Bugün yatakları topladım
Etrafı dolaştım topladım.
Mak eylülün battaniyelerini uyku tulumunu attım
Mutfak seramiklerini sildim davlumbaz ve ocak temizlendi.
Bulaşık mak çalıştı
Eylülü aldım ve kahvemi yaptım

Birazdan çamaşırları kurutmaya atarım
Bulaşık mak boşaltırım
Ve yemek yaparım
Fırında kıymalı karnabahar mercimek çorba salata yaparim.

Her akşam çocukları uyuturken telefonun ışığı ile kitap okuyorum. Dün akşamdan itibaren telefon ışığı değil mum ışığında okuma kararı aldım anımı daha güzel kılmak için😅

Eklentiler

• 6C6BFC54-A88A-4481-89C2-BFBA6AF77541.jpeg
    6C6BFC54-A88A-4481-89C2-BFBA6AF77541.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 45
Her akşam çocukları uyuturken telefonun ışığı ile kitap okuyorum. Dün akşamdan itibaren telefon ışığı değil mum ışığında okuma kararı aldım anımı daha güzel kılmak için😅
Oooo çok romantik görünüyor 😍😍 ışıklı camsız gözlükler var onları da deneyebilirsin 😊

Oğlum 1.sınıf ve yarın okulu açılıyormuş. Mesaj gönderdi öğretmeni. Nasıl olacağı konusunda karışığım. Evde sıkıldı da iyice. Ödev falan artık ittire ittire yapıyor ve ben böyle olsun hiç istemiyorum. Okul iyi gelecektir eminim de sağlık konusu kafamı karıştırıyor.
Hadi hayırlısı 😃

slmlar
esnek çalışma kaldırıldı.şuan kara kara düşünüyorum.haftanın belli günleri çalışmaya alışmıştım.yeni rutinler oluşturmam lazım.şimdi işlerimi halledip yeni düzen ve mart ayı için liste hazırlayacağım

Oğlum 1.sınıf ve yarın okulu açılıyormuş. Mesaj gönderdi öğretmeni. Nasıl olacağı konusunda karışığım. Evde sıkıldı da iyice. Ödev falan artık ittire ittire yapıyor ve ben böyle olsun hiç istemiyorum. Okul iyi gelecektir eminim de sağlık konusu kafamı karıştırıyor.
Hadi hayırlısı 😃
Hayırlısı olsun

slmlar
esnek çalışma kaldırıldı.şuan kara kara düşünüyorum.haftanın belli günleri çalışmaya alışmıştım.yeni rutinler oluşturmam lazım.şimdi işlerimi halledip yeni düzen ve mart ayı için liste hazırlayacağım
Kolay gelsin tam zamanlı çalışmak kolay değil ama bir şekilde düzen oluşuyor

slmlar

Slmlar,
WC lavabo temizledim.
Ayva reçeli yapmak için ayva doğradım.
Oğluşla oyun etkinlik yaptık.
Öğleden sonra 2 buçuktan akşam 7.40 a kadar dersim var.
Daha da kendimi yoramam 😅

Kolay gelsin hanımlar
Ama siz halledersiniz👍🏻

Selamlar
Bugün bizim için yeni bir dönem başladı. Kızım anaokuluna kayıt oldu.
Okul normalde tam gün 9:00-16:00
Bugün ilk gün olduğu için 2 saat durdu. Ben de orda bekleyip kameradan izledim :)
Bu hafta oryantasyon süreci olduğundan böyle kısa süreli gidecek.

Selamlar
Bugün bizim için yeni bir dönem başladı. Kızım anaokuluna kayıt oldu.
Okul normalde tam gün 9:00-16:00
Bugün ilk gün olduğu için 2 saat durdu. Ben de orda bekleyip kameradan izledim :)
Bu hafta oryantasyon süreci olduğundan böyle kısa süreli gidecek.
Hayırlı olsun, sınıflar kaç kişi olacakmış?

Back