Popüler Konu Minimal Yaşam

Mia- Mia- bu senin
shopping.jpeg

belleza belleza bu da senin
images.jpeg

Güle Güle kullanın hayırlı olsun.
:KK70:

belleza belleza nasıl zengin duruyor ama dimi :KK66:

Kanka Mia- Mia- aksam esim 2 saat kahveye takılımı dedi bi avize var 100tl alırsam olur dedim.
Nasıl bisi oldum ben ya :kahve:
Arsız gibi yüzsüz gibi :KK35:

Yalnız netten almazsan al dedi
Kargolardan iadelerden gına geldi adama haklı ama

Mia- Mia- ben de şade takımları beğeniyorum. Pembelerin morların bir iki yıla modası geçecek diye düşünüyorum ve ben pembe ev görünce hiç bir evin birbirinden farkı yok gibi geliyor ve ev daha karmaşık görünüyor
Senin takımın tek kötü tarafı çocuklu evde hemen kırılabilir

Benim gibi kadının banyosu beyaz kalebodurlar, beyaz duvar kağıdı, altın varaklı aynalar ve altın renkli Çeşmeler. Bu benim zevkim değil müteahhit yapmış. Ben de daha karışık görünmesin şade görünsün diye beyaz almak istiyorum, ancak kafama göre bulamadım, kolay kırılmasın istiyorum.

Allah ömür verirse ileride banyoyu değiştirme planım var ama 5 yıllık sürede değil, yan yana iki lavabo var ve ikisi de aynı. Ben onu kaldırıp birini şu küçük hem çocuklar içim kullanılan hem de abdest için kullanılan kısa lavabodan yaptırmak istiyorum. Evde abdest alacaklara kolaylık olur. Bu şekli ile lavabonun birini kullandırmıyorum kimseye. Ben arkanızdan sürekli ev mi temizleyeceğim diye söyleniyorum
Çocuk odasında da banyo var, ona da çocukların büyük eşyalarını doldurdum. Rabbim ömür verirse kız büyüdüğünde kullanır, tabi ben izin verirsem, o zamanki halime bağlı :)
Evde kendime iş çıkmasın diye böyle yerleri kullanıma kapadım. 11 yıldır her taşındığımız evde salonda oturduk, oturma odasını da iptal ettim, arada girip toz alıp, kapısını kilitliyorum. Eskiden salonlar kilitlenirdi ya onun gibi. Ama iki tane odaya gerçekten ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Türk insanının gösteriş merakı işte. Oturma odasını sadece yatılı misafir geldiğinde açıp yatak yapıyorum. Olmasaydı çözüm bulunurdu

Allah ömür verirse ileride banyoyu değiştirme planım var ama 5 yıllık sürede değil, yan yana iki lavabo var ve ikisi de aynı. Ben onu kaldırıp birini şu küçük hem çocuklar içim kullanılan hem de abdest için kullanılan kısa lavabodan yaptırmak istiyorum. Evde abdest alacaklara kolaylık olur. Bu şekli ile lavabonun birini kullandırmıyorum kimseye. Ben arkanızdan sürekli ev mi temizleyeceğim diye söyleniyorum
Çocuk odasında da banyo var, ona da çocukların büyük eşyalarını doldurdum. Rabbim ömür verirse kız büyüdüğünde kullanır, tabi ben izin verirsem, o zamanki halime bağlı :)
Evde kendime iş çıkmasın diye böyle yerleri kullanıma kapadım. 11 yıldır her taşındığımız evde salonda oturduk, oturma odasını da iptal ettim, arada girip toz alıp, kapısını kilitliyorum. Eskiden salonlar kilitlenirdi ya onun gibi. Ama iki tane odaya gerçekten ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Türk insanının gösteriş merakı işte. Oturma odasını sadece yatılı misafir geldiğinde açıp yatak yapıyorum. Olmasaydı çözüm bulunurdu
2 çocuklu evde ayrı oda yapmak icin lazım bence.
3+1 olmalı ev.

bu gün ne mutlu oldum anlatamam. Annemin kıyafetlerinden torbalarca ayırdık. Annemin evi çok küçük ve o kadar dolu kü nefes alınmıyor
Her şey ihtiyacından fazla. Maaştan 1 lira kalsın istemez, illa bir şey alacak ona ve eve getirecek
Birine hediye ederim diye aldım, köye gönderirim diye aldım vs
Beş yıl önce geldiğimde evde tam 37 tane yastık kılıfı vardı. Şükür bir çoğunu köye göndermiş ama yenilerini de almış
Anneme dedim aynı şehirde olsak iki haftada bir gelir evdeki her şeyini çöpe atardım ne güZel olurdu. Çekmeceleri bile alış veriş fişleri ve ödenmiş faturalarla dolu, her geldiğimde temizliyorum ama yine dolduruyor
Tabi bu arada bunları yaparken tartışmalarda oluyor, bazı şeyleri gizlice çöpe atıyorum, zaten farketmiyor

Ben yağ şişesi alacağım kafamda o var, uygun bir şey bulamıyordum. Annem almış bir tane, aynı yere gidip bulursam bir tane daha alacağım. Mutfağın rengine de uyuyor. Şişe beyaz zaten

Bir göz kalemi
Bir ruj
Dört kitap
İki dosya atıldı bugün icin

Uzun zamandır atamıyordum ins daha büyük temizliğe girişicem

Aklımda tüm test kitaplarını elden çıkarmak var
Çalışma masamı vermek ins
Romanları diğer Eve götürmek
Ev kıyafetlerimi ayırıp atmak

Bu arada herkese selam

Misal cocuk odasi kucukse giyinme odasi yapardim ben

Mia- Mia- ben de şade takımları beğeniyorum. Pembelerin morların bir iki yıla modası geçecek diye düşünüyorum ve ben pembe ev görünce hiç bir evin birbirinden farkı yok gibi geliyor ve ev daha karmaşık görünüyor
Senin takımın tek kötü tarafı çocuklu evde hemen kırılabilir

Benim gibi kadının banyosu beyaz kalebodurlar, beyaz duvar kağıdı, altın varaklı aynalar ve altın renkli Çeşmeler. Bu benim zevkim değil müteahhit yapmış. Ben de daha karışık görünmesin şade görünsün diye beyaz almak istiyorum, ancak kafama göre bulamadım, kolay kırılmasın istiyorum.
İlk evlendigimde benimde bazi seylerim pembeydi ve biktim
Daha sade ve gri tonlari istiyorum
4 yil once bu kadar secenekte yoktu yada pahaliydi

X