Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynı durumdayım kuzum 🥹 sürece gireli bir sene olacak bizim de neredeyse sma testi falan filan derken hep bir heyecan çaba ovulasyon testi takviyeler bilmem neler sonunda insana bir yerde bir durulma bir süzülme Rabbim sen büyüksün deme halleri geliyor
Bazen olmaz öyle bırakma salma kendini sabrın sonu selamet diyorum
Bazen de amaaan olmayacak kesin benim bebeğim kabullen hayatına bak işte diyip hüzünleniyorum 🥹
Ne zaman gülecek yüzümüz be???

ben de sanırım yüzlerce hamilelik testi kemirmişimdir bu zamana kadar 😄 bir tanesinde bile silik dahi çıkmadı. O yüzden seni çok anlıyorum hayalet çizgi görsem ben de kesin var bir şey derim çünkü. Bir sürü Farklı marka da kullandım sahte bile olsa çıksaydı yalan da olsa sevinseydim beeee 🥹🥹🥹
İnşallah seninki doğrudur kuzum kana geçmemiştir umarım reglin gecikir bebiş gelir 🥲🙏🏻💙
İnşallah canım bugün regl günüm inşallah vardır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hepimizi sevindirsin inşallah 🤲❤️

Dogum gunun kutlu olsun canım 🌹🌹

Teşekkürler canım benim Allah bebek bekleyen anneligi hakeden (yolda çocuklarına kötü davranan , doğurup başından atanları kastediyorum) herkese hepimize nasip etsin inşallah. Kız 2 gündür kaç kişi cildin güzelleşmiş sende bir güzellik var diyip duruyorlar şimdi yine dedi isyerinden arkadaş 🤣 çok erken döllenme için evet ama hamilelerde oluyor ya umut fakirin ekmeği hoşuma gidiyor 🤣🤣💜

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin

Bu sabah doktorun verdigi 3. Degerlendirmemiz de oldu. Sabaha karşı kalktım dualarımı okudum. Yasin dinledik. Sonra değerlendirmemizi yaptık. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canim hepimize genel dua ettim sen tiniminihanim diye aklima geldin sana da ettim 💜

bugun doğum günüm aynı zamanda.

Rabbim umarım doğum günümde kandilde verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmaz. Son değerlendirme doktorun verdiği cumartesi kaldı. Sonra bekleme test zamanı. Umarım güzel sonuçlar alırız 💜🧿
Doğum günün kutlu olsun, inşallah 2 kişi olarak kutladığınız son doğum günün olsun :)

Teşekkürler canım benim Allah bebek bekleyen anneligi hakeden (yolda çocuklarına kötü davranan , doğurup başından atanları kastediyorum) herkese hepimize nasip etsin inşallah. Kız 2 gündür kaç kişi cildin güzelleşmiş sende bir güzellik var diyip duruyorlar şimdi yine dedi isyerinden arkadaş 🤣 çok erken döllenme için evet ama hamilelerde oluyor ya umut fakirin ekmeği hoşuma gidiyor 🤣🤣💜
Cok iyi bilirim bu belirti arama durumlarını 🤣🤣🤣

Gecmis olsun canim❤️ beni apandisit ameliyatı diye ameliyata aldilar, içeride dr kamamam oldugunu gormus,sonradan anlamislar kistimin patlayip kanadigini. Kadin doğum dr aletler yetismedi kanama bolgesine mecbur actim dedi. Ayni anda hem apandisit hem kist ameliyatı oldum🥲 onun sonrasinda bir kac kez daha klomen femara kullandim ama gebelik olusmadi bekliyoruz. Onumuzdeki regl donemi baslamayi düşünüyorum tekrar tedaviye

Moralini yuksek tut canim her sey Allahtan. Uzulup aglamak sadece bize zarar getiriyor su donemde. İnşallah mutluluktan aglayacagimiz gunler yakindir🤲

Oyle bir sey ciksin ilk ben alicam🤣
çok geçmiş olsun. bizim tayin işleri olduğu için tedaviye de başlayamadık ameliyattan sonra bi süre deneyin dediler. öyle kaldı bikaç aya taşınacağız gittiğimiz yerde artık tedavi🙏

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin

Bu sabah doktorun verdigi 3. Degerlendirmemiz de oldu. Sabaha karşı kalktım dualarımı okudum. Yasin dinledik. Sonra değerlendirmemizi yaptık. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canim hepimize genel dua ettim sen tiniminihanim diye aklima geldin sana da ettim 💜

bugun doğum günüm aynı zamanda.

