Miniklere Panço :)

canım çok güzel olmuş bayıldım.bende bu pançonun örneğini çok aradım bulamadım.nasıl yaptığını yazarmısın.iplerimide aldım ama nasıl yapılacanı bilmiyorum.kaç numarayla ördün .emeğine sağlık harika olmuş.bende kızıma yapmak istiyorum.en ince ayrıntısına kadar nasıl yaptığını yazarsan çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

canım çok güzel olmuş bayıldım.bende bu pançonun örneğini çok aradım bulamadım.nasıl yaptığını yazarmısın.iplerimide aldım ama nasıl yapılacanı bilmiyorum.kaç numarayla ördün .emeğine sağlık harika olmuş.bende kızıma yapmak istiyorum.en ince ayrıntısına kadar nasıl yaptığını yazarsan çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler

canım teşekkur ederim .. sen bu pançonun aynısı yapacan anladığım kadarıyla
6 numara şişe 30 ilmekle başladım her iki kenarda iki sırada bir arttırarak istediğim buyukluğe gelene kadar 6 sıra normal iple 2 sıra sakallı iple duz örgu yaparak ördum. aynı şekilde iki parça öruyorsun, daha sonra iki parçayı karşılıklı kenarlarından tığla birleştirdim. yaka kısmınıda tığla geçtim ve kordon taktım. hepsi bu kadar. inş analtabilmişimdir. takıldığın yer olursa sor tatlım

ooo zeynepcim bu bizim kaçıncı oluyo sayamadım valla.. sen çatlada patla emi :roflol: :roflol: :roflol:

kıs sen varya öldurdun beni gulmekten.. Allahta seni guldusun Şeniz
çatlada patla haaaa:eek:klava:
Allah'ım ne olur sen şu sersoya tez vakitte 3 tane kuzu ver karnı şişsin davul olsun gidemesin biyere inşallah:dilcikar:
:1shok: 3 tane abarttım galiba 2 olur innnşallah
çok kıskandım ama valla bak öyle ikide bir buluşmayın emi olur mu datlım buluşsanızda bana demeyin içimin yağları eriyo:roflol:

çatlada patla haaaa:eek:klava:
Allah'ım ne olur sen şu sersoya tez vakitte 3 tane kuzu ver karnı şişsin davul olsun gidemesin biyere inşallah:dilcikar:
:1shok: 3 tane abarttım galiba 2 olur innnşallah
çok kıskandım ama valla bak öyle ikide bir buluşmayın emi olur mu datlım buluşsanızda bana demeyin içimin yağları eriyo:roflol:

zeynepcim kıs gönlumu okumuşsun bende isterim ikiz olsun uçuz olsun :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: amaaaa öyle bişey olursa allah kısmet ederse hiç beceriksizim falan demeyecen sende alevde bir kenardan örmeye başlayacaksınız ben nasıl yetiştiririm ki.. valla arkadaş dediğin öyle gunlerde belli olur kaydirigubbakcemile5
ikincisi ben davulmu olurum bavulmu olurum faketmez bildiğim şey tıngır mıngır gezer dolaşırım valla :CüvCüv: hem alevle bir gun göruşmezsek özleşiyoruz biz :1hug: (azıcıkk daha kıskan)

''hem alevle bir gun göruşmezsek özleşiyoruz biz '':eek:klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu konuya başka da yorum yok
gelelim sen hamiş kalınca benim yapacaklarıma anam o kadarda beceriksiz değilim sadece alev:asigim: ve senin:asigim: kadar değilim heralde yeğenimize de yaparız bişeyler:dilcikar: o kadar düşmedik:dilcikar:
görürsün sen o zaman :1shok: ne yaman kızmış bu diyicen bak gör
:roflol:gurur yaptımda biraz:roflol:
neyse geyiğe döküp güzelim konunu kapattırmayayım datlım tabi ki görüşün herzaman ben mutlu olurum sadece birbirinize destek olun son görüşmenizde beni de anın emi
Şeniz

canım çok teşekkür ederim hemen başlayacam.umarım yapabilirim çok güzel olmuş seninki.saolasın

''hem alevle bir gun göruşmezsek özleşiyoruz biz '':eek:klava::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu konuya başka da yorum yok
gelelim sen hamiş kalınca benim yapacaklarıma anam o kadarda beceriksiz değilim sadece alev:asigim: ve senin:asigim: kadar değilim heralde yeğenimize de yaparız bişeyler:dilcikar: o kadar düşmedik:dilcikar:
görürsün sen o zaman :1shok: ne yaman kızmış bu diyicen bak gör
:roflol:gurur yaptımda biraz:roflol:
neyse geyiğe döküp güzelim konunu kapattırmayayım datlım tabi ki görüşün herzaman ben mutlu olurum sadece birbirinize destek olun son görüşmenizde beni de anın emi
Şeniz

Allah gönlune göre versin herşeyi tatlım Şeniz

X