- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 28
Cok uzuldum canim hayirlisi olsun ya bidahasina sagliklicana kucagina almayi nasip edsin Allahim insAllahBenim 1 hafta önce sonlandı hamilelik canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum canim hayirlisi olsun ya bidahasina sagliklicana kucagina almayi nasip edsin Allahim insAllahBenim 1 hafta önce sonlandı hamilelik canım..
Çok fazlasıyla sana katılıyorum tatlım @dilekylmz22 hayalet topik oldu burasıben cok ozledim bu topigi.ne guzel sohbetlerimiz varmis eski sayfaları okudum acisiyla tatlisiyla.artk kimse yazmiyo kimse sohbet etmiyo.burda bi kac topige yaziuorm ama burdaki gibi olmuyo
aynen yaa birden dagildi herkes kimseden haber yok.sen nasilsn kuzu ne var ne yokÇok fazlasıyla sana katılıyorum tatlım @dilekylmz22 hayalet topik oldu burası
Çok şükür kuzum iyiyim sıcak havada yatıp yuvarlanıyorum tatlım.Asıl sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor cinsiyeti öğrendin mi kafamda deli sorular varaynen yaa birden dagildi herkes kimseden haber yok.sen nasilsn kuzu ne var ne yok
iyiym cok şükür canimÇok şükür kuzum iyiyim sıcak havada yatıp yuvarlanıyorum tatlım.Asıl sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor cinsiyeti öğrendin mi kafamda deli sorular var
Kız paranoyak değilsin anasın ana...ne güzel dimi hissetmek varlığını bilmek şimdi hafif hafif hissedersin ilerde futbolcu mu olacak benim fırlama dersin Rabbim sağlıkla kucağına alacağın o günleride göstersin sana inşallah tatlımiyiym cok şükür canim
en son kiza benzetti ama bacaklari kapalıydı yapisini kiza benzetmos sozde.persembe gunu vakit bulursm ozele gidicem orda baktrcm.testler temiz cikti ucluyu yapti onun sonucu cikcak insallah oda temiz cikar.arada hissediyrm gibi oluyo bi gun oluyo bi gun olmuyo takintiliym biliyon paronayaga bagladim iyice :)))
amin canim insallah darisi tez vakitte .kiz bi kere hissedince 150 gramlik bebekten tekme bekliyo insan deli oluym kipirdamaynca.kaybetme korkusu yerlesmis beynime bebegide rahat birakmiyrm.o sert tekmeleri bi an once istyrm hayırlısıyla insallah raziyim gec uykusuzluguna:)))Kız paranoyak değilsin anasın ana...ne güzel dimi hissetmek varlığını bilmek şimdi hafif hafif hissedersin ilerde futbolcu mu olacak benim fırlama dersin Rabbim sağlıkla kucağına alacağın o günleride göstersin sana inşallah tatlım
Amin canım benim inşallah...şu kafandan kaybetme korkusunu bi atta miniği rahat bırak kendinide bebişide strese sokma tatlım...O 150 gr'lık minnak biraz daha büyüsün görürsün sen dört dönderir seni düz duvara tırmanırsın artık bi sağ kroşe bi sol kroşe en son uçan tekmesiyle nakavt eder seni haberin olsun...Allahım düşenemiyorum o zaman seniamin canim insallah darisi tez vakitte .kiz bi kere hissedince 150 gramlik bebekten tekme bekliyo insan deli oluym kipirdamaynca.kaybetme korkusu yerlesmis beynime bebegide rahat birakmiyrm.o sert tekmeleri bi an once istyrm hayırlısıyla insallah raziyim gec uykusuzluguna:)))
ayy insallah insallh ben raziyim kiz yeterki o vursun.dogurana kadr stress yapcaz napalm kuzu cok şükür halimize.sen bi hamile kal senide gorcem ben orama ole oldu burama bole oldu acaba neden diye dort dencen internette :))Amin canım benim inşallah...şu kafandan kaybetme korkusunu bi atta miniği rahat bırak kendinide bebişide strese sokma tatlım...O 150 gr'lık minnak biraz daha büyüsün görürsün sen dört dönderir seni düz duvara tırmanırsın artık bi sağ kroşe bi sol kroşe en son uçan tekmesiyle nakavt eder seni haberin olsun...Allahım düşenemiyorum o zaman seni
Hee ister istemez manyak bir paranoyak oluyoruz desene...kız biz kadınlar hamile kalınca tümden tımarhanelik oluyoruz işte hey Allah'ım nelere kaadirsin...çocuk iste hamile kal üstüne bide deli damgası ye ohhh yemede yanında yat oldu...sloganımız "hamileyim deliyim bu halimden çok mutluyum"ahanda şimdiden manyadım hayırlı uğurlu olaayy insallah insallh ben raziyim kiz yeterki o vursun.dogurana kadr stress yapcaz napalm kuzu cok şükür halimize.sen bi hamile kal senide gorcem ben orama ole oldu burama bole oldu acaba neden diye dort dencen internette :))
