- 2 Aralık 2010
- 450
- 436
Yan etkisi yok ...olsaydi bende cikardi troidler rahatsiz benim endokrinoloji ye gidip habire test yaptiriyorum..hersey yolunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yan etkisi yok ...olsaydi bende cikardi troidler rahatsiz benim endokrinoloji ye gidip habire test yaptiriyorum..hersey yolunda
Çok teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canim
hım aklımda olsun denemekte fayda var teşekkür ederimBir su bardağı na bir cay kasigi tuz
Ya emel banlanmis galiba simdi suclandim bak biz sebep olduk sanirim yaa
Mİ_a kızımın fazla eşyasını atsam
olur degilmi kaç gün burdayım da
Günaydın
Benim yatak odası karıştı yine.
Çamaşır katlancak dolap ici duzenlencek.
Yemeğim var sukurDüzelttirsin kanki
1 saatte tamam o iş
ayyyy kendimi çok suçlu hissediyorum. ben marka veriyorum sen de ver nolucak demiştim. neye göre banlanıyoruz anlamıyorum ki bazen. neyse pazartesi aramıza döner diye düşünüyorum.Ya emel banlanmis galiba simdi suclandim bak biz sebep olduk sanirim yaa
ohh evde olunca herşey yapılıyor. küçük çocuk da yoksa ne rahat :)Yatak odam toparlandı.
Oturma odam toplandi.
Evi supurup mutfagimi temizlicem.
Çok geçmiş olsun. Hastalığa denk gelmesi kötü olmuş ama sanırım ilk hazırlığı sen yaparsın sonra misafirler gelince yardım ederler diye ümit ediyorum.Kızım iyileşti şimdi de ben hastayım
Eşim kar tatili sebebi ile evde, ben yatıyorum.
Akşama yemek yapmayacağım, eşim halledecek.
İşin kötüsü sömestr dolayısıyla il dışından yatılı misafirlerim gelecek yarın.
Çok gerginim. Kız uyanınca ev süpürülüp silinecek, wc banyo temizlenecek, yarına ne yemek yapacağım, acayip bitiğim.
Bikaç gündür zor geçiyor kendimi iyi hissetmiyorum ama en azından bulaşık çamaşır biriktirmedim hep yıkandı, yerleştirildi. Evim dağınık ve düzensiz değil sadece süpürülmek istiyo. Buna da şükür.
Allah büyüktür. Du bakalım nasıl halletcez.