Hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturun inşallah canım :KK36: ama çok uzak orası bana yaa kahve içmeye gelemem ki 🤭
Gerekirse 2 vasita olacak ama olacak 😀
Çarşıya merkeze cok uzaklasacagim ama çarşıyı unutmam yine giderim oralara, avm olsun, Mevlana olsun, Konevî olsun... 💚

Gerekirse 2 vasita olacak ama olacak 😀
Çarşıya merkeze cok uzaklasacagim ama çarşıyı unutmam yine giderim oralara, avm olsun, Mevlana olsun, Konevî olsun... 💚
kule olsun :D sen gelirsin artık ben 4 çocukla 2 vasıta değiştirdiğimi düşünemiyorum birini birinde birini birinde unuturmuşum:D

kule olsun :KK70: sen gelirsin artık ben 4 çocukla 2 vasıta değiştirdiğimi düşünemiyorum birini birinde birini birinde unuturmuşum:KK70:
Gelirim, sen iste yeter ki.
Arkadas bulsam, hazine bulmuş gibi seviniyorum.
Kaynanam yakin vefat etti, kayinbabam Kule'ye cok yakin oturuyor. Az biliyom oralari.
Konum atarsin panpa oluruz 😅

Kıızlar:)
Dün, eskiyen, hatta sıcak ocaktan ucu biraz yanip büzüşen plastik dograma tahtasını attim.
Bugün de kötü olan çizilen bir tavayı atacağım.
Yakında taşınıp ev degistirecegim, o zaman cok esya atmak istiyorum :KK200::bicak::temizlik:
Ayyy benimde en çok istediğim ev taşıyıp bir sürü eşya atmak🤣🤣🤣

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın🤲🤲🤲

Selam kızlar
Dün büyük odaya taşındık
Özlemişim ferah ferah burda oturmayı
20210227_104836.jpg

1-nevresim değiştirildi.
2-2 mak. çamaşır yıkandı, kuruyanlar katlanıp yerleştirildi.
3-WC-lababo yıkandı.
4- 2 mil Leslie yapıldı.
5-oğluşla etkinlik kitabından etkinlikler yaptık.

Akşam 9 da bir psikologun zoom üzerinden seminerine katılacağım. Çocuklarda öfke patlamaları ve pozitif disiplin konulu. Heyecanlıyım 😃

Gelirim, sen iste yeter ki.
Arkadas bulsam, hazine bulmuş gibi seviniyorum.
Kaynanam yakin vefat etti, kayinbabam Kule'ye cok yakin oturuyor. Az biliyom oralari.
Konum atarsin panpa oluruz 😅
Başınız sağolsun canım 🤗
Aynen ben de son zamanlarda çok yalnızlık çeliyorum KK daki bütün Konyalılara asılıyorum :53:
Mia- Mia- geldi bize bi de LAydLiNe LAydLiNe geldi çok seviniyorum burdan gelen olduğunda seni de beklerim 😍😍

Başınız sağolsun canım 🤗
Aynen ben de son zamanlarda çok yalnızlık çeliyorum KK daki bütün Konyalılara asılıyorum :KK53:
Mia- Mia- geldi bize bi de LAydLiNe LAydLiNe geldi çok seviniyorum burdan gelen olduğunda seni de beklerim 😍😍
Mia- , Gonya'da mı? 😲😳 Sade yaşamcı arkadaşım benim:)
Ben de forumda gördüğüm Konyalilara asılıyom senin gibi, ama icraat yok:)

Back