Popüler Konu Minimal Yaşam

Anka bizde ailecek covid geçirdik
Evde atlattık ama ağrılı ve zor süreçti
Bayramdan sonra işe döneceğim
Koşturmalı planlı günler başlar
Bu sayfanın tekrar aktif olmasına da çok sevindim
Çok geçmiş olsun canım yaa
Gerçekten zor geçiyor ben hala tam atlatamadım ve psikolojik olarak çok yıprattı beni gerçekten. Gelmiş geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin canım

Kolay gelsin canım
Bu dönemde çocuklara çok iyi geliyordur ne güzel gerçi orda durum nasıl bilmiyorum. Evet yaa gerçekten çok hızlı geçiyor ben de anlamıyorum bişey. İyiyim ben de elhamdulillah

Uzun yıllardır TV/dizi izlemiyordum. Bana baya ağır geldi Melihayla başladım. Alya boncuk derken selviyi sonra Garibi izledim dün kumruya başlıcam. Ağlayasım var bahane arıyorum sanki

Uzun yıllardır TV/dizi izlemiyordum. Bana baya ağır geldi Melihayla başladım. Alya boncuk derken selviyi sonra Garibi izledim dün kumruya başlıcam. Ağlayasım var bahane arıyorum sanki
Hayırlısı.
Allah kalbine ferahlik versin.
Ağlıyorsan o sırada dua da ediver hatırlarsan her sey herkes icin, aglarken dua kapıları açıktır diyor ya hoca :)

Kırmızı Oda'da panik ataklı bi adam var simdi, o bitsin iyileşsin diye bekliyorum, sonra izlemeyecegim birakacam :)

Mia, diğer konuda benim mesajim.kalmis, buraya alayim da burda konusalim.

"Yaşından mı bilmem, bizimkinin huyları çok değişti, resmen küçük ergen gibi davranıyor, her seyi en iyi o bilirmis, onun fikri şuymuş... Kararlarimiza ve bazi kurallara itiraz eder oldu. İdare etmeye çalışıyorum."

Bu kuzularla ilgili biraz konusalim, huyları degisti bizimkinin, normal mi acaba, sizde de durum aynı mı? Mia- Sanki ergenlik yaşıyoruz...

Geçenlerde kişisel gelişim videosu izlemistim
Mesela bizimle ailemiz arasında nesil farkı %20, bizimle çocuklarımız arasında %75 fark var
Ergenlik dediğimiz olay bireysel hakların ve özgürlüklerin farkına varma cağı
Bizim minnaklarda bu olayı erken kavradılar diyelim ben bunu kötü birşey olarak görmüyorum aksine kızım bana itiraz ettiğinde kendini savunmasına mutlu oluyorum.
Egerki yapması gereken önemli bir görevi varsa ödev gibi bunu anlatarak ikna ediyorum. Yine yapmazsa bu öğretmeninle senin arandaki konu neden yapmadığını söylersin ogretmenine diyorum. Sonra bu olayların aslında sadece bizimle bağlantısını olmadığını anlayıp yapmaya başlıyor yada süre ve zaman belirliyoruz.

Tabi pandemiden dolayı baya yıprandık
Eylül mesela eşyasını bulamadığında ağlıyor
Yanina gidiyorum söyleseydin birlikte arardık diyorum. Aslında bu durum bir tükeniş hali.
Arkadaşlarını özlüyor gezmek ve farklı aktiviteler istiyor. Özgürlüğü elinden alınmış hissediyor ve bir şekilde bunu söylemese bile davranışlarından belli ediyor.

Bir yerde okumuştum, anne olmak zor cocuk olmak daha zor.
Biz bağımsız olurken onların tüm ihtiyaçlarını karşılaması gereken bir anneye babaya ihtiyacı var. Aslında en sabırlı ama en sabırsız karakterlere sahipler.

Yani sonuç olarak net kurallar ve bazı konularda bazen esnek olarak bu süreci atlatmak. Olduğunca sakin ve net konuşmak
Sevgimizi her zaman göstermek güven vermek plan yapmak hayal kurmak bunlar onları önemli ve güvende hissettiriyor.

Cok hoş yazmışsın :)
Dışarı cikamayinca cok sıkıldılar doğru.
Cok etkilendiler.
Hayal kurmayi öğrendi, prensesleri hayal ediyor. Onu Hadise ile tanıştırmak icin İstanbul'a götürecekmişim bi dahaki klibinde benim kızımı oynatsınmış, Hadise ile tanışıp aramı iyi tutacakmışım çok hoşlar, çok tatlılar.

Bizimki de Aleyna’cı

Eylül yabancı müzik dinliyor ya
Ama hayali çok araba için para biriktiriyormus
Akvaryum istiyor birde balık renklerini kaç tane alacağını anlatıyor

2 tanıdık var bahçede semaver yakan. Bazen semaver çayı daha güzel oluyor.
Benim semaverde en sevdiğim şey, yakılan çalı çırpı ve odun kokusu, hastayim o kokuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…