arkadaşlar hastaneden haber geldi,yrn anneler bölümüne çıkıyoruz. utkum 2 haftadır oksijen desteği almıyor.kortizonuda bitti .bi kaç gün de anneler servisinde izleyip taburcu edelim sizi artık dedi bu sabah doktor.çoooookkkk mutluyum..destek olan dua eden herkese binlerce teşekkür..
sevgili il_nar koşuşturmadan fırsat bulup arayamadım ama sana özellikle teşekkürederim..idilde hep dualarımda olacak
arkadaşlar hastaneden haber geldi,yrn anneler bölümüne çıkıyoruz. utkum 2 haftadır oksijen desteği almıyor.kortizonuda bitti .bi kaç gün de anneler servisinde izleyip taburcu edelim sizi artık dedi bu sabah doktor.çoooookkkk mutluyum..destek olan dua eden herkese binlerce teşekkür..
sevgili il_nar koşuşturmadan fırsat bulup arayamadım ama sana özellikle teşekkürederim..idilde hep dualarımda olacak
bugün evde ilk günümüz...4.5 ay sonra nihayet odasında yatağında uyuyor oğlum..
hepinize çok ama çok teşekkürler..
özceliksena, inşallah Rabbim herşeyin yolunda gittiği 9 ayın sonunda yavrularını sağlıkla kucağına almanı nasibeder,inşallah bütün yaşadıklarını unutturacak güzellikte olur bundan sonra senin için hayat.
ylnz , Gökçeden güzel haberlerini bekliyorum.Allah yardımcınız olsun .dualarımdasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?