kiz oyle tabi.herseye aglamalar zirlamalar alinganliklar.aman ben onu yerimde bunu yemem ayy bu bebege zararli mi oturup dusunmeler.timarhaneye ramak kaliyo annem vallah.benm en manyakligim mesela annem dedi bana sama buyuk ic çamaşırı alalim bunlar artik olmaz vay efendim ben kilo mu aldim zir zir yarim saat agladim :))) sonra millet gider bulunmuyck meyve aserir falan afillilerinden ben kuru sogan aserdin:))) hepsi guzel ama cok şükür halimizeHee ister istemez manyak bir paranoyak oluyoruz desene...kız biz kadınlar hamile kalınca tümden tımarhanelik oluyoruz işte hey Allah'ım nelere kaadirsin...çocuk iste hamile kal üstüne bide deli damgası ye ohhh yemede yanında yat oldu...sloganımız "hamileyim deliyim bu halimden çok mutluyum"ahanda şimdiden manyadım hayırlı uğurlu ola
Çok şükür kuzum her halimize binlerce kez şükür olsun...sende hamişliğinde film gibisin kız ne kaaa alıngan ve duygusal bi o kadarda tatlı bi hamişsin sen...soğana aşermek nedir yaaa???aşermenin türkçesi kocişe naz yapmak kuzu aşermediğinide istiycen ayağını uzatıp 9 ayın keyfini çıkartıcaksın tatlım...şimdi senin 9 ay sultanlık dönemin sultanlığını bil ona göre hareket et kuzukiz oyle tabi.herseye aglamalar zirlamalar alinganliklar.aman ben onu yerimde bunu yemem ayy bu bebege zararli mi oturup dusunmeler.timarhaneye ramak kaliyo annem vallah.benm en manyakligim mesela annem dedi bana sama buyuk ic çamaşırı alalim bunlar artik olmaz vay efendim ben kilo mu aldim zir zir yarim saat agladim :))) sonra millet gider bulunmuyck meyve aserir falan afillilerinden ben kuru sogan aserdin:))) hepsi guzel ama cok şükür halimize
vallah kiz bi garibim he :)) herseye duygusallaik zaten kolay aglayan biriym simdi hepten beter oldumÇok şükür kuzum her halimize binlerce kez şükür olsun...sende hamişliğinde film gibisin kız ne kaaa alıngan ve duygusal bi o kadarda tatlı bi hamişsin sen...soğana aşermek nedir yaaa???aşermenin türkçesi kocişe naz yapmak kuzu aşermediğinide istiycen ayağını uzatıp 9 ayın keyfini çıkartıcaksın tatlım...şimdi senin 9 ay sultanlık dönemin sultanlığını bil ona göre hareket et kuzu
Allah sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin...ama kuzu insan azda olsa merak ediyor işte...ben hep ilk çocuğum kız olsun isterim tabi ki önce sağlık sıhhat ama gönlünden geçiyor insanın rabbim seninde gönlündekini kucağına aldırsın kız hayrlı sağlıkla inşallahvallah kiz bi garibim he :)) herseye duygusallaik zaten kolay aglayan biriym simdi hepten beter oldum
çarşamba gunu gidicem ozel hastaneye ogrencem cinsiyeti.aslinda pek merak etmiyrm sağlığı daha önemli ama dogru düzgün goreyim beybiyi devlette pek goremedm dogru duzgun
amiin kuzum inşallah.sende su calismalaro hizlandr artik alalim insallah tez zamanda guzel haberi senden :) benimkinede kiza benziyo dedi ama bacaklar kapali neresini benzetti me bileyim.[/QUOTE]amiinlE="mcyln83, post: 52116694, member: 800839"]Allah sağlıklı sıhhatli bebişini kucağına almayı nasip etsin...ama kuzu insan azda olsa merak ediyor işte...ben hep ilk çocuğum kız olsun isterim tabi ki önce sağlık sıhhat ama gönlünden geçiyor insanın rabbim seninde gönlündekini kucağına aldırsın kız hayrlı sağlıkla inşallah
Ben hızlandırmaya çalıştıkça bişeyler oluyor ya herhalde vakti gelmedi daha demek ki ama ben yinede çalışıyorum.. Rabbim hakkımda hayırlı ne ise onu nasip etsin bana...bazı doktorlar anlıyorlar ama söylemiyor arkadaşım 3 aylık hamişken kızı olacağını söyledi ve kızı oldu biz bile nasıl anladı şaşırdık çokda emin söylemiş o zaman bazı doktorlar gerçekten işinin ehli oluyor[/QUOTE]amiin kuzum inşallah.sende su calismalaro hizlandr artik alalim insallah tez zamanda guzel haberi senden :) benimkinede kiza benziyo dedi ama bacaklar kapali neresini benzetti me bileyim.
iyiyz kuzum sen nasılsın nasil gidiyoNasilsiniz kizlar