- Konu Sahibi aysecikcik
Arkadaşlar takma tırnak için ayrıca satılan yapıştırıcılar var. Benimkini atmş olmasaydım adını yazardım ama yardımcı olamayacağım. Bi dönem çok kullandım tırnaklarım uzamıyor diye çok da memnundum.. Hem daha uzun süre dayanıyor hem de çıkarken geride çok kötü bi tırnak bırakmıyordu. Gerçekten de kendi içinden çıkan yapıştırıcısı çok kalitesiz oluyor genelde. Ama sakın tırnağınıza uhu, hele de japon yapıştırıcısı sürmeyin. Bir kere japon yapıştırıcısı tırnağınızı deler.
Benim de tırnaklarım şuanki haline bakıyorum da eskiden çok küçüktü.. Senelerdir düzenli manikür yapıyorum, kestiğimde de tamamen köküne kadar kesmiyorum ve sürekli ojeli geziyorum. Bazı arkadaşlarım ne güzel biçimli tırnakların var diyor şimdi.
Ayrıca takma tırnağın bi faydası olmaz çünkü sonuçta onu da mevcut tırnağın üzerine yapıştırıyoruz.
Benim de tırnaklarım şuanki haline bakıyorum da eskiden çok küçüktü.. Senelerdir düzenli manikür yapıyorum, kestiğimde de tamamen köküne kadar kesmiyorum ve sürekli ojeli geziyorum. Bazı arkadaşlarım ne güzel biçimli tırnakların var diyor şimdi.
Ayrıca takma tırnağın bi faydası olmaz çünkü sonuçta onu da mevcut tırnağın üzerine yapıştırıyoruz.