• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik görümce sorunu :)

Ne tesadüf ki bende aynı şekilde o yaş grubuyla çalışıyorum.Konumun içinde olmadan böyle büyükçe konuşmak pek hoş olsa gerek.
O yaş grubuyla çalışıp bir çocuk hakkında böyle uç düşüncelere sahip olmakta hoş değil o yüzden takmayın kafaya. :KK66:

O yaş grubuyla çalışıp bir çocuk hakkında böyle uç düşüncelere sahip olmakta hoş değil o yüzden takmayın kafaya. :KK66:
Pardon ama düşüncemin nesi uç? Şiddet uygulayıp evime mi istemiyorum dedim anlamıyorum.Fazla abartıdan çok hoşlanılıyor bu sitede onu anladım.

Gorende yatalak insan zanneder🙄 kucucuk el
Kdar cocuk.. istemiyorsan istemiyorsundur ama bu sekilde konusmak hos degil bence..ha elini verip kolunu kaptiracagini dusunuyorsan kalmasin ama.. altina bez baglarsiniz sizde kaldiginda mesela.. buarada ilerde bu zamanlari hatirlayacak ve bir ani olarak kalacaktir ona…

Birde neden ortanizda yatsin🙄 baska yerde yatabilir.. ayrica evladimi bile yatirmam filan ne ya? Bebek bu yeri gelince yatirmak
Zorunda kalabilirsin. Tam yeni gelin sendromu.. kimse kalmasin esyalarima kimse dokunmasin filan😐

Gorende yatalak insan zanneder🙄 kucucuk el
Kdar cocuk.. istemiyorsan istemiyorsundur ama bu sekilde konusmak hos degil bence..ha elini verip kolunu kaptiracagini dusunuyorsan kalmasin ama.. altina bez baglarsiniz sizde kaldiginda mesela.. buarada ilerde bu zamanlari hatirlayacak ve bir ani olarak kalacaktir ona…

Birde neden ortanizda yatsin🙄 baska yerde yatabilir.. ayrica evladimi bile yatirmam filan ne ya? Bebek bu yeri gelince yatirmak
Zorunda kalabilirsin. Tam yeni gelin sendromu.. kimse kalmasin esyalarima kimse dokunmasin filan😐
İşte tam da dediğiniz gibi tercih meselesi

Geldi ortamızda uyudu.. ay daha bir sürü şey eşim pek bişey yapmadı işlerini ben gördüm. Kv de dışarı çıkmış akşam gezmeye ya sabır :D
Ortanizda yattiysa bu kocanin sucu😐😂
Ha buarada buyuk lokma ye buyuk konusma demis atalar.. bebeni bile yatirmayacaktin yataginda minnak gorumce yatmis😐😂

Ortanizda yattiysa bu kocanin sucu😐😂
Ha buarada buyuk lokma ye buyuk konusma demis atalar.. bebeni bile yatirmayacaktin yataginda minnak gorumce yatmis😐😂
Yo kocam konusunda haklısınız. Tatsızlık çıkarmak istemedim ama benim demek istediğim 6/7 yaşında çocuğu psikolojik olarak ortada yatırmak doğru değildir. Ben çocuk eğitimcisiyim. Ayrıca mevzunun gerçekliği de şu ki elini verip kolunu kaptırma muhabbeti var ya tam olarak yakın zamanda o gerçekleşecek. Benim çocukla bir derdim yok. Sadece ilişkiler sağlıklı ilerlemiyor benim derdim o.

Yo kocam konusunda haklısınız. Tatsızlık çıkarmak istemedim ama benim demek istediğim 6/7 yaşında çocuğu psikolojik olarak ortada yatırmak doğru değildir. Ben çocuk eğitimcisiyim. Ayrıca mevzunun gerçekliği de şu ki elini verip kolunu kaptırma muhabbeti var ya tam olarak yakın zamanda o gerçekleşecek. Benim çocukla bir derdim yok. Sadece ilişkiler sağlıklı ilerlemiyor benim derdim o.
Ben o konuda zaten demistim ilk postumda.. elini verip kolunu kaptiracaksan haklisin demistim.. iyi niyetinin suistimal edilecegini dusunuyorsan esinle ciddi konusmalisin bu konuyu. Salonda vs yatmak sartiyla diye.. ya da bir daha cagirmaZsiniz.yani ortanizda yatirmasaydiniz keske…ama olan olmus tamamen esinden kaynakli dedigim
Gibi

Back