Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen olumlama yapalım kuzum bende hamile yatma yastığı var ya onu alayım hahhaha çatlak kremi hangisini aldın kuzum. Evet böyle olumlu enerji verelim bu ay olmazsa yine olumlu enerji verelim sonrasında yine olumlama yine olumlama vücudumuzda beraber ruhumuzu da hazırlayalım canım benim 💜💗🥰💜💗 bugün özel sağlık sigortami yaptım doğum ek paketini de dahil ettim 🤣🤣💜 5441 tl ödedim Anadolu sigorta
Fiyat çok çok iyi 👍
Keşke Acıbadem grubu da dahil olsa Anadolu sigortaya ☹️

Selam canlar yoğunluktan çok takip edemiyorum.
Regl bitti sandım bugün ama damla kan gelmiş yine ...
Bı gün daha beklicem antibiyotik kullandım sanırım ondan böyle oldu
Sonrasında iki günde bir denemelere baslicam ... Doktoru şimdilik erteledim sanırım bı turlu randevu bulamıyorum çünkü yok deli oldum ya 😅
Gece gündüz yok. Bulamiom şimdilik kendim denicem
Hemde zayflamis olmak istiyorum biraz zaten
En azından iki gün beklicem sanırım ne olur ne olmaz

Aynen olumlama yapalım kuzum bende hamile yatma yastığı var ya onu alayım hahhaha çatlak kremi hangisini aldın kuzum. Evet böyle olumlu enerji verelim bu ay olmazsa yine olumlu enerji verelim sonrasında yine olumlama yine olumlama vücudumuzda beraber ruhumuzu da hazırlayalım canım benim 💜💗🥰💜💗 bugün özel sağlık sigortami yaptım doğum ek paketini de dahil ettim 🤣🤣💜 5441 tl ödedim Anadolu sigorta
Kuzum fiyat çok iyi 😍😍😍 Hayırlı olsun uğur getirsin🫶🏻
internet sitesinden baksam herhalde olur değil mi şimdi arayamam yurtdışında olduğum için.
Kremde bu kuzum dedim hatırası da kalsın😂😂
A92DF59F-B2A5-43C8-A3A3-78304B2B6526.jpeg

O ekletiliyor mu canım tüp bebek falan bilseydim sorardım
Evet canim, hatta turkiyede tek yazıyordu. Yilda bir kez karsiliyormus. Bizde yarin fiyat bilgisi alacağız. Esim asker birde benim belki indirimi olur ona özel. Seyi sorayim ya sana sen konusmussundur, tahlillerin hepsini karsiliyormu acaba?

Evet canim, hatta turkiyede tek yazıyordu. Yilda bir kez karsiliyormus. Bizde yarin fiyat bilgisi alacağız. Esim asker birde benim belki indirimi olur ona özel. Seyi sorayim ya sana sen konusmussundur, tahlillerin hepsini karsiliyormu acaba?
Canim karşılıyor dedi ama önceden aldığın tanilari karşılamıyor dedi sadece. Benim maşallah Dr a gitmişligim cok yok. Kadim doğuma da ilk gittim. Tanilar çoğalmadan yaptırayım dedim. Tüp bebek işini yarın soracam unutmusum onu bilmiyordum daha doğrusu:)

Canim karşılıyor dedi ama önceden aldığın tanilari karşılamıyor dedi sadece. Benim maşallah Dr a gitmişligim cok yok. Kadim doğuma da ilk gittim. Tanilar çoğalmadan yaptırayım dedim. Tüp bebek işini yarın soracam unutmusum onu bilmiyordum daha doğrusu:)
Ya ben daha once bebek tedavisi gördüm ama ya😒

Kuzum fiyat çok iyi 😍😍😍 Hayırlı olsun uğur getirsin🫶🏻
internet sitesinden baksam herhalde olur değil mi şimdi arayamam yurtdışında olduğum için.
Kremde bu kuzum dedim hatırası da kalsın😂😂
Eki Görüntüle 3193861
Bebeğim ne şirin öyle ya hahhajah ay bayildimmmmm sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inşallah. Ben acenteden yaptırdım. Sigortam net niye bir site var tamamlayıcı sigortadan bakar mısın ama seç muhakkak doğum paketi falan bak yandan filtre yapıyorsun yatarak ayakta ve doğum ucunu sececen. Kuaföre gidemedim eşim eve gelirken düşmüş ayağı şişti acile gittik birseyi yokmuş çok şükür yarın sperm testine gidecek sismez inşallah yarina

Bebeğim ne şirin öyle ya hahhajah ay bayildimmmmm sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah inşallah. Ben acenteden yaptırdım. Sigortam net niye bir site var tamamlayıcı sigortadan bakar mısın ama seç muhakkak doğum paketi falan bak yandan filtre yapıyorsun yatarak ayakta ve doğum ucunu sececen. Kuaföre gidemedim eşim eve gelirken düşmüş ayağı şişti acile gittik birseyi yokmuş çok şükür yarın sperm testine gidecek sismez inşallah yarina
Yani daha da sismez inşallah

