Popüler Konu Minimal Yaşam

dün iş için bir eve gittim, tek odalı evde 4 çocuk ve anne baba kalıyor.
evdeki genç kız, yaz aylarında evlenecek, çok hanımefendi bir kızcağız, yumurta fabrikasında çalışarak ailesine destek olmaya çalışıyor.
bu kız için evde bulunan çeyizlik (yazma, patik, lif vs ) eşyalardan vereceğim. verilecek çok fazla şey çıkmayacak, keşke daha önce etrafıma bu kadar dağıtmadan önce bu kızı tanısaydım. maddi durumları çok kötü ve kız çok hoş ve becerikli bir kız

dün iş için bir eve gittim, tek odalı evde 4 çocuk ve anne baba kalıyor.
evdeki genç kız, yaz aylarında evlenecek, çok hanımefendi bir kızcağız, yumurta fabrikasında çalışarak ailesine destek olmaya çalışıyor.
bu kız için evde bulunan çeyizlik (yazma, patik, lif vs ) eşyalardan vereceğim. verilecek çok fazla şey çıkmayacak, keşke daha önce etrafıma bu kadar dağıtmadan önce bu kızı tanısaydım. maddi durumları çok kötü ve kız çok hoş ve becerikli bir kız

ne iş yapıyorsunuz? bizim de bir faydamız dokunur mu acaba kızcağıza? birşeyler göndersek..

geçmiş olsun.. neden ola ki bu mide rahatsızlığı? ağrı mı bulantı mı?
canım gebelikten benim bulantılar..
aaa başka topiklerde yazdıklarınızı görmüştüm bebek için kararsızdınız. hayırlı olsun sağlıcakla geçsin hamilelik ve mutlulukla kavuşun bebeğinize
teşekkürler canım.. rabbim isteyen herkese nasip etsin..

kenarlarıyla ne yapacaksın peki?
Aslında hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum :KK70:
Belki erkek kardeşim evlenirse gelin hanım için yeni havlular alıp kenarılarına diktiririm :)
Ben hiç sevmiyorum el işi şeyleri
Annem çok becerikli bi kadındı
Bana bi sürü dantel ördü
Delik işi denilen yatak örtüleri yaptı
Nakış işledi bi sürü
Mutfak takımları falan

Malesef hiçbirini kullanmıyorum

Annem de vefat ettiğinden birine de veremedim atamadım hani o kadar uğraştı diye içim sızlıyor
Baza altında yatıyo hepsi
havlu kenarlarını da o yüzden atamadım
Vicdan yapıcam diye

Aslında hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum :KK70:
Belki erkek kardeşim evlenirse gelin hanım için yeni havlular alıp kenarılarına diktiririm :)
Ben hiç sevmiyorum el işi şeyleri
Annem çok becerikli bi kadındı
Bana bi sürü dantel ördü
Delik işi denilen yatak örtüleri yaptı
Nakış işledi bi sürü
Mutfak takımları falan

Malesef hiçbirini kullanmıyorum

Annem de vefat ettiğinden birine de veremedim atamadım hani o kadar uğraştı diye içim sızlıyor
Baza altında yatıyo hepsi
havlu kenarlarını da o yüzden atamadım
Vicdan yapıcam diye
babamın metroya binerken dokunduğu biletini saklıyorum hala. ondan bana tek kalan hatıra

1 süveter verilmek için ayrıldı.
1 eşofman altı atıldı.
1 çay kaşığı(madeni çıkmış) ve eski 1 spatula atıldı.
Ufak tefek kutular, peynir kabı, ambalajlar vb. atıldı.
Buzdolabı temizlenip yerleştirildi. Bayağı bi çer çöp çıktı.

X