Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yagmurlu ınşş oglun atlatacak canım bu zorlu gunlerı .........ınşş benımde kızlarım atlatavccak hala beklıyorum ıkı ayı gectık bız ınşş rabbım cok ayrı bırakmaz canım bızlerı

cnm benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bizimde 24. günümüz oldu bebişim bi iyi bi kötü dua etmekten başka bişi gelmiyor elimizden cnm üzülme lütfen

rabbım nerde hasta Şıfaya muhtaÇ Çocuk bebek varsa bıan Önce Şıfasını versın saglıklarına kavuŞtursunnn allahım yanında olsun bebeklerınızın meleklerıyle bırlı,ktee

el muallim bebeğin nekadar tatlı maşlaaaaaaaaaaahhh.........büyümüş valla.......allahım esirgesin...

el muallim senin bir de oğlun mu var canım...maşşallah......

allah yardimciniz olsun canimm... insallah bebisini saglikli sihhatli alip evinize goturursun..:)))

canım ya bütün geçmişi okudummafoldumben inşallah yagmurlu yavrusuna kavuşmuştur allah bu yolda kimseyi bekletmesin inşallah hayırlı haberlerini alırız

el muallim naptın canım bebiş iyice büyümüş allahım esirgesin....çıktılar mı?

senacım beklıyorum canım belkı bu hafta bırını cıkarırlar ama cok sukur ıyıler artık uç ay olucak ınşş gelsınler saglıkla canım.......sen nasılsın ...su resmı nolur kaldır ya cok uzuluyorum .......ınş rabbım gonlune gore versın ınşş sevındırsın senoıde .......
yagmurlu nerde ya ınş bebısı ıyıdır

arkadaşlar doktorlar bebeğimin hidrosefalisi için şant takılmasına karar verdiler..ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Hayat o kadar zor ki insan aklı-sağlığı yerinde zor başedebiliyo, beyninde ne kadar hasar oluştu ya da ne gibi sekeller kalacak şimdiden bilinemiyor.
Allah hayırlısını versin kuzum için.

Canım benim şant takılarak sıvı çıkarılacaktır. Aklına kötü şeyler getirip yıpratma kendini lütfen. Dualarımız seninle ve miniğinle. Allah sağlıkla kavuştursun miniğini sana. Şant ne zaman takılacak?

canım bugün kandil yüce Allahım senin bebeğine ve dua bekleyen diğer yavrulara ,hastalara acil şifa versin kimse üzülmesin inşallah. Allahım bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip eder inşallah.

cnm şu mübarek günde tüm dualarımız seninle ve yavrunla hiç üzülme Rabbim herşeyin en iyisini nasip etsin sana inş ayrıca şant takılma o kadar korkutucu bişey değil hastanede görmüştüm bir bebekte yapılmıştı su alınıyormuş beyinden çok şükür bebiş çok tatlıydı hiç bi sorunu kalmamış annesiyle konuşmuştuk dua et bol bol

yağmurlu allah yardımcınız olsun canım...inşallah bu günleri unutursunuz minişinle bür gün...sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…