❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım doktorlar hersey normal diyo diyorsun... Tup bebek falan deneseniz kesib olur drek spermi yerlestrıorlar yada farklı şeyler vad aşılama falan pek bilgım yok ama bunları denesenize kuzum belki öyle olucak.
Onlarıda denemek istedim gittiğim dr.um gerek yok dedi gönderdi tatlım...zor bir süreç olduğu için sorun yok neden rahmi yoralım dedi bende sabırla bekliyorum işte

Canım doktorlar hersey normal diyo diyorsun... Tup bebek falan deneseniz kesib olur drek spermi yerlestrıorlar yada farklı şeyler vad aşılama falan pek bilgım yok ama bunları denesenize kuzum belki öyle olucak.
Gittiğim dr.çok araştırıp gittim tüp bebek uzmanı kendisi işinin ehli bir doktordu

Onlarıda denemek istedim gittiğim dr.um gerek yok dedi gönderdi tatlım...zor bir süreç olduğu için sorun yok neden rahmi yoralım dedi bende sabırla bekliyorum işte
Anladım cnm siz daha iyi bilirsinz tabi ama yasta gecıyor dıorsun bekle bekle sıkılmıssında sana kesin çozum veren bi doktor lazm

Anladım cnm siz daha iyi bilirsinz tabi ama yasta gecıyor dıorsun bekle bekle sıkılmıssında sana kesin çozum veren bi doktor lazm
O kadar çok şey yapmaya çalıştım ki herşeyimiz yarım kalıyor önümüze engel çıkıyor olduğumuz yerde kalıyoruz.
Dr.randevusu aldık eşimle aynı gün olsun dedik eşim bana kendi dr.gününü söyledi bende gün aldım meğerse yanlış gün söylemiş onun ki iptal olunca bende gidemedim hacamata başladık 2 defa gittik oda yarım kaldı hangi birini söyleyim bilemedim rabbim sanki önümüze engel çıkarıyor çok zorluyorsun bekle kulum der gibi senin anlayacağın vakti var sanırım ya yaklaştı ya da daha var diyoruz canım

O kadar çok şey yapmaya çalıştım ki herşeyimiz yarım kalıyor önümüze engel çıkıyor olduğumuz yerde kalıyoruz.
Dr.randevusu aldık eşimle aynı gün olsun dedik eşim bana kendi dr.gününü söyledi bende gün aldım meğerse yanlış gün söylemiş onun ki iptal olunca bende gidemedim hacamata başladık 2 defa gittik oda yarım kaldı hangi birini söyleyim bilemedim rabnim sanki önümüze engel çıkarıyor çok zorluyorsun bekle kulum der gibi senin anlayacağın vakti var sanırım ya yaklaştı ya da daha var diyoruz canım
Ah canım yaa inş inşşş guzel haberlerini alırız burdan çok istıyorum inan ❤️

Çip bebek yöntemi var birde bzim izmirde sadece bır doktor yapıyor prof duydun mu hiç çip bebek tedavısini
Anaaam daha neler duyucam ilk defa duydum one kız öyle çip bebek yöntemi içime çipi yerleştirip beni takip edicekler ajan mı yaşıycam içimde :))

Ah canım yaa inş inşşş guzel haberlerini alırız burdan çok istıyorum inan ❤️
İnşallah kuzum inşallah ilk burdan duyurucam zaten eşim bu aydan çok umutlu ilk defa onu bu kadar umutlu kendinden emin gördüm çok şaşkınım kocişim adına bu ay hamişsin diyor ben şok ben şaşkın 13 senedir ağzından hiç böyle kelime duymadım görcez bakalım dediği gibi olacak mı

Rabbim yavrunu sana bağışlasın canım...sağlıkla sıhhatle o küvözden çıkıp kucağına alabilmeyi nasip etsin...sen gönlünü ferah tut duanı et tatlım...sen güçlü ol ki bebişinde güçlü olsun...gününü tamamlayıp anneciğinin güvenli kollarında olsun...dualarım seninle canım benim
Amin insallh sağlıcakla alım kucağıma sende bebek istiyorsun anladım kadarıyla insallah tez zamanda rabbim seninde yüzünü güldürsün önce rahmini sonra kucanı doldursun allahım

Amin insallh sağlıcakla alım kucağıma sende bebek istiyorsun anladım kadarıyla insallah tez zamanda rabbim seninde yüzünü güldürsün önce rahmini sonra kucanı doldursun allahım
Amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım sen MEHMET'ini kucağına al Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle inşallah...o zaman bana daha çok dua etme imkanın olur...bizede mutlu haberini vermeyi sakın unutmaaaaaaaaa

Uzuuun aradan sonra ben geldim :)))
Hala dogum yapamadim kixlar nasilsinizz ozlemisim sizleri

Canım bende çoook özledim seniiii balımmm sedoş kendini diyete verdi kuzu buraya pek girmiyor artık Umya Umya ❤❤❤❤

X