• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Kraliçemize kavuştuk...

Meltoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.065
6
116
40
Ankara
Öncelikle burada 9 ay boyunca herşeyi paylaştığım ve bana her zaman destek olan, dualarını esirgemeyen mart annelerine sonsuz teşekkürler...
Hikayemiz bir pazar günü başladı..O sabah uyandığımda sanki o gün normalden biraz farklı bir gündü,mideme kramplar giriyordu,ağrıyo gibi,gaz sancısı gibi...Ama hiç doğum sancısına yormadım.Kızımın geleceğini hiç tahmin etmiyordum, 40 hafta kesin dolar diyordum.Ama bi önceki gün işyerimde masamı ve tüm eşyalarımı toparlayıp dinlenmeye karar vermiştim...içime doğmuş demekki.
Kahvaltımızı yapıp ormanda yürüyüş yapmaya karar verdik eşimle. Havada soğuktu. 1 saate yakın yürüyüşten sonra bi Ankara turu atıp evimize döndük.Midem rahatlamıştı.Yürüyüş yaptığım için kendimi takdir ediyordum doğuma faydalı olacak diye...Dönerken canım Burma kadayıf istedicokacimcoook alıp evimize geldik. Kendime hemen sütlü çorba yapıp içtim midemi yumuşatsın diye ardındanda duş alıp uyumaya karar verdim...
Uyandığımda saat 20.30 du,böyle kasıklarımdan belime hafiften ağrı hissettim,tuvalete gittiğimde nişan geldiğini farkettim,acaba mı derken yarım saat içinde emin oldum nişan olduğuna. Eşime söyledim ve panik yok sancıları beklicez dedim ve kısa bi süre içinde düzensiz sancılar girmeye başladı.Hemen küveti doldurdum ve 1 saat kadar kaldım ama nasıl rahatladım...Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada annemler arıyorlar çaktırmamaya çalışıyorum. Bi yandanda son kontrolleri yapıyorum.Ama çok sakinim her sancı girdiğinde bütün gücümle ıkınıp sadece dua ediyorum... Bi yandanda kızımın hayallerini kuruyorum.
Kardeşlerim ısrarla doktoru aramamı istiyorlar ve ben de tamam arayacağım diye oyalıyorum.Baktımki sancılar düzenli girmeye başladı,biraz daha şiddetlenip süreleri 10 dk da bir 60 saniye olmaya başlayınca gece 11.30 da doktorumu aradım, biraz daha beklememi söyledi ama telefonu kapatır kapatmaz sancılar 5 dk ya düştü ama dayanılmayacak gbi falan değil çok güzelhihoyyyt
Annem aradığında sancı girdiğinde sesim titriyordu ya da konuşamıyordum anlamış annem tabi...Hastaneye gitmeye karar verdik bavulumuzu alıp kapıya çıktığımızda kardeşim kapıdaydı duramamış gelmiş merycim.Eşim ve kardeşimle yola çıktık...Yolda sancı aralarında kuş gibi rahatlıyorum müziğin sesini açıyorum.Sancı girdiğindede aşkım elimi sımsıkı tutuyor,gözlerimi kapatıp yine kızımın hayalini kuruyorum...
Bu arada yolda dr umu arayıp haber verdim,Hastaneye geldiğimizde hastaneyi aramıştı doktorum ve hemen kontrol edip çok iyi 4cm açılma dendi çok sevindimhihoyyyt ve yatış yapılmak üzere tekerlekli sandalyeye oturdum bi baktım annem eşim kardeşlerim yanımdalar. Annem beni öpüp dua et dedi, eşimede bakıp gülümseyerek yukarı çıktık.
Önlüğümü giyip işlemleri yaptırdım ve sancı odasına alındım. Tekrar kontrol edildiğinde açılma 6cm idi. Tamam dedim birazdan kızım benimle,çünkü çok hızlı ilerliyordu açılma.Bu arada saat 12 yi geçmişti.Nst ye bağlı bekliyorduk. Bi ara hemşire gelip bebeğin 3.900 civarı olduğunu ve sezaryen olabileceğini söyledi.
Ben tabi 'hayır ben doğurabilirim' dedim. Bi ara hemşire Nst yi takip etmeye başladı ve sürekli telefonla doktorumla görüşüyorlardı.Sanki bi sorun vardı.:Saruboceq: Hemşire gelip bebeğim kalp atışlarının hızlandığını,bebeğin kanala inmediğini ve doktorumun sezeryana alınmamı istediğini söyledi...benneyaptımki...
Sesim titreyerek biraz beklesek belki iner diyebildim sadece...
Hemen işlemler başladı sonda takıldı ve ameliyathaneye alındım.
Bi yandan üzülüyor bi yandanda bebeğim daha önemli diyerek dua etmeye devam ediyorum...Anestezi uzmanına epidural olsun diyorum oda çok geç olduğunu söylüyor. Saate bakıyorum 01.30...uyumuşum...
Meltem hanıım dendiğinde uyandım sarhoş gibi...Kafamı kaldırıp bi baktım amanııın o nedelikafadulden Miniğim doğmuş sadece kollarını görebiliyorum.Hemşireye, sağlığı nasıl diyorum çok ii diyor kilosu diyorum 3.660 diyor. Başlıyorum ağlamaya doğurabilirdim diyenaniknanik
1 saat kadar ameliyathanede kalıp tamamen ayılıyorum.bu arada sıcacıktı.Beni sedyeye alıyorlar odama götürmek üzere.Bebeğimide bacaklarımın arasına koyup çıkıyoruz ameliyathaneden... Hala görmedim amabenneyaptımki
Asansörden indiğimizde herkes oradaydı, bebeğin çok güzel meltem diyorlardı.Süslü püslü odamıza geçtik. Ve o ilk bakışmamızzzz. Aman Allahım gözleri açık, bembeyaz, ellerini emen aç bi melek...:asigim:
O anda zaman durdu sanki benim mi dedim içimden ağlayamadım bile...
Kızım 38+2de 02-03-2009 01.40 ta 3.660kg 51cm doğdu...
Şimdi evimizde aşk yaşıyoruz kızımla...
Allah isteyen, umutla bekleyen herkese bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Canım mutluluğunuz daim olsun !!! maaşallah çok can yakacak minik besbeli sağlıklı olsun gerisi olur gider!!!

