- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
dün iş için bir eve gittim, tek odalı evde 4 çocuk ve anne baba kalıyor.
evdeki genç kız, yaz aylarında evlenecek, çok hanımefendi bir kızcağız, yumurta fabrikasında çalışarak ailesine destek olmaya çalışıyor.
bu kız için evde bulunan çeyizlik (yazma, patik, lif vs ) eşyalardan vereceğim. verilecek çok fazla şey çıkmayacak, keşke daha önce etrafıma bu kadar dağıtmadan önce bu kızı tanısaydım. maddi durumları çok kötü ve kız çok hoş ve becerikli bir kız
geçmiş olsun.. neden ola ki bu mide rahatsızlığı? ağrı mı bulantı mı?kızlar selam.. bende ne temizlik ne de yemek düzeni kalmadı.. midem çok fena, eve gidince kanepeye yapışıyorum resmen..
kızlar selam.. bende ne temizlik ne de yemek düzeni kalmadı.. midem çok fena, eve gidince kanepeye yapışıyorum resmen..
canım gebelikten benim bulantılar..geçmiş olsun.. neden ola ki bu mide rahatsızlığı? ağrı mı bulantı mı?
teşekkürler canım.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..aaa başka topiklerde yazdıklarınızı görmüştüm bebek için kararsızdınız. hayırlı olsun sağlıcakla geçsin hamilelik ve mutlulukla kavuşun bebeğinize
aaa başka topiklerde yazdıklarınızı görmüştüm bebek için kararsızdınız. hayırlı olsun sağlıcakla geçsin hamilelik ve mutlulukla kavuşun bebeğinize
evet canım ilk gebelik.. 6 hafta + 4 gün canım..zelalke gözünüz aydın öyleyse :)
o bulantılar çok fena oluyor. genelde 4.ayda son buluyor. ilk bebek mi? kaç haftalık?
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinevet canım ilk gebelik.. 6 hafta + 4 gün canım..
ben altta çıkan hamilelik takvimine istaneden dedimaaa bebek miymiş? benim de aklıma geldi ama direkt sormayayım dedim :)
doğru ben ilk etapta farketmedim.ben altta çıkan hamilelik takvimine istaneden dedim
Aslında hiçbir şey yapmayı düşünmüyorumkenarlarıyla ne yapacaksın peki?
canım çok sağol.. amin amin inşallah..Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
babamın metroya binerken dokunduğu biletini saklıyorum hala. ondan bana tek kalan hatıraAslında hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum
Belki erkek kardeşim evlenirse gelin hanım için yeni havlular alıp kenarılarına diktiririm :)
Ben hiç sevmiyorum el işi şeyleri
Annem çok becerikli bi kadındı
Bana bi sürü dantel ördü
Delik işi denilen yatak örtüleri yaptı
Nakış işledi bi sürü
Mutfak takımları falan
Malesef hiçbirini kullanmıyorum
Annem de vefat ettiğinden birine de veremedim atamadım hani o kadar uğraştı diye içim sızlıyor
Baza altında yatıyo hepsi
havlu kenarlarını da o yüzden atamadım
Vicdan yapıcam diye
babamın metroya binerken dokunduğu biletini saklıyorum hala. ondan bana tek kalan hatıra