Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canııııııııııııııııııım nasıl sevindim anlatamam şu an höt deseler qağlıcam inan....inan bana kendi yavrum kurtulmuş gibi sevindim...çok sevindim çooooooooooookkkk........allahım sağlık sıhhat uzun bir ömür nasip etsin...ailesine vatanına milletine hayırlı güzel bir evlat olsun inşallah...allah doktorlarımızı da başımızdan eksik etmesin...bebişini çok merak ediyoruz eve gelince süper kahramanının resimlerini görmek isterim..allahım nazarlardan saklasın inşallah

Son düzenleme:
yağmurlu bak rabbim sana ömründe alabileceğin en güzel anneler günü hediyeni verdi:)))şkür ve dualarını eksik etme sakın...herkese nasip olmaz...anneler gününüz de şididen kutlu olsun...bizler için de dua et bu sefer ben de sağlıkla kucağıma alayım...

yağmurlu çok sevindim maşallah oğluna inşallah bundan sonra herşey kolay ve güzel olur

seni sadece bu topikte gördüm ama çok yakın arkadaşımmışsın gibi senin ve oğlun için sevindim

allah hiçbir anneyi üzmesin

coooooooooooooook sevindim canim...masallah utku bebege annesine ne güzel annelergünü hediyesi verdi..darisi benim gökcemin basina innnnnnnnnnsaaaaaallahhh...güle güle saglicakla büyüt melegini canim...sanki benim melegim cikmis gibi sevindim inan..allaha emanet olun..

ylnz inşallah senin bebeğin de kurtulacak..rabbime sığın allah yardımcın olsun...

Zor günler geçirmişsin canım ama bak düzelmişcok sevindim allah uzun ömürler nasip etsin oğluna ve ailenize ....

tebrikler utku bu hayata tutunduğun için

bende prematüre bebek annesiyim, sizi çok iyi anlıyorum, çok çok sevindim bu iyi haberlerine utku bebeğin.Prematüre bebekler daha bi inatçı, daha bi güçlü tutunuyorlar hayata.İnşallah hep böyle olur.Allah bebeğinizi sağlık sıhhatle size bağışlasın.Dualarımız sizinle.:Saruboceq:

ay ay hayırlısı olsun
canm benim ya gamyoncuiremsu
daha da iyi olur inş.
çok çok sevindim...

bugün evde ilk günümüz...4.5 ay sonra nihayet odasında yatağında uyuyor oğlum..
hepinize çok ama çok teşekkürler..
özceliksena, inşallah Rabbim herşeyin yolunda gittiği 9 ayın sonunda yavrularını sağlıkla kucağına almanı nasibeder,inşallah bütün yaşadıklarını unutturacak güzellikte olur bundan sonra senin için hayat.
ylnz , Gökçeden güzel haberlerini bekliyorum.Allah yardımcınız olsun .dualarımdasınız.

Canim benim..Rabbim anne-babali,saglikli ve hayirli uzun ömürler versin minik yavruna.Kendini rüyadan uyanmis saniyorsundur simdi yavrunu yataginda gördükce..Zor günler geride kaldi.Mutlu günler sizin artik,esin,yavrun ve tüm sevdiklerinle..Allah herkesi minik kuzusuna kavustursun,bu durumda olanlari.Güle güle büyüt..

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.Çok sabrettin Rabbim sana sabrının karşılığını verdi. kuzumuza hayırlı uzun ömürler diliyorum bu çiçekler de sana canım a.s.

yağmurluuuuuuuuu........çok gözün aydın canım...sağolasın....ne güzel ne mutlu sana..kokla şimdi onu annesi mis kokusundan benim yerime de....allah bütün acılarınızı unuttursun inşallah...tosun gibi sağlıklı bir bebek olsun paşam...

canim benim gözün aydin cok sevindim....rabbim birdaha yasatmasin böyle acilari insallah...ahhhh bende simdi hastaneden geldim ,, neler hissettigimi tabiki cok iyi anliyosun...3 ay oldu hergün onu orda birakip gelmek ne kadar zor anlatilmaz...insaallah bizde en kisa sürede evimize geliriz ,, tek istegim yavrumun kokusunu doyasiya koklayarak onunla birlikte uyumak....ne güzel simdi sen bunu yapabiliyosun ,, hakettin tabi hemde fazlasiyla...bebeginin durumunu yaz buraya canim...gelisimi hakkinda bilgi ver bize ,,, banada biraz tecrübe olur..allaha emanet olun ikinizde..öptüm..

Yağmurlu canım gözün aydın..Herşey istediğin gibi olsun canım..
burdan gelişmeleri biza anlat..Çok sevindim çok...

Ynlz inşallah sıra sana gelecek hayırlısıyla..
sende biz yazacaksın bebeğini aldığında kollarına ..
hemde en kısa zamanda canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…