Anka bizde ailecek covid geçirdik@lindalinda
clara
@CKbeautyandsheer
mornergis
@Neysesakinim
@mavimli
@wendy
ve şu an hatırlayamadığım bütün arkadaşlar. nasılsınızNeler yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım yaaAnka bizde ailecek covid geçirdik
Evde atlattık ama ağrılı ve zor süreçti
Bayramdan sonra işe döneceğim
Koşturmalı planlı günler başlar
Bu sayfanın tekrar aktif olmasına da çok sevindim
Kolay gelsin canımIyiyim canim yogun calistigimdan cok bakamiyorum buraya. Bir kosusturmaca hayat geciyor resmen. Ama keyfini cikariyoruz da yani. Bahcemize cicekler ekiyoruz, cocuklarla piknik yapiyoruz. Hatta benimkiler bu hafta 4 yasina giriyorlar inanilmaz geliyor, zaman nasil da geciyor.
Sen nasilsin görüsmeyeli?
Bi bakıyorum hep uyuyasım var bi bakıyorum uyku tutmuyor baya düzensizleşti uykum bayramdan sonra inşallah düzene sokarımAllah kabul etsin ankam arada uyku tutmuyor ama güzel zamanlar bunlar
Hoş geldinizçok güzel bir başlangıç yapmışsın. minimal yaşam söylediğin gibi özellikle evine nefes aldırır bunun sayesinde sen de rahatlarsın herkese tavsiye ederim :)
Uzun yıllardır TV/dizi izlemiyordum. Bana baya ağır geldi Melihayla başladım. Alya boncuk derken selviyi sonra Garibi izledim dünSelvi cok dokunaklıydı kıız :))
Arada değişik seyler yapıp kendine sasiriyorsunarada oluyor evet öyle seyler napalim, olacak, o da lazim bazı bazı :)
Mâşâallah oku tabii, dua edelim hep tanidigimiza tanimadigimiza, Müslümanlara Müslüman olmayanlara.
Hayırlısı.Uzun yıllardır TV/dizi izlemiyordum. Bana baya ağır geldi Melihayla başladım. Alya boncuk derken selviyi sonra Garibi izledim dünkumruya başlıcam. Ağlayasım var bahane arıyorum sanki
Geçenlerde kişisel gelişim videosu izlemistimMia, diğer konuda benim mesajim.kalmis, buraya alayim da burda konusalim.
"Yaşından mı bilmem, bizimkinin huyları çok değişti, resmen küçük ergen gibi davranıyor, her seyi en iyi o bilirmis, onun fikri şuymuş... Kararlarimiza ve bazi kurallara itiraz eder oldu. İdare etmeye çalışıyorum."
Bu kuzularla ilgili biraz konusalim, huyları degisti bizimkinin, normal mi acaba, sizde de durum aynı mı?Mia- Sanki ergenlik yaşıyoruz...
Cok hoş yazmışsın :)Geçenlerde kişisel gelişim videosu izlemistim
Mesela bizimle ailemiz arasında nesil farkı %20, bizimle çocuklarımız arasında %75 fark var
Ergenlik dediğimiz olay bireysel hakların ve özgürlüklerin farkına varma cağı
Bizim minnaklarda bu olayı erken kavradılar diyelim ben bunu kötü birşey olarak görmüyorum aksine kızım bana itiraz ettiğinde kendini savunmasına mutlu oluyorum.
Egerki yapması gereken önemli bir görevi varsa ödev gibi bunu anlatarak ikna ediyorum. Yine yapmazsa bu öğretmeninle senin arandaki konu neden yapmadığını söylersin ogretmenine diyorum. Sonra bu olayların aslında sadece bizimle bağlantısını olmadığını anlayıp yapmaya başlıyor yada süre ve zaman belirliyoruz.
Tabi pandemiden dolayı baya yıprandık
Eylül mesela eşyasını bulamadığında ağlıyor
Yanina gidiyorum söyleseydin birlikte arardık diyorum. Aslında bu durum bir tükeniş hali.
Arkadaşlarını özlüyor gezmek ve farklı aktiviteler istiyor. Özgürlüğü elinden alınmış hissediyor ve bir şekilde bunu söylemese bile davranışlarından belli ediyor.
Bir yerde okumuştum, anne olmak zor cocuk olmak daha zor.
Biz bağımsız olurken onların tüm ihtiyaçlarını karşılaması gereken bir anneye babaya ihtiyacı var. Aslında en sabırlı ama en sabırsız karakterlere sahipler.
Yani sonuç olarak net kurallar ve bazı konularda bazen esnek olarak bu süreci atlatmak. Olduğunca sakin ve net konuşmak
Sevgimizi her zaman göstermek güven vermek plan yapmak hayal kurmak bunlar onları önemli ve güvende hissettiriyor.
Bizimki de Aleyna’cıCok hoş yazmışsın :)
Dışarı cikamayinca cok sıkıldılar doğru.
Cok etkilendiler.
Hayal kurmayi öğrendi, prensesleri hayal ediyor. Onu Hadise ile tanıştırmak icin İstanbul'a götürecekmişimbi dahaki klibinde benim kızımı oynatsınmış, Hadise ile tanışıp aramı iyi tutacakmışım çok hoşlar, çok tatlılar.
Onu da seviyor, kocaman ayılı video sen olsan bari'yi açıyoruzBizimki de Aleyna’cı
2 tanıdık var bahçede semaver yakan. Bazen semaver çayı daha güzel oluyor.Selam kızlar
Bahçemiz sonunda ekilmeye hazır hale geldi
Bir yandan da bahçenin otunu ve taşlarını temizliyorum
4 yıldır sadece apartmanda sırayla acil işlerini yapıyorduk her yıl birisi ilgileniyordu.
Bu kadar detaylı ilgilenmemiştik
Artık herkesin kendi alanı var ortak yerler de var
Bu yıl kaba işleri bitirirsem sonraki yıl ışıklar sandalye masa eklerim semaverde çay demleriz hayallerimiz var.
Toprakla uğraşmak ıyı geliyor.