Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim hayırlısı ile evine,koynuna gelmesini nasip etsin.O nlar bizden daha dayanıklılar annesi o başaracak eminim tüm dualarımız sizlerle

inşallah arkadaşlar..teşekkürederim..
yeni yılda umudum mutluluğa dönüşür inşallah..
bu sabah sevindirici haberler geldi hastaneden,oksijenini iyice kısmışlar,8cc beslemişler,daha iyi daha hareketli bulmuş onu doktoru..aferin benim küçücük oğluma...

canım ne güzel bir haber bu..
dahada güzelleri gelecek sana ve bize..
2010 ilk haftalarında kollarında olacak yavrun...

Allah yardımcınız olsun canım Allahım bebeginizi size bagıslasın moralini hep yüksek tut bebeginin evinize gelecegi güzel günleri düşün hep

süt miktarını arttırdılar,biraz kilo aldı derken tekrar entübasyona...30 gün oldu solunum desteğinden hala kurtulamadı yavrum..çok kısık ayardaymış oksijeni ama artık kendi nefes alsın istiyorum..kilo alsın istiyorum..büyüsün istiyorum..
yavrum hastanede pamuk ipliği ucunda sallanırken yaşamak öyle zor ki...
inşallah dualarımız kabul olur ..inşallah

canım ya benımkılerde oksıjen alıyolar azda olsa .............bende cıksınlar ıstıyorum artık .........benımkıler kırk bır gun oldu...........ınş ıyı olucaklar canım dua edıyorumm............rabbım yenı yılı guzel eylesın bızeee .............cok zor dedıgıun gıbı ama ınş sonu guzel olur canım bu beklemelerımızın.............

Canım,inşallah..
dr uzun süreli oksijen alan bebeklerde kronik akciğer hastalığı gelişebileceğini söyledi.sanırım oğlum için bundan endişe ediyolar,oranı az olsada hala nasal sondada..arada bi kaç gün hud dedikleri alete girip çıkıyor..
senin kızlar kilo almaya başlamıştı,oksijen desteğini ne şekilde alıyolar,küvöz içi mi?

canım allah yardımcın olsun dilerim minik yavrun bir an önce iyi olup kollarına döner üzülme küçük doğanlar genelde kendilerini çabuk toparlar bak görüceksin yavaş yavaş kilo alıp düzelicektir canım kötü şeyler düşğnme dualarımız seninle:Saruboceq:

canım evet azda olsa oksıjen alıyolar kuvezdeler..........kılo almaya basladılar dogum kılolarını gectıler ınş hepsı ıyı olur canım ya...........tatlı bebısın nasıl

allah yardımcınız olsun bebeğine kuvvet versin seni hiç bırakmasın
kimseye bebeğinin acısını göstermesin çok zor inşallah iyi olcak dualarımız onunla

Rabbim bebeklerinize sağlık versin bir an once gelsinler inşallah annelerinin kucaklarına.Dularım sizinle

eylulce sagol canım ınşşşşşşşşş.............yağmurlu nerdesın canımm nasıl bebsın.............ıyı olucaklar ınş

Kurban Olduğum Rabbim her güne daha büyük umutla sağlıkla çıkarsın İNşallah :Saruboceq:

icini ferah tut allaha sigin ve oglunun yasama gücüne güven.
bu mucize bebekler nedense annelerinin yüreklerini hopurdatmayi cok seviyorlar, ikigün iyiye birgün kötüye giderek.
benim bücürler 28+3 dogdu ve bende bunlari yasadim seni cok iyi anliyorum. oksisen akciyerde sorun cikara bilir bu dogru ama cok kötü anlamina gelmez, sadece daha dikatle bronsitden korunmalari gerekir, ilk seneyi nerdeyse iki aya bir tüm öksürmekle gecirdik sürekli buhar verme sorunda kaliyordum ki balgam sökülsün ve büyüdükce bu azaldi nerdeyse 6 aydir sorun kalmadi, ve kronig olarakda birsey kalmiyacak dedi dr um.
benim bidiklar tam 46 gün küvezde kaldi
kizim 1100g di bagirsak ameliyati oldu cok agladim. doktora bebisimi ameliyatan önce görmek isdedigimi söyledim ve kizim derince gözümün icine bakti sanki sil göz yaslarini bana güven diyordu. ve o zaman anladim benim güclü olmam gerekdigini, ki bebeklerimde mücadele etsin. rabbime sükkür ettim, annelik düygusunu tatirdigina, her gecen güne, her kücücük ilerlemeye. her duvamda rabbim bu yavrular senin bana verdigin birer emanetdir, eger emanetini geri alacaksan tes al onlar aci cekmesin,sana sükürler olsun beni cenet kapisinda bekliyecekler. eger bana bagislayacaksan tes samanda büyüt gelisdir kolarima ver ki senin adini ögreteyim.
Rabbim sana daglara taslara verdigi sabri gücü versin, yavrunada tüm su an semaya el acmis amin kelimesini telafuz edenler kadar sihatli uzun önür versin.Bu acin kat kat mükafatlandirilsin yavrunun gülücükleriyle
Kalpimiz duvalarimiz seninle

yağmurlu merhaba inşallah 26 haftalık doğan oğlun sağlıklı ve mutlu bir ömür sürer.Allahım yavrusu için çırpınan annesine bağışlar. başka konularda 26 haftalık doğan ve yaşayan bebekleri okudum.bir tanesi deniz adındaki rumuz çok sevindim. çok erken doğum yapmanın sebebi neydi öğrenebilirmiyim. bende 20 haftalık hamileyim ve preeklampsi başlangıcı var dedi dr. erken doğum yapmam yüksekmiş. umarım tüm anneler Allahın izniyle bebeklerini sağ sağlim kucaklarıa alırlar.hayırlı haberlerini bekliyorum.

cnm geçmiş olsun senin yaşadıklarının aynısını şuan bende yaşıyorum 940 gr doğdu benim hiram bugün 6. günü küvezde oksijen desteği alıyor 2 saatte bir 4 cc süt veriyorlar antibiyotik alıyor inş bian önce kilo alırlar

yağmurcuğum
allah minik oğluşuna güç versin anneciğine sağ salim kavuşsun kuzucuk
bütün dualarım sizinle

mesaj yazan ,destek olan,dua eden,moral veren herkese binlerce teşekkür..

hiram:cnm geçmiş olsun senin yaşadıklarının aynısını şuan bende yaşıyorum 940 gr doğdu benim hiram bugün 6. günü küvezde oksijen desteği alıyor 2 saatte bir 4 cc süt veriyorlar antibiyotik alıyor inş bian önce kilo alırlar
-----------
geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…