Canım benim ya bebeğin çok tatlı maşallah
Allahım sanada bebeğinide hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Allahım isteyen herkese bu duyuyu yaşatsın (Aminnnn
)

ay çok tatlı maşallah, allahım beraber sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

oyyyyyyyyyy maşallah allahım aşkınızı daim etsin allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin güzel yazılar yazıp ii insanlarla karşılaştırsınnnn

sen şimdi lohusasın bize de dua et bizde kolaycacık doğurup kavuşalım meleklerimizeeee

meleğin çok tatlı annesi :nazar: :nazar:
Rabbim nazarlardan korusun..
analı babalı, şanslı ömrü olsun inşAllah..
miniğinle sana; bol sütlü, gazsız günler dilerim..
a.s.

maşallahh çok tatlı bebişin;)
allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah;)

canım benim meleğini allahım nazarlardan korusun cok tatlı bir kız...allahım anneli babalı saglıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.darısı da bizim gibi doğumu bekleyenlerin basına olsun.inşallah rabbim cocuk sahibi olmak isteyen tüm kadınlarımızın dualarını kabul eder hayatta en güzel duygu anne olmak

ay ağladım valla okurken güle güle büyüt. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bir de maşallah...

Ayy yerim onun ağzını ben...Allah bağışlasın canım sağlıklı uzun ömür versin sizlere... maşşallah tütü tü maşallah ona:nazar:

canım gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin nazarlardan korusun inşallah

offf ama çok tatlı annesi bu ya...
maşallah kırkbinkere..
rabbim tahtını bahtını güzel eylesin...
analaı babalı büyümek nasip etsin inşallah...
merak ettim canım doğumu hangi hastanede yaptın

hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederriz.Hamişler sizleride Allah kurtarsın inşallah sağlıkla kavuşun meleklerinize. Zekai Tahir Burak ta yaptım doğumu.

