Miniklere Panço :)

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45

çocuklara örgu örmek çok zekli ve harika bir tarepi oluyor ben hızımı alamadım ikitane birden öruverdim :lepi:

guzel olmuşmu ne dersiniz yerimseniben

canım eline sağlık çok beğendim:ecrin_bebek:
bunu bizlere görede yapamazmıyız:teytey:

:1shok::1shok::1shok::1shok:
ya yaaaaaaaaa inanamıyorum sana.. benden gizli yapıyorsun işte itiraf et....
harika olmuş .. gerçekten... ellerine sağlık......a.s.

çok cici olmuşlar ellerine sağlık canım a.s.
renk seçiminde harika valla deymesin :)

wowwww ellerine emegine saglik harika olmuslar gercekdende bayildim
ellerin dert görmesin canim

:1shok::1shok::1shok::1shok:
ya yaaaaaaaaa inanamıyorum sana.. benden gizli yapıyorsun işte itiraf et....
harika olmuş .. gerçekten... ellerine sağlık......a.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 supriz yapayım demiştim canım... senden gizlim saklım mı var aşkolsun :asigim:

çok cici olmuşlar ellerine sağlık canım a.s.
renk seçiminde harika valla deymesin :)

canım teşekkur ederim, beğendiğine sevindim.
bu pançolar iki kız kardeşe gitti, guzel gunlerde giysinler hihoyyyt

:1shok::1shok::1shok:sen hiç boş durmazmısın sersoyum delikafadulden
ya nesin sen kuzum inadımamı yapıyonuz siz bi yandan alev:asigim: bi yandan sen:asigim:
herkes sizin gibi becerikli olmak zorunda mı
sersoyum harika bi iş çıkarmışsın yine ellerine gözlerine yüreğine sağlık güzel arkadaşım benim ama bu yine de kıskanmamı engellemez :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
alevede bu dillerden bi sürü yolluyorum kedi ulaşamadığı ciğere pis der misali :çok üzgünüm:

zeynepcim sanırım haklısın hayatım biraz fazla oldum demi
ee ne yapayım biri beni durdursun diye bağırdım kimse tınlamadı :roflol:
ustune ustluk nazarmı değdi bana ne ellimde yarım işlerim kaldı :çok üzgünüm:
off off boş duramıyorum sanırım hastalık oldu bu işler bende.. ayda yılda bir alevciğimin yanına gittim otur sohbet et demi. yok anam biz iki gacı aldık elimize yunleri bundan şu olur,şundan bu olur diye kaydirigubbakcemile3 kafayı yedik kafayı kaydirigubbakcemile3 acı bize ne kıskanıyon valla durumlar vahim sok o dilini içeri :roflol:

:1shok::1shok::1shok: siz alevle buluştunuz mu
o zaman haettiniz alın bakeeemm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: eee alev nasıl ağırladı seni bacım neler yedirdi içirdi anlayacağın yediğin içtiğin senin olmasın çıbık annat
eee alevim:asigim: nasıldı göbüşü kendi nebileyim işte inşallah güzel geçmiştir gününüz :çok üzgünüm:yokluğum hiç belli olmuyo du demidelikafadulden
anam iki marifetli hatun beni netsin neyse dur son bi kez çıkarayımda dilimi sonra sokarım içeri:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:

alemsin zeynebim ya... kaydirigubbakcemile3

ooo zeynepcim bu bizim kaçıncı oluyo sayamadım valla.. sen çatlada patla emi :roflol: :roflol: :roflol:

kıs sen varya öldurdun beni gulmekten.. Allahta seni guldusun Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…