- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Kızlar anasayfada sizde de hata veriyor mu forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz motivasyonum düşsede olumsuz düşünmemeye çalışıyorum. Bide regl oldum çok keyifsizim onunda etkisi olabilir. Bir sonraki reglde gidicez bakalım. O zamana kadar her türlü kendime hazırlık yapcam bakalım inşallah. Sonu güzel olsun.Canimmm, stres erkekleri cok etkiliyor maalesef. Nasil rahatsaniz oyle yapın bence
Hosgeldin canimm rabbim nasip edecekse o iki tane sana sımsıkı tutunur zaten hic uzulme. Bu dönemde moral cok önemli. Ne kadar zor olsada bardağın dolu tarafina bakmaya calis
Umarım canım. Kimsenin emeği karşılıksız kalmasın bu yoldaUmarım güzel sonuçlar alırsın kuzum
Amin canım inşallah ben sabah değerlendirdim doktorun dediği gibi ama karnım agriyo çatladı galiba akşamı da değerlendireceğim sonra perşembe degerlendirecegimUmarım canım. Kimsenin emeği karşılıksız kalmasın bu yolda
Rastgelsin inşallah kolayca bulsun bebeğin seniAmin canım inşallah ben sabah değerlendirdim doktorun dediği gibi ama karnım agriyo çatladı galiba akşamı da değerlendireceğim sonra perşembe degerlendirecegim
Yok asko normal benimkiKızlar anasayfada sizde de hata veriyor mu forum
Ahhhh Amin canım inşallah hepimizi bulsun bebislerimiz dünyamız degissinRastgelsin inşallah kolayca bulsun bebeğin seni
Aminnnnnn inşallah yaAhhhh Amin canım inşallah hepimizi bulsun bebislerimiz dünyamız degissin
Farklı markaların testlerini de yaptın mı canım hepsi mi silik çıkıyor belki tek marka test yapıyorsan hatalı bir seri denk gelmiş olabilir kanda negatif olanın idrarda pozitif olması zor gibi çünküKızlar günaydın kan sonucun 2,15 çıktı adetime 1 gün var silik çıkıyor idrar testleri ben anlamadım hiçbirsey yardımcı olur musunuz ?
Adetin geçmeesini bekle kuzum test için.kullandığın testin markası nedir?Kızlar günaydın kan sonucun 2,15 çıktı adetime 1 gün var silik çıkıyor idrar testleri ben anlamadım hiçbirsey yardımcı olur musunuz ?
Bende öyleydim kuzum pert pert 4.günüm artık bitiyor.Bu ay cidden 2yıldır salmadıgım kadar salmıl durumdayım hayır olsunnSelam minnoşlarım benim kırmızılar bando takımı eşliğinde geldi iki gündür sancıdan pertim bu ay da gol değil yani
Sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
İnşallah kuşummm inşAllah ama yumurta spermin yolcuğu bir haftada oluyor ya bu gazı hep diyolar çatlatma iğnesi ya ilaçların etkisi olabilir inşAllah güzel şeyler oluyordurAyyy kabızlık var. Karnımda ağrılar kasık ağrıları yapmaları var umarım ilaçlar ağrı yapmiyordur vardır bir hayır
Aminn Mehricimm sende gel katıl bize kuzummMerhaba çok güzel bir topik olmuş inş güzel haberlerle dolup taşar burası
Aynen kuzum bence de ilacın yan etkisi hayirliso olsun bu ay olmasa diğer ay olur yorulmuyor pes etmiyoruzİnşallah kuşummm inşAllah ama yumurta spermin yolcuğu bir haftada oluyor ya bu gazı hep diyolar çatlatma iğnesi ya ilaçların etkisi olabilir inşAllah güzel şeyler oluyordur
Canıımm katılayım bakalım teşekkür ederimAminn Mehricimm sende gel katıl bize kuzumm