inşallah arkadaşlar..teşekkürederim..
yeni yılda umudum mutluluğa dönüşür inşallah..
bu sabah sevindirici haberler geldi hastaneden,oksijenini iyice kısmışlar,8cc beslemişler,daha iyi daha hareketli bulmuş onu doktoru..aferin benim küçücük oğluma...
canım ya benımkılerde oksıjen alıyolar azda olsa .............bende cıksınlar ıstıyorum artık .........benımkıler kırk bır gun oldu...........ınş ıyı olucaklar canım dua edıyorumm............rabbım yenı yılı guzel eylesın bızeee .............cok zor dedıgıun gıbı ama ınş sonu guzel olur canım bu beklemelerımızın.............
26.haftamda erken doğum yaptım.oğlum 10 gündür prematür yoğun bakımda...daha öyle küçükki...960 gr doğdu..dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..öyle zor ki onu hastanede öyle bırakıp yemek-içmek-uyumak...yaşamaya devam etmek....Allah yardımcısı olsun,dilerim elini hiç bırakmasın yavrumun
canım ya benımkılerde oksıjen alıyolar azda olsa .............bende cıksınlar ıstıyorum artık .........benımkıler kırk bır gun oldu...........ınş ıyı olucaklar canım dua edıyorumm............rabbım yenı yılı guzel eylesın bızeee .............cok zor dedıgıun gıbı ama ınş sonu guzel olur canım bu beklemelerımızın.............
süt miktarını arttırdılar,biraz kilo aldı derken tekrar entübasyona...30 gün oldu solunum desteğinden hala kurtulamadı yavrum..çok kısık ayardaymış oksijeni ama artık kendi nefes alsın istiyorum..kilo alsın istiyorum..büyüsün istiyorum..
yavrum hastanede pamuk ipliği ucunda sallanırken yaşamak öyle zor ki...
inşallah dualarımız kabul olur ..inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?