• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Tırnaklarım İçin Çözüm Önerileriniz Lütfen...

cnm işte diyorum yaaa ciddiyim bak benim tırnaklarım lale degil gül ama yapısal olarak senin tırnaklarından daha büyük tabiki ama işte bu hale getirene kadar oldukça ugraştım hiç makas kullanmadım mesela ben bununla alıyorum tırnak etlerimi ve sürekli boş oldugum zamanlarda etleri elimle ovalayarak geriye dogru ittire ittire birazda olsa uzattım yaniii. çok uzun oldukları içinde lale gibi görünüyolar ama kesince bildigin gül oluyolar yine ama dedigim gibi seninki kadar küçük degildi tabiki ama birazda olsa düzeltebilirsin gibi gelio bana çok çok uzatarak küt törpülemeyi dene meselaaa

yelizcem burda fotosunu koydugun seyi nasıl kullanıyorsun allah askına ben de aldım sadece arkasındaki yumusak yerle geriye itiyorum etleri o kadar. tırnaklarımı çiziyor uçları bi kullanmayı beceremedim :D

yelizcem burda fotosunu koydugun seyi nasıl kullanıyorsun allah askına ben de aldım sadece arkasındaki yumusak yerle geriye itiyorum etleri o kadar. tırnaklarımı çiziyor uçları bi kullanmayı beceremedim :D

canımmm o aleti kullanmak inanılmaz kolayy yaauuu :)) tırnakların etle birleştigi erde ölü deriler oluyor yaaa onları geriye ittikten sonraa keskin tarafı o ölü derilerin üzerine getirip iterek kesiyosun sadece ölü deri oldugu için acımıyoda yanlız sakın etine getirme kanıyo sonra tecrübeyle sabittir :)))

canımmm o aleti kullanmak inanılmaz kolayy yaauuu :)) tırnakların etle birleştigi erde ölü deriler oluyor yaaa onları geriye ittikten sonraa keskin tarafı o ölü derilerin üzerine getirip iterek kesiyosun sadece ölü deri oldugu için acımıyoda yanlız sakın etine getirme kanıyo sonra tecrübeyle sabittir :)))

ya benimki keskin diil amaaa :) ya da belki ben beceremiyorumdur bilemiyorum bi daha deniyim bakim :)
o ucu çatal gibi olan şey ne ayak peki o çok fena hiç sevmedim :D

ya benimki keskin diil amaaa :) ya da belki ben beceremiyorumdur bilemiyorum bi daha deniyim bakim :)
o ucu çatal gibi olan şey ne ayak peki o çok fena hiç sevmedim :D

canım zaten o ucu çatal gibi olan şeyi kullanıyosun ölü derileri alırkenn :))) diger tarfla ittiriyosun derileri sonrada çatal gibi olan keskin tarafla alıosun bu kadarcıkkk

canım protez yada jel tırnak dıyorlar kalıcı akrilikten oda tırnak yıyenler icin ben kullanmıstım gecen sene 70tl wermıstım 10 parmak icin :))) 6 ay kullandım ıkı defa dıpten bakım yaptırdım ıstemedıgın zmnda bi sıvısı var akrılıgı erıtıp sokuyorlar tırnaklarına bisey olmuyor sokturdugun zmn bir hafta icinde eski halıne geliyor bakımlarının fıyatı manıkur fıyatından bıraz fazla dıpten uzayan yere suruyorlar frech ojelı gıbı oluyor ellerin bnmde kısa tırnaklarım cok kotu durmadı hemde kırılmıyor cok saglam oluyorlar google da bak ıstersen

canım protez yada jel tırnak dıyorlar kalıcı akrilikten oda tırnak yıyenler icin ben kullanmıstım gecen sene 70tl wermıstım 10 parmak icin :))) 6 ay kullandım ıkı defa dıpten bakım yaptırdım ıstemedıgın zmnda bi sıvısı var akrılıgı erıtıp sokuyorlar tırnaklarına bisey olmuyor sokturdugun zmn bir hafta icinde eski halıne geliyor bakımlarının fıyatı manıkur fıyatından bıraz fazla dıpten uzayan yere suruyorlar frech ojelı gıbı oluyor ellerin bnmde kısa tırnaklarım cok kotu durmadı hemde kırılmıyor cok saglam oluyorlar google da bak ıstersen

sağol canım..mutlaka bakacağım...

evet...Tırnaklarım geriye doğru çekik değil ve hoş görünümlü değil...oje çok sevmeme rağmen içime sinerek kullanamıyorum...sizlerin buradaki tırnaklarınızın resimlerine hayranlıkla bakıoyrum..benim minicik tırnaklarım var...uzatsam da nafile..çünkü kısa hali 1 cm falan....işte tırnaklarımın resmi....sizlerin tırnakları gibi olur mu benim tırnaklarım da?....geriye çekik tırnaklarımın olması için neler yapabilirim?

trnak.jpg
[/URL][/IMG]

benım tırnaklarımda kestıgımde aynı senınkı gıbı şekli hatta öncedende aman zaten çirkin diyip yiyodum. ama bak sımdı tırnaklarım gercekten guzeller ben sana bı kac oneride bulunıyım önce tırnak etlerını ıyıce temızle yada temızlet düzenli olarak. tırnaklarını uzat eğer geniş geniş uzuyosa yanlarını törpüle ve hep koyu renk tırnagının gozukmeyecegı sekılde oje sür. ben öyle yapıyorum mesela burda guzel tırnaklı ınsanlar 1 cnm uzasa cok uzun gozukuyor ben 1 cnm uzatınca arkadan azıcık gozukuyo :D tabı ugrasması bızım daha zor ama eger ozenıyosan sende böyle dene bence

ayy benim tırnaklarımın eski hali resmen.benim de bu kadar kısa ve hiç uzayamayan uzayamadığı halde etiyle birleşik olduğu yerden bile kırılabilen tırnaklarım vardı.geçen sene okuldan bir arkadaş sayesinde oje deliliği başladı ve ben tırnaklarıma bakım yapmaya bir başladım şuan Flamenca'nın tırnakları gibi tırnaklarım var...yani üzülmemelisin canım düzelebiliyor ben 1 sene içinde tırnaklarımı çok güzel bir şekle soktum. bir kere manikür yaptırmaya gittim kuaföre nasıl yaptığını, ne kullandığını görmek için o da. normalde kuaföre gitmem kolay kolay fobi oldu bende :47: daha sonra kendime manikür seti aldım ama o pahalılardan değil(malum öğrenciydim :1:) belirli zamanlarda duştan sonra kendi kendime manikür yaptım ve sonuç mükemmel..öneririm =))

bak eski fotoğraflarımdan buldum tırnaklarımın eski halini, yanındaki de az önce çektim.
Eki Görüntüle 219102

benim tırnaklarımda aynen böyle nasıl bu hale getirebildin çok güzel olmuşlar çok imrendim doğrusu:5: bi kez maniküre gitmiştim kısa da olsa hoş olmuşlardı çünkü benim tırnaklarım etimi çok geçmiyor maalesef:50: yakında biraz uzatıp tekrar maniküre giderim umarım seninkiler gibi güzel olur benim tırnaklarımda:17:

Back