Popüler Konu Minimal Yaşam

Ancak okuyabildim butun mesajlari, karismasin diye tek cati altinda yanitlamak istedim

Arkadasin inanilmaz ayip etmis. Ayip etmekten de baska bisey bu. Siz siradan iki arkadas degilmissiniz ki, siz kardes gibi birlikte buyumussunuz. Ne munasebet yani kayinvalide istemeyecek de ben canimin ici arkadasimi cagirmiycam? Kendi cocugumun gunune??? Bunu yaptiracak bir kuvvet olamaz bana. Ben de olsam bagimi kopartirdim. Belki sadece arada sirada hal hatir soracak sekilde. Bazi duygularin donusu yoktur..

Salty sen de mecbur kalmissin. Bellezanin tam tersi olmus sana da. Oyle bir durumda bir nebze hakverebilirdim cunku zaten zor bir surec sonunda isteme nisan vs yoluna girmissiniz ve sen de babanin suyuna gitmek durumunda kalmissin. Arkadasin bunu anlamak istememis. Bellezanin orneginde daha farkli cunku bellazanin arkadasi artik kendi ailesi olan ve kendi cocugunun gunune bile guya kayinvalidesi yuzunden en yakin arkadasini cagiramayan biri. Kayinvalide kim ya? Dis kapinin dis mandali.

Nedensiz uzaklasmis senden arkadasin..bazen, neden boyle oluyor bilmiyorum, ama bir taraf sebebsizce uzaklasiyor duygusal olarak.. sucu kendimizde ariyoruz ama bu bizle de ilgili olmuyor. O kisinin dunyasinda olan bitenle ilgili. Ben boyle durumda biraz zaman verir tartarim, bakarim ki zaman ilerliyor ve hicbisey eskisi gini degil hala,o zaman ben de sessizce koseme cekilirim. Duygusal baglar koptugu zaman hicbir sey geri getiremiyor telafi olmuyor ne yazik ki..

Lizz sana bunu yapan kuzen bir de illaki yüzyüze geleceksiniz. Düğün, cenaze vs. Ama hamileliğini tebrik etmeyerek ayıp etmiş. Belki doğum yapınca arar sen de yazarsın bize :)
Inan hic umurumda bile degil. Gorunce merhaba merhaba o kadar yaparim. Anneannem vefat ettiginde kendisi gelmedi. Simdi sorsan cocuklari bahane eder ki ortaokul ilkokul caginda, ve annesiyle cok yakin oturuyor. Hadi cenazeye gelmedi, taziye evi bizdik, oraya da gelmedi.ne once ne sonra. Benim anneannem onun babaannesi sonucta. Yolu acik olsun kendisinin.

Kızlar lafinizi balla kesiyorum
Tayin konusunda kafamız çok karıştı.
Hayat standartları güzel,iki memuru maddi olarak da çok zorlamayacak , çocuğun rahat buyutulebilecegi bir şehir tavsiyesi istiyorum.
Evett, bir izmir sozu duydum. Bunu ayri sekilde yazayim dur

Dimi ya.. bizi çocukluktan bilen herkes senin gibi yorum yapıyor. ben de çok kızgındım ama artık içim soğudu.. arasa konuşurum fakat eskisi gibi olmaz. bu yaz kardeşinin düğün davetiyesini yolladı bana ama pandemide düğüne falan gidemezdim. Sorsan o da ona içerlemiştir. Çağırdığım hiç bir şeye gelmedin der.

S Salty

Saltycim simdi soyle ki, izmirde yasamis okumus buyumus biri olarak, evet, izmir cok guzel, ancakkk isin ekonomik ve sosyo kulturel kismini ayrintili irdelemek lazim. Bir kere ilceden ilceye hayat sartlari nispeten degisiyor. Ornegin karsiyaka bostanli bence yasanabilecek en guzel ilcelerden, ozellikle sahil seridine yakin yerlerde oturanlar kalburustu. Ancak guzel temiz bir daire isterseniz kiralar cok yuksek. Bunun yanisira sabah trafigi oldukca yogun oluyor bayrakli altinyol tarafinda. Sosyal imkanlari avm leri tiyatrolari vs evet iyi, ulasilabilir. Ama sehir atmosferi degil de daha sakin huzurlu ufak bir yerlesim alani istiyorsaniz ve ille de izmir olsun derseniz, urla dikili seferihisar gibi sayfiye ilcelerini dusunebilirsiniz.

Ama benim kalbimden geceni sorarsan ben dogukaradenizde yasamak isterdim mesela sinop. Hic gitmedim sinopa ama cok guzel oldugunu duydum. Karadeniz her zaman yasanilasi geliyor bana. Havasi guzel, insani temiz, suc orani az, huzurlu, ekonomik.. hakkinizda hayirlisi olsun❤

Bundan sonra her yere cagirsa kac yazar?yani gercekten dusunuyorum ve bir gerekce goremiyorum. Kayinvalidem sadece aile arasinda olsun istiyor mevzusu bana o kadar egreti ve inandiriciliktan uzak geldi ki.. sen o cocugun annesisin ya, bu senin cocugunun gunu, bu kadar mi pasif bu kadar mi siliksin? En yakin arkadasini bile cagiramayacak kadar baskasinin agzina mi bakiyosun? Eger bu dogruysa o kayinvalide bunu elinde oynatiyodur. Bu kizin mutlu oldugunu sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…