Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım bugün regl günüm inşallah vardır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hepimizi sevindirsin inşallah

Dogum gunun kutlu olsun canım

Teşekkürler canım benim Allah bebek bekleyen anneligi hakeden (yolda çocuklarına kötü davranan , doğurup başından atanları kastediyorum) herkese hepimize nasip etsin inşallah. Kız 2 gündür kaç kişi cildin güzelleşmiş sende bir güzellik var diyip duruyorlar şimdi yine dedi isyerinden arkadaş çok erken döllenme için evet ama hamilelerde oluyor ya umut fakirin ekmeği hoşuma gidiyor

Doğum günün kutlu olsun, inşallah 2 kişi olarak kutladığınız son doğum günün olsun :)

Cok iyi bilirim bu belirti arama durumlarını

çok geçmiş olsun. bizim tayin işleri olduğu için tedaviye de başlayamadık ameliyattan sonra bi süre deneyin dediler. öyle kaldı bikaç aya taşınacağız gittiğimiz yerde artık tedavi

Hayırlı kandiller mühendisim. Rabbim ettiğin dualari kabul etsin tez zamanda pozitif haberlerini almayı bizlere de nasip etsin

Öyle çok güzel ki seni duama kattım diyen kalplerde olmak

Amimnnn aminnnn aminnn
Doğum günün kutlu olsun bu yaşın sana hayırlısıyla kolaylıkla anneliği yaşatsın kuzumm beniimm. Seneye minik yavrunla kucağında kutlayın inşAllah aminn

Kızlar nasılsınız
Bende haberler pek iyi değil canım kronik rahatsızlığım nüksetti dinlenmeye çalışıyorum ayrıca ilaca da başlamam gerekti bu ay bebiş çalışması olmayacak gibi biz de maalesef ilaç kullandığım için riske atamam zaten hevesim de kaçtı iyice belki seçim sonrasına kadar ertelerim bebek işini diyorum.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor süreç ?

Kuzum her şeyde vardır bir hayır çok geçmiş olsun romatizma mi. Bende de var. Allah şifa versin. Ben beklemedeyim hala sürekli kendimi dinleyip belirtiler hissediyorum umarım doğru hissediyorumdur

Merhaba kuzumm ben biraz yoğunum toparlanma buradaki dua topikleri derken sen napıyon nasılsın mühendisimm

Allah kabul etsin kuzummm ne zaman dönüyorsunuz Türkiye ye. İyiyim canım bekliyorum bakalım erken henüz biliyorum ama sanki benle olmazsa üzülmeyecegim önümüz maçlara bakacagim ama inşallah doğru hissediyorumdur

13şubatta bitanemm Allahın izniyle ahhh hadii inşAllah kuzummm aynen öyle önümüz hep umutlarla dolu Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum hislerinde yanılma inşAllah

13şubatta bitanemm Allahın izniyle ahhh hadii inşAllah kuzummm aynen öyle önümüz hep umutlarla dolu Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum hislerinde yanılma inşAllah

az zaman kalmış oraların keyfini çıkar bol bol canım gelince de harika bir ortam karşılasın sizi ve bebis nasip etsin inşallah. Turkiyeye gelince sağlık sektörü daha iyi herseyin daha güzel olacağını hissediyorum senin için Amin canım inşallah sağlıkla

Nasıl güzel motive ettin beni mühendisiiimmm Ben de geldiğimde hissediyorum ki çok güzel başlangıçlar beni bekliyor hayallerimizi yaşamaya az kaldı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…