Rabbim umarım doğum günümde kandilde verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmaz. Son değerlendirme doktorun verdiği cumartesi kaldı. Sonra bekleme test zamanı. Umarım güzel sonuçlar alırız 💜🧿
Hayırlı kandiller mühendisim. Rabbim ettiğin dualari kabul etsin tez zamanda pozitif haberlerini almayı bizlere de nasip etsin😍😍🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

Öyle çok güzel ki seni duama kattım diyen kalplerde olmak🥹🥹🥹🙏🏻

Amimnnn aminnnn aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸
Doğum günün kutlu olsun bu yaşın sana hayırlısıyla kolaylıkla anneliği yaşatsın kuzumm beniimm. Seneye minik yavrunla kucağında kutlayın inşAllah aminn😍😍😍😍🤲🏻💕💕💕

Kızlar nasılsınız 💜
Bende haberler pek iyi değil canım kronik rahatsızlığım nüksetti dinlenmeye çalışıyorum ayrıca ilaca da başlamam gerekti bu ay bebiş çalışması olmayacak gibi biz de maalesef ilaç kullandığım için riske atamam 🙁 zaten hevesim de kaçtı iyice belki seçim sonrasına kadar ertelerim bebek işini diyorum.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor süreç ?😍

Bende haberler pek iyi değil canım kronik rahatsızlığım nüksetti dinlenmeye çalışıyorum ayrıca ilaca da başlamam gerekti bu ay bebiş çalışması olmayacak gibi biz de maalesef ilaç kullandığım için riske atamam 🙁 zaten hevesim de kaçtı iyice belki seçim sonrasına kadar ertelerim bebek işini diyorum.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor süreç ?😍

Kuzum her şeyde vardır bir hayır çok geçmiş olsun romatizma mi. Bende de var. Allah şifa versin. Ben beklemedeyim hala sürekli kendimi dinleyip belirtiler hissediyorum 🤣🤣🤣 umarım doğru hissediyorumdur

Merhaba kuzumm ben biraz yoğunum toparlanma buradaki dua topikleri derken sen napıyon nasılsın mühendisimm 😍❤️

Allah kabul etsin kuzummm ne zaman dönüyorsunuz Türkiye ye. İyiyim canım 💜 bekliyorum bakalım erken henüz biliyorum ama sanki benle 🤣💜 olmazsa üzülmeyecegim önümüz maçlara bakacagim ama inşallah doğru hissediyorumdur 🥰💜

Allah kabul etsin kuzummm ne zaman dönüyorsunuz Türkiye ye. İyiyim canım 💜 bekliyorum bakalım erken henüz biliyorum ama sanki benle 🤣💜 olmazsa üzülmeyecegim önümüz maçlara bakacagim ama inşallah doğru hissediyorumdur 🥰💜
13şubatta bitanemm Allahın izniyle😍😍 ahhh hadii inşAllah kuzummm🤲🏻🤲🏻😘😘😘🌺🌺 aynen öyle önümüz hep umutlarla dolu Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum hislerinde yanılma inşAllah 🤲🏻😍

13şubatta bitanemm Allahın izniyle😍😍 ahhh hadii inşAllah kuzummm🤲🏻🤲🏻😘😘😘🌺🌺 aynen öyle önümüz hep umutlarla dolu Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum hislerinde yanılma inşAllah 🤲🏻😍

💜💜💜 az zaman kalmış oraların keyfini çıkar bol bol canım gelince de harika bir ortam karşılasın sizi ve bebis nasip etsin inşallah. Turkiyeye gelince sağlık sektörü daha iyi herseyin daha güzel olacağını hissediyorum senin için 🙏🥰💜 Amin canım inşallah sağlıkla

💜💜💜 az zaman kalmış oraların keyfini çıkar bol bol canım gelince de harika bir ortam karşılasın sizi ve bebis nasip etsin inşallah. Turkiyeye gelince sağlık sektörü daha iyi herseyin daha güzel olacağını hissediyorum senin için 🙏🥰💜 Amin canım inşallah sağlıkla
Nasıl güzel motive ettin beni mühendisiiimmm :KK60: Ben de geldiğimde hissediyorum ki çok güzel başlangıçlar beni bekliyor hayallerimizi yaşamaya az kaldı kuzum:anne::anne::KK200:

X