Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yağmurlu geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun canım... bebeğine de sana da güç versin... çok zor süreçler bunlar ama insallah güzel günler gelecek.. dediğin gibi hasar konusunda hiç kimse hiç birşey bilemez... Allah sağlıkla evine döndürsün miniğini...

canım şimdi bebeğin ve senin için dua ettim..
ve diğer arkadaşlarım için..
çok sık girmesen bile inan aklımdasın...

inşallah canım inşallah...
arada gir ve bize bilgiler ver..
merak ediyoruz seni ve kuzunu..........

baştan beri yazdıklarınızı takip ediyor ve minik bebeğinize dua ediyorum. en kısa zamanda sağ salim kucağınıza almanızı dilerim. iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Allah'ım yardımcınız olsun inş. hayırlısıyla iyi olur yavrunuz

allahım inşallah bu kadar sıkıntıdan sonra yavrunuzu daha fazla bekletmeden evine kollarına yollar...duamdasın bebeğinle....

yoğun ve zor günler geçirdik yine..durum yine kötüye gidince netin başına geçip yazmak içimden gelmedi..
görüşemediğimiz sürelerde olanlar şunlar: şant ameliyatı başarılı geçti ama sonrasında uzunca bi süre tekrar entübasyon..her çalan tlfda kötü haber korkusu..doktorlar gitti gidiyor derken Allahıma şükürler olsun oğlum direnmeye mücadeleye devam ediyor..dilekolay 99 gün oldu..en son ziyaretimizde makineden kurtulmuş küvez içi oksijendeydi,biraz zorlanıyor ama kendi kendine nefes alıyor artık.1,5 kilo olmuş,beslenmesini arttıracakmış doktorlar. bu hafta göz ve en önemlisi nörolojik muayenesi var. umarım güzel sürprizlerine devam eder canım yavrum,bu minik yüreğin sağlıkla çarpması için dualarınızı esirgemeyin.hepinize teşekkürediyorum

yoğun ve zor günler geçirdik yine..durum yine kötüye gidince netin başına geçip yazmak içimden gelmedi..
görüşemediğimiz sürelerde olanlar şunlar: şant ameliyatı başarılı geçti ama sonrasında uzunca bi süre tekrar entübasyon..her çalan tlfda kötü haber korkusu..doktorlar gitti gidiyor derken Allahıma şükürler olsun oğlum direnmeye mücadeleye devam ediyor..dilekolay 99 gün oldu..en son ziyaretimizde makineden kurtulmuş küvez içi oksijendeydi,biraz zorlanıyor ama kendi kendine nefes alıyor artık.1,5 kilo olmuş,beslenmesini arttıracakmış doktorlar. bu hafta göz ve en önemlisi nörolojik muayenesi var. umarım güzel sürprizlerine devam eder canım yavrum,bu minik yüreğin sağlıkla çarpması için dualarınızı esirgemeyin.hepinize teşekkürediyorum

canım ya çok sevindim kenid kendine nefes alabilmesine...rabbim ona sonsuz dayanma gücü ve sağlık versin....inşallah muayenelerinde de sorun çıkmaz minişinin....henüz dokunamıyosun dimi canım...hadi allah yardımcınız olsun..

biliyo musun ben 25. haftalıkken yapmıştım doğumu benim meleğim seninki kadar dayanıklı çıkamadı maşallah minişine benimki 3 gün dayandı....aradan 6 ay geçti ve allah şükür bir sorun çıkmazsa tüp bebekle yine hamişim....rabbim bu sfer aynı acıları yaşatmaz inşallah..... kimseye...

Allah acil sifalar versin... Yuce Rabbim, tez vakitte yavrunu saglikla sihhatle bagrina basmani nasip etsin insallah....Allah bebegine ve ayni durumda olan tum bebeklere saglik sihhat versin insallah.Amin.

yağmurlu çok sevindim canım iyi gelişmeler olmasına rabbim en yakın zamanda evine gelmesinide nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…