Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar
Temizlik işine bugün ara verdim
Günlük işleri yaparim
Eylül banyosu ve ödevleri var

Pazartesi mutfak seramikleri davlumbaz ve buzdolabı içini silerim

Salı wc lavabo seramiklerini camı vs silerim

Sonra her hafta 1 odayı tamamen temizlemeyi düşünüyorum
Yanı Flylayd görevlerini takip edeceğim

3 ay sonra taşınacağım kısmet olursa, mani olmazsa. 3 ay simdiki evimde oturmak icin camları silsem mi silmesem mi bilemiyorum.

Sizin ora da güzel 🥰
Sen bilirsin canım
Evet burası güzelde merkezde değilim ilçede yaşıyorum
Önceden hafta sonları gezmeye giderdik artik gidemiyoruz çok fazla

Merhaba kizlar.. bu topigi yeni gordum..
Epeydir minimalist yasama merak saldim.
Ayni zamanda geri dönüsüm atiksiz yasama da alismaya calisiyorum..
Henüz cok basarili olamasamda hevesimi ve gayretimi diri tutuyorum..😊
Cevremde bu konulari konusabilecegim hic kimse yok..
Farkindaliginin yüksek olduguna inandigim insanlar bile bu konu karsisinda ne sacmaliyor diye dusunuyor..
Bu konuda neler yapiyorsunuz nasil yol izliyorsunuz.. topicte neler oluyor merak ediyorum.. eger izin verirseni araniza katilmak isterim 😊

Neler yaptın anlat bakalım 😂
Bugün özel dersim vardı. Sabah sabah onları hallettim.
Eşim aradı derste. Bahçeye geçelim diye. Bizde kimseler yok diye bahçeye kaçtık. Pratikten makarna yoğurtla çocuklar bahçede yemek yediler. Evde dön dur, e hareket de kısıtlı olunca ay nasıl yoruldum. 😄
Oruçtum. Salıdan beri tutuyorum. Hayvansal gıda almıyorum. Vücudumu 1 hafta dinlendirmek istedim. Yarın da inşaallah hacamat yaptıracağım. Rabbim şifa versin. :KK200:
Ev işi mi? O da ne? :halay:
20210228_214722.jpg
20210228_214929.jpg

Buraya içinizi açacak güzellikler bıraksam bugün kurtulabilir miyim senden acep sevgili Mia- Mia- ?😁🙈 Alırım bir dal maşaallah ınızı.:KK200:

20210228_163139.jpg

Konyali erkekler Antalya sever benim bildigim 😂 Ben genelde her yeri severim 🥰 Ama Aspendos'u unutamam, antik kent âşığıyım 🥰 Bir gün gelirsem ararim, tamam, sag ol 🙂
Yol kenarında hangi ağacın altında piknik yapan bir aile varsa Konyalıdır derim ve özellikle plakaya bakarım. Genelde öyle de oluyor.:p
Beklerim gelirsen. Neden olmasın? :KK19:

Eşim aradı derste. Bahçeye geçelim diye. Bizde kimseler yok diye bahçeye kaçtık. Pratikten makarna yoğurtla çocuklar bahçede yemek yediler. Evde dön dur, e hareket de kısıtlı olunca ay nasıl yoruldum. 😄
Oruçtum. Salıdan beri tutuyorum. Hayvansal gıda almıyorum. Vücudumu 1 hafta dinlendirmek istedim. Yarın da inşaallah hacamat yaptıracağım. Rabbim şifa versin. :KK200:
Ev işi mi? O da ne? :halay:Eki Görüntüle 2792377 Eki Görüntüle 2792381

Buraya içinizi açacak güzellikler bıraksam bugün kurtulabilir miyim senden acep sevgili Mia- Mia- ?😁🙈 Alırım bir dal maşaallah ınızı.:KK200:

Eki Görüntüle 2792370
Muhteşem🤩😍🧿

Farkindaliginin yüksek olduguna inandigim insanlar bile bu konu karsisinda ne sacmaliyor diye dusunuyor..
Bu konuda neler yapiyorsunuz nasil yol izliyorsunuz.. topicte neler oluyor merak ediyorum.. eger izin verirseni araniza katilmak isterim 😊
Aramız hoşgeldiniz öncelikle 😊 Mia- Mia- daha detaylı bilgi verecektir henüz yeni marie kondo’nun derle topla rahatla kitabı doğrultusunda evi elden geçirdi. Okumadıysanız Azla Mutlu Olmak ve Sade kitaplarını da öneririm güzel yol haritaları sunuyorlar.

2018 yılında başladım ben minimalizmi hayatıma uyarlamaya, poşetlerce eşya eledim. Büyük parçaları ise ancak bu yaz evden çıkarabildim. Bu ayki hedefim en az 30 parça daha elemek.

Kızlar bu arada çocuklarınız için kullandığınız maske markaları neler? Maske almam gerekiyor ama kimisi kokuyor, kimisi yüze tam uygun değil. Help meee😫

Ev işi mi? O da ne? :halay:Eki Görüntüle 2792377 Eki Görüntüle 2792381

Eki Görüntüle 2792370
Ohh ne güzel mis gibi :KK36:

Hoşgeldiniz kapımız herkese açık

Sosyal çevre de alışveriş konuşmak normal ama sadelik konuşmak biraz tuhaf karşılanıyor 😅

Ben ilk buraya konu açtığımda bütün dolaplarim dolu evim dağınık ve kızımda 9-10 aylıktı
Çalışıyordum
Anca yemek yap acil işleri yap sonra kızımla ilgilenirdim.tv izlerdim
Kendi evimize yeni taşınmıştık birde Kiradayken aldığım eşyaların çoğu eve uymuyordu baya karmaşık bir hal içindeydim bildiğin
Komşumuza gittiğin gün hayatım değişti aslında evi o kadar sade ve ferahtı ki nerde hata yaptığımı buldum.
Eve geldim kıyafetlerimi ayikladim sonra her odayı elden geçirdim
3 yıl sadeleşme süreci yaşadım ilk sayfalarda bütün detaylar var
Artık tv de izlemiyorum akşamları haftada 1 bazen

En son konmari yöntemiyle evimi düzenledim ve elden geçirdim.
Birde dip köşe temizlik yapiyorum

Atık malzemelerini eylülün kreşinden istediler evde mutlaka atık çıkıyor malesef burda geri dönüşüm için birşey yapılmıyor
Çöp yanına koyuyorum.
Şu ara kreş için biriktirecegim

Gida saklama koşullarını araştırıyorum
Buzdolabı için
Bir video var izleyince burada paylaşacağım.

sürdürülebilir yaşama biraz merakım var ama tam anlamıyla sıfır atık mümkün değil gibi 🤔

Sadelik amacım evim düzenli olmasıydı
Sonra ufak tefek sağlıklı yaşam sürdürülebilir yaşamı da ucundan kıyısından takip eder oldum.
Işte böyle 😊

X