• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Tırnaklarım İçin Çözüm Önerileriniz Lütfen...

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
evet...Tırnaklarım geriye doğru çekik değil ve hoş görünümlü değil...oje çok sevmeme rağmen içime sinerek kullanamıyorum...sizlerin buradaki tırnaklarınızın resimlerine hayranlıkla bakıoyrum..benim minicik tırnaklarım var...uzatsam da nafile..çünkü kısa hali 1 cm falan....işte tırnaklarımın resmi....sizlerin tırnakları gibi olur mu benim tırnaklarım da?....geriye çekik tırnaklarımın olması için neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım...hiç denemedim bile...sanırım yapısal...yıllardır böyle ve ben artık zevkle oje kullanmak istiyorum...:43:

tırnaklarımı uzatmayı çok denedim ve belirli bir süre de uzun kaldı....fakat tırnakların mesafesi kısa olunca, uzunluğu çok kötü bir görüntü oluşturdu...ne yapsam ki çekik olsa bilemiyorum....:50:

gül tipi tırnak diolar sanırım cnm senn tırnaklarına birazda kalıtsal ama düzenli maniküre gidiomusun cnm senn manikürle biraz tırnaklarının etlerini geri çektirebilirsin en azından daha şekilli olur :KK70:

Sanırım takma tırnak kullansan iyi olur fakat onunda uhusu tırnaklara zarar veriyor . birazdaha araştır bakalım .

benim tırnaklarımın da boyu nerdeyse aynı (yediğim için) ama yapısal olarak ince. Takma tırnak almayı düşünüyorum yarın, senin tırnakların için de bence mutlaka takma tırnak kullan çünkü eller çok önemli tabi ki canm :21:

Tamamen yapısal gibi görünüyor.
Uzatınca çirkin duruyor demişsiniz ama oje de seviyorsanız
uzunken sürekli ojeli kullanın.
O zaman belli olmaz tırnağınızın yapısı.

bana da yapisal gibi geldi, hic gitmedim manikure ne kadar etkili olur bilmiyorum, koyu renk ojeler daha kisa gosterir bence, acik renk kullanman daha iyi

benim tırnaklarımın da boyu nerdeyse aynı (yediğim için) ama yapısal olarak ince. Takma tırnak almayı düşünüyorum yarın, senin tırnakların için de bence mutlaka takma tırnak kullan çünkü eller çok önemli tabi ki canm :21:

Takmayı pek önermiyorum arkadaşım . Uhusu tırnagı kötü yapıyor benden soylemesi .

Takma tırnagı sürekli kullanırsan kendi tırnagında incelme hassaslaşma ve sızlama olabilir . Ayrıca takma tırnakların yanında veriln uhularda Pek sağlam degil bunun için başka uhuya misal japon yapıştırıcısına ihtiyaş duyabilirsin . Tırnagı çıkarttıktan sonrada Uhusunu kendi tırnagından çıkartmak çok zorlcaktır seni bence hiç gerek yok . Ancak özel günlerde tavsiye ederim arkadaşım bildikerim bunlar ..

tırnaklarını sürekli geri it ölü deri oluşuyo bi süre sonra ittiğin kısımlarda onları da tırnak makasıyla kes ama hiç bıkma bunu yapmaktan benim de neredeyse böyleydi ama şimdi düzeldi.tv izlerken bile ellerinde yavaş yavaş it özellikle banyodan sonra yap ki yumuşak olsun derilerin.ölü derileri de uzayınca kes yoksa mikrop kapar şişer derilerin.yardımcı olabilirim umarım

benımde tırnaklarım aynı aysecık gıbı.. cok benzıyor tırnaklarımız.bende yaklasık 2 aydır yemıyorum ama nornal tırnak gıbı durmuo.tırnak yatagım kısa oldugu ıcın bellı bı mesafeden sonra tırnaklarım yukarı dogru kalkıo.buda cok cırkın bır gorntu olusturuo.bı sure daha kullanıp kesıcem sanırm .eskıye donus yapcam:( oylede cırkın elllerım boylede yapcak bısey yok :S

Amonranın önerdiği kremler var onlardan kullan vede tırnak etlerini geriye doğru it bunu sürekli yaparsan zaman içinde değişiklik olur

Nerden mi biliyorum :26: kısa bir süre öncesine kadar bende tırnaklarımı yerdim :KK30:

bu resimde çalışmamın kanıtıdır :KK62:
$2011-06-12 19.46.24.jpg

Amonranın önerdiği kremler var onlardan kullan vede tırnak etlerini geriye doğru it bunu sürekli yaparsan zaman içinde değişiklik olur

Nerden mi biliyorum :26: kısa bir süre öncesine kadar bende tırnaklarımı yerdim :30:

bu resimde çalışmamın kanıtıdır :62:

destınayd etlerı gerı ıtme yonetmınıde denedım.ne kadar ıtsemde manıkur yapsamda tırnak etı daha fazla gerı gıtmıyor.cok denedım cok uzatttım ama tırnaklarım kısa yınede kısa..tırnak yatagım cok dar ..gul tırnak denılen kısa tırnak bıcımı var .

Back