• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yagmurlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
293
2
118
Ankara
26.haftamda erken doğum yaptım.oğlum 10 gündür prematür yoğun bakımda...daha öyle küçükki...960 gr doğdu..dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..öyle zor ki onu hastanede öyle bırakıp yemek-içmek-uyumak...yaşamaya devam etmek....Allah yardımcısı olsun,dilerim elini hiç bırakmasın yavrumun

inş hersey gönlünüzce olur en kısa zamanda Allahında izniyle oglunuzu saglıkla kucagınıza alırsınız...

Allahım aldığı her nefesi şifaya çevirsin Allahın izni ile sağlıkla küvözden çıkıp sarıp sarmalayacaksınız inş...

26.haftamda erken doğum yaptım.oğlum 10 gündür prematür yoğun bakımda...daha öyle küçükki...960 gr doğdu..dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar..öyle zor ki onu hastanede öyle bırakıp yemek-içmek-uyumak...yaşamaya devam etmek....Allah yardımcısı olsun,dilerim elini hiç bırakmasın yavrumun

canım seni cok iyi anlıyorum ama diraytli ol sutun onun antibiyotigi durumu nedir solunumu falan Allahım tez zamanda kavustursun

rabbım yardımcın olsun dualrım senınle ve tüm prematur anneleriyle...allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın....tez zamanda bebklerımız evlerine gelsinler...

rabbim yakın zamanda sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin işallah canım.bende şuan 25 haftalık hamileyim canım.nedeni nedir ki canım yüksek tansiyon filanmı bende de varda korkuyorum.ama heran başımız herşey gelebilir canım bu hayatta herşey bizim için.işallah oğlunu en yakın zmanda öpüp koklarsın canım.

cnm oğlun çok ii kiloda doğmş.tabi haftasına göre.allah büyük sağsalim kucağnada alcan inş oğlunu sütünü sağıp ver..

bozo85,pamugum,melenela,feyza79,prenses84,ozge0666,butterflydsd,askbuya,Ececim...hepinize dualarınız için teşekkürediyorum
askbuya ,hastanede kaldığı süre içinde epey eksildi kilosu..şu an 800gr.
ececim şu an kuvez içi oksijenle solunum yapıyor,azcık azcıkta süt vermeye başladılar

umut,insanı hayata bağlar.onu kaybetme.inancınla harmanla,sağ sütüne ver oğluşuna.annesinin umudu,inancı,gücü ile sımsıkı tutunsun hayata çiksın küvezden senin koynunda büyüsün inşallah.dualarımız seninle...

inşallah en kısa zamanda toparlamaya başlar küçük prens ve kollarına gelir canım. allah sizlere sabır miniğimize güç versin inşallah

insallah en kisa zamanda evinize gelir kucuk prens
kuvez ici oksijen aliyormus ne guzel makinaya filan bagli degil

hepinize çok çok teşekkür ederim...inşallah ALLAHIM NASıBEDER OĞLUMU BAĞRIMA BASMAMI...ÖPÜP KOKLAMAMI....

Back