Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimmm, stres erkekleri cok etkiliyor maalesef. Nasil rahatsaniz oyle yapın bence

Hosgeldin canimm 🌹 rabbim nasip edecekse o iki tane sana sımsıkı tutunur zaten hic uzulme. Bu dönemde moral cok önemli. Ne kadar zor olsada bardağın dolu tarafina bakmaya calis❤️
Biraz motivasyonum düşsede olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. Bide regl oldum çok keyifsizim onunda etkisi olabilir. Bir sonraki reglde gidicez bakalım. O zamana kadar her türlü kendime hazırlık yapcam bakalım inşallah. Sonu güzel olsun. 🌸

Selam minnoşlarım benim kırmızılar bando takımı eşliğinde geldi iki gündür sancıdan pertim 🥹 bu ay da gol değil yani 😂😂
Sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? 😍😍😍

Kızlar günaydın kan sonucun 2,15 çıktı adetime 1 gün var silik çıkıyor idrar testleri ben anlamadım hiçbirsey yardımcı olur musunuz ?
Farklı markaların testlerini de yaptın mı canım hepsi mi silik çıkıyor belki tek marka test yapıyorsan hatalı bir seri denk gelmiş olabilir kanda negatif olanın idrarda pozitif olması zor gibi çünkü 🥺

Selam minnoşlarım benim kırmızılar bando takımı eşliğinde geldi iki gündür sancıdan pertim 🥹 bu ay da gol değil yani 😂😂
Sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor? 😍😍😍
Bende öyleydim kuzum pert pert🥹🥹🫠🥲 4.günüm artık bitiyor.Bu ay cidden 2yıldır salmadıgım kadar salmıl durumdayım hayır olsunn🤣💜

Ayyy kabızlık var. Karnımda ağrılar kasık ağrıları yapmaları var 🤣🤣🤣 umarım ilaçlar ağrı yapmiyordur vardır bir hayır 🤣
İnşallah kuşummm inşAllah ❤️ama yumurta spermin yolcuğu bir haftada oluyor ya bu gazı hep diyolar çatlatma iğnesi ya ilaçların etkisi olabilir inşAllah güzel şeyler oluyordur😍😍

Prodoctor yaptım onda silik çıktı
Artimed kaset test yaptım gölge gibi çıktı ondada
Freely diye bir test vardı ondada aynı gölge çıkıyor
Önceden çok test yaptığım için negatif de gölge dahi çıkmıyordu bu üç test de farklı marka ama gölge silik şekilde çıktı adeti geçsin bi büyük ihtimalle bu ay da fiyasko çalışmalara devam galiba 😂

X