Converse patik iki adet istiyorsunuz sanırım renkleri kırmızı beyaz mi olsun ayni
Merhabalar yavaş yavaş amigurumi de el atmış bulunuyorum minik prensesler için Elsa ve minik prenslerin kahramani pjmask kedi cocuk :) özel amigurumi ipliklerle yapılir ve kaliteli boncuk elyafla doldurulur guvenlikli kilitli gözler kullanilir cocugunuz icin zararli hicbir madde yoktur anne elinden minik kuzulara sevgiyle hazirlanip gonderilir
Kanserojen oyuncaklara yüzlerce liralar vermektense organik oyuncaklarla çocuklarınızı sevindirin:)
Elsa bebeğin boyu 35 cm kedi çocuk ise 25 cm boyundadır:) Eki Görüntüle 2149837
Eki Görüntüle 2149838
Görseller bana aittir sipariş alıyorum hanımlar :)Eki Görüntüle 1915539 Eki Görüntüle 1915540 Eki Görüntüle 1915541 Eki Görüntüle 1915542 Eki Görüntüle 1915543 Eki Görüntüle 1915544 Eki Görüntüle 1915545 Eki Görüntüle 1915547 Eki Görüntüle 1915548 Eki Görüntüle 1915549
Kargo ücreti alıcıya ait evet ödemeyi kargolama öncesinde alıyorum aynı gün de kargoluyorum havale EFT veya pttden ödeme yapabilirsiniz..Fiyati nedr once onu igreniyim kargo alicimi oduyor
Çünkü o pantolon yeni doğan içindi foto çekimi için.. istenen yaş nedir ona göre yardımcı olayım:)Burada varmış pantolon ama ağ ile bacak bilegine kadar olan kısım çooook kisa
Elsa bebek 100TL efendim :) ( not: sorulan tarih icin gecerli fiyattir değişebilir)Bi de bu Elsa ne kadar
Sipariş uüzerin çalışıyorum elimde yok yasa göre değişir fiyat kaç yaş olacaktıBana örgü pantolon lazım ama elinizde hazır var mı ne kadara olur. Sadece alt
Sipariş uüzerin çalışıyorum elimde yok yasa göre değişir fiyat kaç yaş olacaktı
Mesaj kutunuza bakabilirsiniz1 yaş diyelim aslında 9 aylık ama..olCup cm de verebilirim.. tahmini ne kadar olur
Ama bu çok güzelll
Merhaba 23 nisana ozel indirimim var su an urunlerimde bu tatli bebek de simdilik 85 tl ve gonderime hazir (normalde fiyati 120 tldir :) )Ama bu çok güzelllfiyatı nedir?
Yaa ama şuan alamam ki bebeğimin ihtiyaçlarını bitirir bitirmez bunu almak için geri gelicemMerhaba 23 nisana ozel indirimim var su an urunlerimde bu tatli bebek de simdilik 85 tl ve gonderime hazir (normalde fiyati 120 tldir :) )
Tabiki ne zaman istersenizYaa ama şuan alamam ki bebeğimin ihtiyaçlarını bitirir bitirmez bunu almak için geri gelicem