Eşime söyledim en kısa zamanda gidecek inşallah bir şey çıkmaz bakalım 🥹🙏🏻💙

Ah sorma canım ya sorma neler yaşadım resmen kabus gibiydi özellikle son iki sene, çok daha iyi olacak inşallah bundan sonra
Yaa amin inşallah sana iyi bir örnek olurum 🥲🥲🥲
Senin de rüyaların hayırlısı ile gerçek olur inşallah 🙏🏻

Canım noldu biliyor musun 17.50 de mesai bitmesine 10 dakika kala beni Kocaeli'nde stresli bir iş demistim ya aramasınlar diye aşırı fahis bir rakam vermiştim.ordan aradılar yemin ederim ben şok. Bebis istiyorum gitmem stresi kaldıramam çünkü orda baştan kurulacak arge merkezi. Ama şuan ki maaşımin tam 5 katı aşırı ötesi rahat ederdik maddiyat olarak. Gitmeyecem ama teklife kadar getirecem olayı. Cuma genel müdürü görüşmek istemiş çok beğenmişler çalışmak istiyorlarmış öyle dediler. Burdaki teklifi de bizimkilere söylerim o kadar arttirmasalarda burda hem maaşımı attırırım hem de kafam atarsa bak giderim izlenimi veririm :) 🤣🤣 çok şaşırdım ya aramasinlar diye fahis bir rakam verdim

Tamam kuzum ben o şekilde bakacağım eşimle de görüştüm oda zaten diyor benim de aklımdaydı diye dediğin gibi tanı almadan da yaparsak daha iyi olur🫶🏻🤲🏻😍
Çok geçmiş olsun işine ayağını yüksekte tutsun üzerine çok basmasın çiçeğimm😍

Tamam kuzum ben o şekilde bakacağım eşimle de görüştüm oda zaten diyor benim de aklımdaydı diye dediğin gibi tanı almadan da yaparsak daha iyi olur🫶🏻🤲🏻😍
Çok geçmiş olsun işine ayağını yüksekte tutsun üzerine çok basmasın çiçeğimm😍

Aynen canım benim bence de tanı almadan yaptırın. Aklımıza geldi hemen kontrole gitmeden yaptirdik.

Bu arada avakado aldım 3 tane olgunlaşmış haftaya yumurtlama zamanım hazırlayacağım şimdi yumurtlamaya çok iyi geliyormuş canım biliyorsunuzdur illa ama diyim dedim

Aynen canım benim bence de tanı almadan yaptırın. Aklımıza geldi hemen kontrole gitmeden yaptirdik.

Bu arada avakado aldım 3 tane olgunlaşmış haftaya yumurtlama zamanım hazırlayacağım şimdi yumurtlamaya çok iyi geliyormuş canım biliyorsunuzdur illa ama diyim dedim
Evet kuzum çook yedim etkisini görenler var😍 havuçla birlikte tüketenler çok oldu.Ben birazcık tiksindim uzun zamandır yiyemedim kuzum sana şifa olsunn♥️😍😍

Evet kuzum çook yedim etkisini görenler var😍 havuçla birlikte tüketenler çok oldu.Ben birazcık tiksindim uzun zamandır yiyemedim kuzum sana şifa olsunn♥️😍😍
Zeytinyağ ile bız bız yaptım krema gibi 🤣 ekmeğe sürer yerim. 💜💜💜 havucu bilmiyordum havuçta rendelerim 🤣 sağol canım benim hepimize inşallah. Baktın mı fiyatlara. Sigortam.net güvenilir maillesebilirsinde

Zeytinyağ ile bız bız yaptım krema gibi 🤣 ekmeğe sürer yerim. 💜💜💜 havucu bilmiyordum havuçta rendelerim 🤣 sağol canım benim hepimize inşallah. Baktın mı fiyatlara. Sigortam.net güvenilir maillesebilirsinde
Ben de puding şeklinde yapıyordum kuzum sırf tadına farklı alayım diye öyle de deneyebilirsin oda güzel oluyor havuçta yumurtanın çatlamasını sağlıyor😍😍bitanem Şimdi bakıyorum kuzum sigortaya.

Kuzum yazdım ama hiç senin gibi böyle tiklayip göremedim.

Ben de puding şeklinde yapıyordum kuzum sırf tadına farklı alayım diye öyle de deneyebilirsin oda güzel oluyor havuçta yumurtanın çatlamasını sağlıyor😍😍bitanem Şimdi bakıyorum kuzum sigortaya.
Pudingide denerim kuzummm. Şifa olsun inşallah 🥰 tamamdır canım paketleri içeriği çok iyi kontrol et lütfen

X