iyiki ölümden sonra hayat var.yok olmak diye birşey yok ne güzel.şuanda belki sadece kokusu ve fotoğrafları var ama sen ona o sana kavuşacaksınız.Allah tan o zamana kadar size dayanma gücü vermesini dilerim.Rabbim inşaallah size hayırlı sağlıklı evlat(lar) verir.kelimeler yetmiyor Allah a emanet olun.
başınız sağolsun gerçekten üzüldüm. ama herkesin dediği gibi ve doğru olan bu ne desek acınızı hafifleteneyeceğiz. sizin için allahtan sabır diliyorum... :çok üzgünüm:
ah be kuzum, ğüzelligine kurban olduğum.......
boğazıma yumruk gibi oturdun annem ya,
mevlam sabır versin,takdiri ilahi,yaşanacakmış yaşandı,kaderde varmış be arkadaşım,dualarımızı esirgemiyelim yitirdiklerimize,canım benim
canım benim biliyorum ateş düştüğü yeri yakar ama o acı haberi aldığımızdaki yıkıklığımız anlatılmazdı günlerce etkisinden kurtulamadık inan inanamadık biz aileydik ve ailemizden biri artık yoktu bu gün ne yaptı diyemiyecektik allahım sabrını versin
Allah hepinizden razı olsun sizler bana sabır diledikçe sabrım bin kat daha da artıyor , tüm sevdiklerinizle sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat diliyorum hepinize
canım allah sabır versin.2 ay önce igves buradan yazmıştı ve inan çok ağladım ve içim hala o kadar kötüki. allahım sana sabır versin.allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. :çok üzgünüm:
canım benım allah sabır versın cok zor ınsanın evladını kaybetmesının ne kadar acı oldugunu ancak yasayan bılır bu acıyı yasamıs bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum acını paylasıyorum rabbım insallah bizlere yenıden annelık duygusunu tattıracak allah yardımcın olsun.
başın sağolsun tülay.kalbimiz yanıyor biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor bunun için sabır diliyorum. ama düşün bu dünya fani , ebedi dünyamız diğer taraf.kimse bilemez oraya ne zaman gideceğini herşey tasarlanmış gibi alnımıza yazıldı ve biz onları yaşıyoruz.inan sabrının mükafatını bu dünyadada öbür dünyada da kat kat alacaksın.Hadislerde bunlar açıkça yazıyor.çok güçlü ol sakın kendini bırakma yoksa diğer tarafta bebeğini de üzersin.bak göreceksin meleğin sana ordan bi kardeş daha gönderecek kısa zamanda.Allahtan dileğim sana ve tüm isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etmesi.kendine hep şunu telkin et bebeğim kalbimin en güzel yerinde kalacak.ama ben hayatımı devam ettirmek zorundayım eşim için olacak çocuklarım için ailem sevdiklerim için.bu dönemi güçlü olarak atlatmalısın ki hayatın diğer kalanını güzel şekilde yaşamak için.herkes bişekilde sınanıyor bu dünyada kim başına ne geleceğini hiç bilemez.bizde böyle sınandık ve sabrımızın mükafatı çok büyük olaca inan hayat sadece bu dünyadan ibaret değil.tülaycım ben bunları yaparak güçlü durdum.sende bunları düşün.ben seni yürekten anlıyorum bende yaşadım bunları.biraz uzun oldu ama inşallah bunlar sana güç verecek.ben başıma geldiğinde hep bana böyle güç verecek şeylerin söylenmesini istedim içimden.Allah senin ve bizim gibi olanların yar ve yardımcısı olsun bizi mükafatlandırsın inşallah.
allahım sabırlar versin canım eminim çok acıdır allah kimseye böyle acılar tattırmasın çocuğum yok ama en acı şey evlat acısı olsa gerek allahım geride kalanlara uzun ömür verin canım