- 22 Temmuz 2022
- 102
- 73
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
İnşallah canım bugün regl günüm inşallah vardır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hepimizi sevindirsin inşallahBen de aynı durumdayım kuzumsürece gireli bir sene olacak bizim de neredeyse sma testi falan filan derken hep bir heyecan çaba ovulasyon testi takviyeler bilmem neler sonunda insana bir yerde bir durulma bir süzülme Rabbim sen büyüksün deme halleri geliyor
Bazen olmaz öyle bırakma salma kendini sabrın sonu selamet diyorum
Bazen de amaaan olmayacak kesin benim bebeğim kabullen hayatına bak işte diyip hüzünleniyorum
Ne zaman gülecek yüzümüz be???
ben de sanırım yüzlerce hamilelik testi kemirmişimdir bu zamana kadarbir tanesinde bile silik dahi çıkmadı. O yüzden seni çok anlıyorum hayalet çizgi görsem ben de kesin var bir şey derim çünkü. Bir sürü Farklı marka da kullandım sahte bile olsa çıksaydı yalan da olsa sevinseydim beeee
İnşallah seninki doğrudur kuzum kana geçmemiştir umarım reglin gecikir bebiş gelir
Dogum gunun kutlu olsun canım
Doğum günün kutlu olsun, inşallah 2 kişi olarak kutladığınız son doğum günün olsun :)Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin
Bu sabah doktorun verdigi 3. Degerlendirmemiz de oldu. Sabaha karşı kalktım dualarımı okudum. Yasin dinledik. Sonra değerlendirmemizi yaptık.Tiniminimavihanim canim hepimize genel dua ettim sen tiniminihanim diye aklima geldin sana da ettim
bugun doğum günüm aynı zamanda.
Rabbim umarım doğum günümde kandilde verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmaz. Son değerlendirme doktorun verdiği cumartesi kaldı. Sonra bekleme test zamanı. Umarım güzel sonuçlar alırız
Cok iyi bilirim bu belirti arama durumlarınıTeşekkürler canım benim Allah bebek bekleyen anneligi hakeden (yolda çocuklarına kötü davranan , doğurup başından atanları kastediyorum) herkese hepimize nasip etsin inşallah. Kız 2 gündür kaç kişi cildin güzelleşmiş sende bir güzellik var diyip duruyorlar şimdi yine dedi isyerinden arkadaşçok erken döllenme için evet ama hamilelerde oluyor ya umut fakirin ekmeği hoşuma gidiyor
Doğum günün kutlu olsun, inşallah 2 kişi olarak kutladığınız son doğum günün olsun :)
Cok iyi bilirim bu belirti arama durumlarını
çok geçmiş olsun. bizim tayin işleri olduğu için tedaviye de başlayamadık ameliyattan sonra bi süre deneyin dediler. öyle kaldı bikaç aya taşınacağız gittiğimiz yerde artık tedaviGecmis olsun canimbeni apandisit ameliyatı diye ameliyata aldilar, içeride dr kamamam oldugunu gormus,sonradan anlamislar kistimin patlayip kanadigini. Kadin doğum dr aletler yetismedi kanama bolgesine mecbur actim dedi. Ayni anda hem apandisit hem kist ameliyatı oldum onun sonrasinda bir kac kez daha klomen femara kullandim ama gebelik olusmadi bekliyoruz. Onumuzdeki regl donemi baslamayi düşünüyorum tekrar tedaviye
Moralini yuksek tut canim her sey Allahtan. Uzulup aglamak sadece bize zarar getiriyor su donemde. İnşallah mutluluktan aglayacagimiz gunler yakindir
Oyle bir sey ciksin ilk ben alicam
Hayırlı kandiller mühendisim. Rabbim ettiğin dualari kabul etsin tez zamanda pozitif haberlerini almayı bizlere de nasip etsinGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
Rabbim hepimize bebislerimizi nasip etsin
Bu sabah doktorun verdigi 3. Degerlendirmemiz de oldu. Sabaha karşı kalktım dualarımı okudum. Yasin dinledik. Sonra değerlendirmemizi yaptık.Tiniminimavihanim canim hepimize genel dua ettim sen tiniminihanim diye aklima geldin sana da ettim
bugun doğum günüm aynı zamanda.
Rabbim umarım doğum günümde kandilde verdiğimiz emekleri karşılıksız bırakmaz. Son değerlendirme doktorun verdiği cumartesi kaldı. Sonra bekleme test zamanı. Umarım güzel sonuçlar alırız
Âmin kuzum inşallah ilk gebemiz sen olursun burdaaİnşallah canım bugün regl günüm inşallah vardır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hepimizi sevindirsin inşallah
Aminnn tiniminimmm aminnHayırlı kandiller Çiçeklerim bir sonraki kandilde inşallah hepimizin kucağıda kalbide evlat hasretiyle son bulsun.
Hepiniz dualarımda olacaksınız Allah’ım sen bize kolaylıkla hayırla anne olabilmeyi nasip eyle aminnn
Merhaba kuzumm ben biraz yoğunum toparlanma buradaki dua topikleri derken sen napıyon nasılsın mühendisimmKızlar nasılsınız
Bende haberler pek iyi değil canım kronik rahatsızlığım nüksetti dinlenmeye çalışıyorum ayrıca ilaca da başlamam gerekti bu ay bebiş çalışması olmayacak gibi biz de maalesef ilaç kullandığım için riske atamamKızlar nasılsınız
Bende haberler pek iyi değil canım kronik rahatsızlığım nüksetti dinlenmeye çalışıyorum ayrıca ilaca da başlamam gerekti bu ay bebiş çalışması olmayacak gibi biz de maalesef ilaç kullandığım için riske atamamzaten hevesim de kaçtı iyice belki seçim sonrasına kadar ertelerim bebek işini diyorum.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor süreç ?
Merhaba kuzumm ben biraz yoğunum toparlanma buradaki dua topikleri derken sen napıyon nasılsın mühendisimm
13şubatta bitanemm Allahın izniyleAllah kabul etsin kuzummm ne zaman dönüyorsunuz Türkiye ye. İyiyim canımbekliyorum bakalım erken henüz biliyorum ama sanki benle olmazsa üzülmeyecegim önümüz maçlara bakacagim ama inşallah doğru hissediyorumdur
13şubatta bitanemm Allahın izniyleahhh hadii inşAllah kuzummm aynen öyle önümüz hep umutlarla dolu Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum hislerinde yanılma inşAllah
Nasıl güzel motive ettin beni mühendisiiimmmaz zaman kalmış oraların keyfini çıkar bol bol canım gelince de harika bir ortam karşılasın sizi ve bebis nasip etsin inşallah. Turkiyeye gelince sağlık sektörü daha iyi herseyin daha güzel olacağını hissediyorum senin için Amin canım inşallah sağlıkla