5 yıl oldu. artık alışmaya çalışıyorumayy arkadaşım çok duygulandım içim burkuldu Allah sabır versin çok üzüldüm
kızlar selam.. bende ne temizlik ne de yemek düzeni kalmadı.. midem çok fena, eve gidince kanepeye yapışıyorum resmen..
ah mia ne kadar zormuş.. ağzıma giren her lokmayı atacak duruma geldim.. atınca da bembeyaz kesiliyorum elim ayağım titremeye başlıyor.. pazartesi doktora gideyim belki ilaç falan verir.. yok mu bu durumlara uygun ilaçlar..Bu haftalar böyle oluyor canım
yat zaten de boşver
bu günler geçince enerjik oluyorsun o zaman yaparsın.
allah razı olsun.. amin amin inşallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..zelalke gözünaydın arkadaşım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah
ah mia ne kadar zormuş.. ağzıma giren her lokmayı atacak duruma geldim.. atınca da bembeyaz kesiliyorum elim ayağım titremeye başlıyor.. pazartesi doktora gideyim belki ilaç falan verir.. yok mu bu durumlara uygun ilaçlar..
Bulantı ilaçları varah mia ne kadar zormuş.. ağzıma giren her lokmayı atacak duruma geldim.. atınca da bembeyaz kesiliyorum elim ayağım titremeye başlıyor.. pazartesi doktora gideyim belki ilaç falan verir.. yok mu bu durumlara uygun ilaçlar..
Iyi akşamlar kızlarBulantı ilaçları var
Hafif bulantıdan şiddetli bulantıya kadar değişen bir sürü hap çeşidi var ama bir işe yaramıyorlar sonrasında serum yiyorsun o da birkaç saat götürüyor. Yani bende öyle olmuştu. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor tabi. Allah yardımcın olsun.
canım çok teşekkür ederim.. dediklerini uygulayacağım.. ben de ilaç kullanmak istemiyorum gebelik bulantısı için bile olsa ilaç sonuçta.. dediklerini de yapim bakalım sonuç nasıl olacak.. sana yazacağım :)Iyi akşamlar kızlar
Geçmiş olsunzelalke
Öncelikle bu şikayetlerin geçeceğini düşünmelisin
Ilaç vs tabiki var ama benim sana tavsiyem olacak bu konuda
Yıllarını bu mesleğe veriş biri olarak
Akşamdan yatağının yakınına uzanabileceğim bir yere tuzlu çubuk kraker büsküvi tarzı bir-iki araştırmalık bırak, sabah uyanınca yatakta hafif doğrul hiç kalkmadan bunlardan atıştır, aniden değil yavaş hareketlerle kalk yataktan
Gece boyu midende biriken suyu emer bunlar
Sonra yavaş hareketlerle kalk yataktan
Suyu yudum yudum iç
Bardak bardak değil
Su mide bulantısı yapar özellikle mide boşken
Mideni tamamen boş bırakma az sık atıştır
3 ana öğün değil 6 ara öğün düşün
Vitamin ilaçları bulantı ve kusmaya neden oluyorsa içmek için en doğru zamanı kendin belirle
Sevdiğin gıdaları küçük porsiyonlar halinde ye
Ağır değil hafif şeyler yemeye çalış
yanlış anlamayın kime önerdiysem teşekkür etti
Iyi haberlerini bekliyoruz
canım çok teşekkür ederim.. dediklerini uygulayacağım.. ben de ilaç kullanmak istemiyorum gebelik bulantısı için bile olsa ilaç sonuçta.. dediklerini de yapim bakalım sonuç nasıl olacak.. sana yazacağım :)
Günaydınlar
bugun kızımı dr götürücez
eve erken dönebilirsek.
1 mak çamaşır yıkanır.
yemek yapılır.
bu hafta atılacaklar ve kapı silme işlerim var.