canım yaa çok güzel doğum hikayen bebeğinde çok tatlı allah nazarlardan saklasın okurken kendimi hayal ettim çok duygulandım zaten sabahtan beri hep oğlumu kucağıma aldığımı düşünüp ağlıyordum şimdi senin hikayenide okuyunca iyice koptum kim bilir ne kadar muhteşem bişidir allah hepimi yavrularına sağ sağlim kavuştursun inşallah

canım kardeşim benden önce evlendi benden öncede anne oldu... aramızda çok yok 1,5 yaş sadece...abla kardeşten ziyade arkadaş gibiydik hep ama o doğuma girdiği an var ya, doğumdan önce son gördüğüm an yüzü sapsarı ama iyiyim ben merak etmeyin dediği an...canımın canı, bir parçam olduğunu en çok o zaman hissettim.. tarif edemem insanın canından bişeyler kopuyo sanki, hani eliniz kolunuz bağlı ya...onu önce Allaha sonra doktorlara emanet ediyosunuz, beklemekten başka yapacak birşey yok...normal doğum beklerken sezeryan olmasını öğrenmemizle birlikte odasına gelene kadar olan süreyi tarif edemem zaten, telaşlı oda hazırlama sürecinin yanında bebek doğdu ama neden hala odaya gelmedi korkusu...ve asansörün kapısının açıldığı an...
dünyaya bir melek gelmiş,, meleğimizin meleği....çoook güzel...
Allaha şükrediyorum...
beni abla yapan anneme ve beni teyze yapan kardeşime minnettarım....
Allah acılarını göstermesin, güzel yazılar yazsın kızımıza ve özellikle anne olmayı çoook isteyen tüm anne adaylarına sağlıklı evlatlar nasip etsin

oyy meltemim maşallah yaaa çok tatlı Allahım nazarlardan korusun inşallah sanada çok geçmiş olsun canım darısı başımızaa çok dua et...

Canım ilk doğum haberini alınca çok ama çok sevindim. Şimdi ise hikayeni okuyunca hem ağladım hem kızına bayıldım. Allah nazarlardan saklasın. Kırkbir kere maşallah. Allah bundan sonra sizi hiç ayırmasın, ömür boyu sağlık, sıhhat, güzellikler nasip etsin. Seni ve kızını kocaman öpüyorum Meltomm a.s.

oyyy maşallah ya çok tatlı bir bebek..rabbim saglıklı sıhhatli analı babalı büyütsün..:):)

