- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.583
- 548
Abisi agirlayacaksa sürekli sürekli kabul etmemekle beraber sesimi cikarmazdim . Bastsn beri ailesi yollamaya çalışıyormuş gerçi kesin alışkanlık yapacak bende kocayı yollardim hadi sen bı git kardeşinle kal diyeO qğırlamasın. Abisi ağırlar.
Muhtelif bu arada ben misiafir agirliyorum kızO qğırlamasın. Abisi ağırlar.
Ne alaka vicdanla 6 yaşındaki çocuğu çekemeyen ben değilim konu sahibi. Kendi çocuğu olsa aynı şeyi düşünücek mi bakalım. Amma duyar kasmışsınız. Küçücük çocuğu türlü bahanelerle istemeyen ben değilimNe kadar mutsuz ,bencil bir insansınız ya . Ne yaşıyorsunuz da gelip burda insanlara beddua ederek rahatlıyorsunuz ? Çocugu dövmüş mu ne yapmış ? Ne biçim bir kafa ve vicdana sahipsiniz? Sorsak en vicdanlı sizsinizdir şimdi ama
80 yaşında bababaanemin altını coook kere temizledim. Öyle tiksinmem. Sakınmam. Eldiven vardi ama elime büyük geliyor işimi zorlaştırıyor diye takmazdım. Rahmetli oldu şimdi. Gene olsa gene yaparim. Elimi yıkarım geçer gider. Ama ben böyleyim diye sacma sapan talepleri de hoş göremem.Kk da bugün biri evinin ortasına işetmiyor diye linç yedinolucak altı yaşındaki çocuk sende kalsın evine işesin mi ??
Evet eşinizin hatri için isteyen herkesi evinizin orta yerine ... yaptırmalısınız
YokSizin kardeşiniz var mı?
Çocuğunu mu reddetmiş kadın . Istemezse istemez bu sizin beddua etmenizi gerektiren bır durum mu ? Sanırsın çocuk evsiz barksiz kaldı beddua veriyorsunuz. Ne duyari kasacagim bence siz yazdıklarınizi okuyun . Daha bu kadının çocuğu yok yanıma yatırmam demiş ne olmuş . Evladı olunca ayağının altını öper değişir gider düşüncesi . Ben de eve asla hayvan sokmam diyordum . Igrenme bile yaşıyordum şimdi kedimle iç içe yatıyoruz . Annelik tatmamis bir insanın başkasının dışkısını temizlemek istememesi en normal şey . Toplum olarak ne noktaya geldik sizin gibi düşünebilir düşünmeyebilir kimseye zarar vermeyen insana beddua etmek nedir yapmayın Allah aşkınaNe alaka vicdanla 6 yaşındaki çocuğu çekemeyen ben değilim konu sahibi. Kendi çocuğu olsa aynı şeyi düşünücek mi bakalım. Amma duyar kasmışsınız. Küçücük çocuğu türlü bahanelerle istemeyen ben değilim
İtiraf et içinden sövüyor musun misafir geleceğini duyuncaMuhtelif bu arada ben misiafir agirliyorum kızböyle nefret ediyormusum gibi geliyor ama eşimin kardesi gelir gider benim kardeşim gelir gider . Az ve öz olunca severim . Ben aliskanlik ve sorumluluk haline gelen misafirliğe karşıyım. Yani muhalefet olduğum şey insanların yapmak zorundaymis gibi yazması . Geçen bir konuda da aynı şey oldu . Görürsün bak kocan seni boşara kadar geldi . Arttırıp beddua eden olmuş yok artık misafir dediğin gelir durur gider bizde misafir kavramı evin bireyi ile karıştırılıyor bence
Olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Gelmesin demedim , 7/24 beraberler zaten yatmanın alemi yok. Ayrıca düşünün ki bu 6 yaşında ki çocuk muzu alıp gözünüzün içine baka baka koltuklara süren , yapma demenize rağmen inadınıza her şeyi yapan bir tip.6 yaşındaki çocuk niye ortanızda yatacak?
Yada neden illa yanında biri yatacak?
6 yaşındaki bir çocuğu ki bu çocuk eşinizin kardeşi evinizde bir gece yatırmak neden bu kadar olanaksız? Abisinin evinde bir gece yatamayacak mı bu çocuk? Eşiniz de sizden izin almayı bekleyip çocuğun kalbini hevesini kırıyorsa ona da yazıklar olsun
Gayet haklı olduğumu düşünüyorum."temizliği falan nefsime zor gelir"...6 yasindaki cocukta mi? Yatak odaniza baskasinin girmesine gerek yok. Ama burdan bakilsa baya abartiyorsunuz gibi geldi.
Kalmasın demiyorum yazıyı anlamadınız heralde yatağımda yatmasın diyorum. Mesele bu zatenYatak hassasiyeti bendede vardır. Kimseyi yatağımda yatirmadim şu 15 yılda. Ben hoşlanmıyorum. Daha doğrusu birinin yatağında Bende yatamıyorum. Annelerin yatağında bile yatmamisimdir. O konuda haklı olabilit kendince. Ama 6 yaşında çocuk kalmasın demesi tuhaf. Sanirim çocuğu sevmediği için bu tavır. Sevse kesin kalsin derdi.
Konu sahibinin 6 yaşındaki çocuğu istememesine çok içerlemişsiniz.Ne alaka vicdanla 6 yaşındaki çocuğu çekemeyen ben değilim konu sahibi. Kendi çocuğu olsa aynı şeyi düşünücek mi bakalım. Amma duyar kasmışsınız. Küçücük çocuğu türlü bahanelerle istemeyen ben değilim
Ama yok artık olay nerelere gelmiş ya.6 yaşındaki çocuğun yatak odasında sizinle yatması fikri kimden çıktı ki?
