Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizinle durumumuz çok benzer tek fark ben 30 yaşındayım kist ameliyatım kapalı olmuştu. 3 yıldır bekliyorum

Merhaba kızlar. Ben de aranıza katılmak istedim. Kendimden bahsedeyim. 30 yaşındayım. 5 senelik evliyim. 14 aydır korunmuyorum. Doğum kontrol hapı ile korunuyordum. İlacı bıraktım bir ay sonra hamile kaldım. Fakat kimyasal gebelik oldu. Çok üzüldüm çok ağladım. Sonra bir kaç ay ben bekledim aynı şey olmasından korktuğum için. Şimdi de aylardır korunmadığım halde hamile kalmadım. Kafama çok takıyorum çok üzülüyorum ara ara ağlama krizlerine giriyorum. Ovulasyon testi aldım fakat ben hiç ikisini aynı kırmızılıkta görmedim şimdiye kadar. Doktora göre hiçbir sorun yok hamile kalabilirsin rahat ol diyor. Polikistik over var ama sıkıntılı halde değil diyor. Duphaston kullanıyorum. Folik asit, B12, OMEGA 3, d vitamini hepsini de kullanıyorum doktorun verdiği. Ama hala bir gebelik yok. Çok üzülüyorum tabi ki bu duruma. Umarım hepimiz gelecek ay gebelik elde ederiz. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

bi kere gebe kalmışsınız inşallah en kısa sürede yeniden kalırsınız hep diyorlar stres falan ama ona da yapacak bişeyimiz yok

Arada gelip yazım bari sıkılıyorum

Iste iğne olup duruyorum ilaçlar var bir de vitamin hormon falan günler biyle geçiyor

Bebem olsun diye gençlik falan kalmadı hicbisi de yapamadım doğru düzgün kendim için olsun değse yetecek

Su 2 senedir beynim yandi özellikle son 1 senedir uğraş dur

sormayın kaç yıllarımız böyle böyle gençliğimiz geçti

Bende öyleydim kuzum pert pert 4.günüm artık bitiyor.Bu ay cidden 2yıldır salmadıgım kadar salmıl durumdayım hayır olsunn
Ben de aynı durumdayım kuzum sürece gireli bir sene olacak bizim de neredeyse sma testi falan filan derken hep bir heyecan çaba ovulasyon testi takviyeler bilmem neler sonunda insana bir yerde bir durulma bir süzülme Rabbim sen büyüksün deme halleri geliyor
Bazen olmaz öyle bırakma salma kendini sabrın sonu selamet diyorum
Bazen de amaaan olmayacak kesin benim bebeğim kabullen hayatına bak işte diyip hüzünleniyorum
Ne zaman gülecek yüzümüz be???
ben de sanırım yüzlerce hamilelik testi kemirmişimdir bu zamana kadar bir tanesinde bile silik dahi çıkmadı. O yüzden seni çok anlıyorum hayalet çizgi görsem ben de kesin var bir şey derim çünkü. Bir sürü Farklı marka da kullandım sahte bile olsa çıksaydı yalan da olsa sevinseydim beeee
İnşallah seninki doğrudur kuzum kana geçmemiştir umarım reglin gecikir bebiş gelir

Kızlar bir de size birşey sormak istiyorum. Sizce ben tedaviye başlamak için bir doktor mu aramalıyım? Ya da ne zaman başlamalıyım? Ne diyorsunuz bu konuda. Kimyasal gebelik geçireli şuan tam bir sene oluyor. Yalnız şöyle ki Şubat Haziran temmuz Ağustos aylarında denememiz olmadı. Yani kalan 8 ayda denemeler oldu

1 seneye yaklaşmış canımm gidebilirsin aslında.Yumurta takibi yapılır en azından

sizinle durumumuz çok benzer tek fark ben 30 yaşındayım kist ameliyatım kapalı olmuştu. 3 yıldır bekliyorum
Gecmis olsun canim beni apandisit ameliyatı diye ameliyata aldilar, içeride dr kamamam oldugunu gormus,sonradan anlamislar kistimin patlayip kanadigini. Kadin doğum dr aletler yetismedi kanama bolgesine mecbur actim dedi. Ayni anda hem apandisit hem kist ameliyatı oldum onun sonrasinda bir kac kez daha klomen femara kullandim ama gebelik olusmadi bekliyoruz. Onumuzdeki regl donemi baslamayi düşünüyorum tekrar tedaviye
Moralini yuksek tut canim her sey Allahtan. Uzulup aglamak sadece bize zarar getiriyor su donemde. İnşallah mutluluktan aglayacagimiz gunler yakindir
Takma diş gibi bazen kafamı kenara koyup uyumak istiyorum sadece
Oyle bir sey ciksin ilk ben alicam

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin

Bu sabah doktorun verdigi 3. Degerlendirmemiz de oldu. Sabaha karşı kalktım dualarımı okudum. Yasin dinledik. Sonra değerlendirmemizi yaptık. Tiniminimavihanim canim hepimize genel dua ettim sen tiniminihanim diye aklima geldin sana da ettim

bugun doğum günüm aynı zamanda.

Rabbim umarım doğum günümde kandilde verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmaz. Son değerlendirme doktorun verdiği cumartesi kaldı. Sonra bekleme test zamanı. Umarım güzel sonuçlar alırız

Dogum gunun kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…