Öncelikle burada 9 ay boyunca herşeyi paylaştığım ve bana her zaman destek olan, dualarını esirgemeyen mart annelerine sonsuz teşekkürler...
Hikayemiz bir pazar günü başladı..O sabah uyandığımda sanki o gün normalden biraz farklı bir gündü,mideme kramplar giriyordu,ağrıyo gibi,gaz sancısı gibi...Ama hiç doğum sancısına yormadım.Kızımın geleceğini hiç tahmin etmiyordum, 40 hafta kesin dolar diyordum.Ama bi önceki gün işyerimde masamı ve tüm eşyalarımı toparlayıp dinlenmeye karar vermiştim...içime doğmuş demekki.
Kahvaltımızı yapıp ormanda yürüyüş yapmaya karar verdik eşimle. Havada soğuktu. 1 saate yakın yürüyüşten sonra bi Ankara turu atıp evimize döndük.Midem rahatlamıştı.Yürüyüş yaptığım için kendimi takdir ediyordum doğuma faydalı olacak diye...Dönerken canım Burma kadayıf istedicokacimcoook alıp evimize geldik. Kendime hemen sütlü çorba yapıp içtim midemi yumuşatsın diye ardındanda duş alıp uyumaya karar verdim...
Uyandığımda saat 20.30 du,böyle kasıklarımdan belime hafiften ağrı hissettim,tuvalete gittiğimde nişan geldiğini farkettim,acaba mı derken yarım saat içinde emin oldum nişan olduğuna. Eşime söyledim ve panik yok sancıları beklicez dedim ve kısa bi süre içinde düzensiz sancılar girmeye başladı.Hemen küveti doldurdum ve 1 saat kadar kaldım ama nasıl rahatladım...Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada annemler arıyorlar çaktırmamaya çalışıyorum. Bi yandanda son kontrolleri yapıyorum.Ama çok sakinim her sancı girdiğinde bütün gücümle ıkınıp sadece dua ediyorum... Bi yandanda kızımın hayallerini kuruyorum.
Kardeşlerim ısrarla doktoru aramamı istiyorlar ve ben de tamam arayacağım diye oyalıyorum.Baktımki sancılar düzenli girmeye başladı,biraz daha şiddetlenip süreleri 10 dk da bir 60 saniye olmaya başlayınca gece 11.30 da doktorumu aradım, biraz daha beklememi söyledi ama telefonu kapatır kapatmaz sancılar 5 dk ya düştü ama dayanılmayacak gbi falan değil çok güzelhihoyyyt
Annem aradığında sancı girdiğinde sesim titriyordu ya da konuşamıyordum anlamış annem tabi...Hastaneye gitmeye karar verdik bavulumuzu alıp kapıya çıktığımızda kardeşim kapıdaydı duramamış gelmiş merycim.Eşim ve kardeşimle yola çıktık...Yolda sancı aralarında kuş gibi rahatlıyorum müziğin sesini açıyorum.Sancı girdiğindede aşkım elimi sımsıkı tutuyor,gözlerimi kapatıp yine kızımın hayalini kuruyorum...
Bu arada yolda dr umu arayıp haber verdim,Hastaneye geldiğimizde hastaneyi aramıştı doktorum ve hemen kontrol edip çok iyi 4cm açılma dendi çok sevindimhihoyyyt ve yatış yapılmak üzere tekerlekli sandalyeye oturdum bi baktım annem eşim kardeşlerim yanımdalar. Annem beni öpüp dua et dedi, eşimede bakıp gülümseyerek yukarı çıktık.
Önlüğümü giyip işlemleri yaptırdım ve sancı odasına alındım. Tekrar kontrol edildiğinde açılma 6cm idi. Tamam dedim birazdan kızım benimle,çünkü çok hızlı ilerliyordu açılma.Bu arada saat 12 yi geçmişti.Nst ye bağlı bekliyorduk. Bi ara hemşire gelip bebeğin 3.900 civarı olduğunu ve sezaryen olabileceğini söyledi.
Ben tabi 'hayır ben doğurabilirim' dedim. Bi ara hemşire Nst yi takip etmeye başladı ve sürekli telefonla doktorumla görüşüyorlardı.Sanki bi sorun vardı.:Saruboceq: Hemşire gelip bebeğim kalp atışlarının hızlandığını,bebeğin kanala inmediğini ve doktorumun sezeryana alınmamı istediğini söyledi...benneyaptımki...
Sesim titreyerek biraz beklesek belki iner diyebildim sadece...
Hemen işlemler başladı sonda takıldı ve ameliyathaneye alındım.
Bi yandan üzülüyor bi yandanda bebeğim daha önemli diyerek dua etmeye devam ediyorum...Anestezi uzmanına epidural olsun diyorum oda çok geç olduğunu söylüyor. Saate bakıyorum 01.30...uyumuşum...
Meltem hanıım dendiğinde uyandım sarhoş gibi...Kafamı kaldırıp bi baktım amanııın o nedelikafadulden Miniğim doğmuş sadece kollarını görebiliyorum.Hemşireye, sağlığı nasıl diyorum çok ii diyor kilosu diyorum 3.660 diyor. Başlıyorum ağlamaya doğurabilirdim diyenaniknanik
1 saat kadar ameliyathanede kalıp tamamen ayılıyorum.bu arada sıcacıktı.Beni sedyeye alıyorlar odama götürmek üzere.Bebeğimide bacaklarımın arasına koyup çıkıyoruz ameliyathaneden... Hala görmedim amabenneyaptımki
Asansörden indiğimizde herkes oradaydı, bebeğin çok güzel meltem diyorlardı.Süslü püslü odamıza geçtik. Ve o ilk bakışmamızzzz. Aman Allahım gözleri açık, bembeyaz, ellerini emen aç bi melek...:asigim:
O anda zaman durdu sanki benim mi dedim içimden ağlayamadım bile...
Kızım 38+2de 02-03-2009 01.40 ta 3.660kg 51cm doğdu...
Şimdi evimizde aşk yaşıyoruz kızımla...
Allah isteyen, umutla bekleyen herkese bu mucizeyi yaşamayı nasip etsin...
Buda meleğimin ilk resmi:nazar:

020309p.jpg

canım benım bu nasıl guzel bı dogum hıkayesı boyle ınan var ya sankı ben yasamıs gıbı oldum harıka anlatmıssın... İyi ki dogdu melegın annesıyle babasıyla uzun uzun saglıklı mutlu bı hayat yasasın ınsallahhh...:nazar: nazarlarda degmesın cok guzel tühtüh:nazar:a.s.

Back