Salonda, tek de yatar o yaştaki çocuk normalde.
Altına kaçırma gibi bir sorunu varsa, yattığı yere uygun birşey serilir. Üstünü kendi değiştirir birşey olsa, size en fazla çarşafı makineye atmak kalır. Bu mu nefsinize ağır geliyor? Onu da söylersiniz abisi yapar. Yatak odası hassasiyeti falan çok komik olmuş böyle bir konuda.
Çocuk heves ediyorsa kalsın bir gece ne olacak yani? Adı görümce ya, 6 yaşında olması bile engel olamamış yazık, mesele etmişsiniz kendinize.
Yatağınızda yatma fikri kimden çıktı, ne alaka yani?Kalmasın demiyorum yazıyı anlamadınız heralde yatağımda yatmasın diyorum. Mesele bu zaten
Valla beni anlayan nadir insanlardansınız.Konuda birtek yatak odası hassasiyetini anlamadım.
Yeni evvliyken öyle bir takıntım varmıydı unuttum
Ama en geç doğum yapmamla bitmiştir
Yol geçen hanına dönmüştü odam, babam bile girip çıkıyordu bebeği sevecem diye.
6 yaşındaki çocuğu misafir etmek istememesi bana tuhaf gelmedi
Evi 5 dk mesafedeymiş akşam olunca evinde kendi yatağında yatsın
Annesi olsam izin vermem böyle birşeye
Çiş sorunu varsa hele hiç yollamam
Hem geline ayıp hem çocuğum üzülür utanır öyle bir durumda diye yollamam
Ne gereksiz
Anladığınız için tebrik ediyorum.Yok ben kardeşimi de agirliyorum eşimin kardesini de altı yaşındayken annem beni bir yere yollamazdi kardeşlerimi de yollamazdi şahsen söylüyorum o kadar küçük bir çocuğun sorumluluğunu da almazdım tedirgin olurum . Mesele altına işime k de degil aranıza yatirirsinuz da tuhafyanlış anlayin ama o yoruma çok güldüm bana değişik geliyor bazen burdaki yorunlar . Herkesin her isteğini yapamayiz beş dklik ev olsa kimseyi yatılı agirlamazdim
Babannenize Allah rahmet eylesin . Öncelikle yaptığınız şey gerçekten çok degerliymis her insan yapamaz .80 yaşında bababaanemin altını coook kere temizledim. Öyle tiksinmem. Sakınmam. Eldiven vardi ama elime büyük geliyor işimi zorlaştırıyor diye takmazdım. Rahmetli oldu şimdi. Gene olsa gene yaparim. Elimi yıkarım geçer gider. Ama ben böyleyim diye sacma sapan talepleri de hoş göremem.
Anasi ordayken hiçbir çocuğu temizlemek istemem. Çok iğrendiğimden değil. Temizlemem neden gereksin çok sacma.
Küçük görümceyi yatıya alirim esimin hatri için. Çarşafını da makineye atarim. Yaparım. Ama burda esas mesele; ayni şeyi eşim benim hatrım için yapar mi ya da yapiyor mu..
Yapıyorsa amenna. Yapmıyorsa yapmam.
Ya da çocuğun annesi nasilsa yapiyorum diye taleplerini yükseltiyor mu bu da kilit nokta.
Ve evet benim 80 yaşındaki babaannemle eşimin kardeşleri ( yaşları ne olursa olsun benim icin bir değil)
Esimden babaannemin bezini almasini beklemedim hiç. Sirf ben kadin olduğum için de benden 6 yaşında yetim oksuz olmayan çocuğun sorumlulugunu almamı kimse isteyemez.
Çocuğun da acilen doktora götürülmesi lazim. Cok normal bi şeymis gibi altina kacirmasina çözüm üretilmiş hayretler verici.
Abisiyle beraber uyumak istiyormuş ben doğru bulmuyorum.O zaman salonda uyuyun dedim oda olmadı.Yatağınızda yatma fikri kimden çıktı, ne alaka yani?
Çocuk sizde kalacak diye niye yatağınızda yatsın?
Deneyeceğim teşekkür ederim ayrıca anlayarak cevapladığınız için.O çocuk sizde yatılı kalmaya başlarsa evlat edinmiş kadar olmanız an meselesi olur. Yatağınıza almayın haklısınız gidip salonda yatsınlar. Yatacakları yere mecburen alez falan sereceksiniz. İlla ki kalacaksa ayda bir defa gibi bir koşul getirin, fazlasına da kesinlikle izin vermeyin.
Bunu evleriniz bağımsız diye düşünerek yazdım eğer altlı üstlü oturuyorsanız kocanıza gönderin uyusunlar birlikte. Evimde sadece kendi evladımın sorumluluğunu almak istiyorum. Bu evde onun başına bir şey gelirse kimse abisi bakmadı demez, suç bana kalır. Şeytanın işi yok allah korusun, de kapat
O evin küçüğü olduğu için şımartilmis olabilir. Size yapmaz o kadarini.Olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Gelmesin demedim , 7/24 beraberler zaten yatmanın alemi yok. Ayrıca düşünün ki bu 6 yaşında ki çocuk muzu alıp gözünüzün içine baka baka koltuklara süren , yapma demenize rağmen inadınıza her şeyi yapan bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?