiştik
Artık herkesin kendi alanı var ortak yerler de var
Bu yıl kaba işleri bitirirsem sonraki yıl ışıklar sandalye masa eklerim semaverde çay demleriz hayallerimiz var.

Toprakla uğraşmak ıyı geliyor.

Hayırlı olsun, bahce iyi oluyor

çok güzel bir başlangıç yapmışsın. minimal yaşam söylediğin gibi özellikle evine nefes aldırır bunun sayesinde sen de rahatlarsın herkese tavsiye ederim :)

çok güzel bir başlangıç yapmışsın. minimal yaşam söylediğin gibi özellikle evine nefes aldırır bunun sayesinde sen de rahatlarsın herkese tavsiye ederim :)
Evet sade yaşam serüvenim bu yıl bitti aslında 3 yıla yakın süreçti istediğim kadar eşyaya ulaşmayı başardım.
Ama bu sayfadan devam ediyoruz.kopamadik
Devami olarak minimal yaşamdan sonra diye topik açacaktım bu kez 2 konuya da yazanlarda kafalar karışacaktı o yüzden bu konuda kaldım geri geldim diyelim
Ilk sayfayı güncelleyeceğim yakında
Yeni gelenler biraz şaşırıyor eskisi gibi minimalizm konuşulmadığı için

Selam kızlar
Bugün kızımın dolabından 5 parça eledim.
Eline sağlık uyku tulumunu eledim bende havalar ısındı artık
Kızım akşamları biberondan süt içerdi ikna oldu sonunda attı dün pişman oldu gerçi neyseki kısa sürdü

Allah kabul etsin ankam arada uyku tutmuyor ama güzel zamanlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…