• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

resimleri yeni görüyorum evlenmeden önce eklemişsiniz.
öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin.
ben en çok yatak örtünü beğendim. gerçi çeyizlerden üzeri pek görünmüyordu ama eteği çok hoştu.
ilk resimdeki bisikletten bizdede var fiskos örtünde benimkiyle aynı modelmiş.
bu arada resimlere kızımla baktık ve kızım çok matrak biridir. duvardaki oku görünce diyoki evlenince o duvara yakın bi yere otursun, kocasıyla kavga ederse oku alır hemen eline diyo delikafadulden :roflol:
şaka bi yana Allah mutluluğunu daim etsin şeker.

Ay bana bunlar normal geldi ben trakyalıyım ve bizde bundan çok,çok fazla yapılır çeyiz bir arkadaşım evlenmişti belki 100 yakın sadece havluları vardı hepside işlenmiş..Kimileri boncuklu kimileri sade dantel..

Eşofmanları ayrı,gecelikleri ayrı oda 100 yakın vardı herhalde..:bbo:
Patik falan saymıyorum zaten çok fazlaydıı,hele amcamın kızı evlendiğinde nevresimler uyku setleri ayrı bide ayrıca yorganlar diktirmiş ne gerek vardıysa anlamamıştımmlaelaelaelaelae

Yokk ben istemem tabii kim ne derse desiin,bizim oralarda vvııııııyyyy şükran kızına hiç bişey yapmamış derler çeyiz az olursa yada hiç olmazsa..

Güle,güle otur canım evin çokkk güüzell

Kız o patikler ne :1shok: Allah canını almaya 50 ye yakın patik var orda giycenmi hepsini kaydirigubbakcemile3 üşenmedim saydım vallahi maşşallah popona bi çimdik at nazar değmesin sana diyorumda benimde bi dünya çeyizim vardı normal çeyizin iki katı kadar çeyiz çıktı evden delikafadulden güle güle kullan canım evinde eşyalarında çok güzel ...

Mobilyalarınız filan çok hoş güle güle kullanın ama herhalde çeyiz serdiniz diye tv ünitesinde, plazmanın üstünde danteller var yoksa normalde tuhaf durur biraz.:bbo:

canım gule gule kullan ıns... hepsı cok guzelll yatak ortun cok guzelmıs eteği falan... ama zor olmadımı bunların hepsını toparlamak?? ben bır odayı toparlaytasıya kadar olmustum:)

güle güle otur da o ev nasıl toplanacak,o kadar patiği nerde saklayacaksın,yatak örtün pek güzel bu arada mutlulukla huzurla oturun

evinde çeyizinde çok güzelmiş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn iyi günlerde kullan hepsini..

maşallah:nazar: çeyizin çok fazla bir ömür yeter yatak örtün çok güzelmiş mutluluklar dilerim...

evin hoş güle güle oturun sağlıkla sıhatle inşallah. tv ünitesini çok beğendim ama danteller bozmuş benim fikrim tabiki.

Güle güle otur canım bayıldım herşeyine ayrıca çok begendim eşyalalrını allahım ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin...

Back
X