- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Hadi insallh kuzummEsr02 Bejan19 N Nurumcan94
Kızlar hayrlı olsun Rabbim kucağınıza aldığınız günleri göstersin hayrlısı ile bana da dua edin bende 6 haftalık hamileyim 40'larımız karışacak ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallh kuzummEsr02 Bejan19 N Nurumcan94
Kızlar hayrlı olsun Rabbim kucağınıza aldığınız günleri göstersin hayrlısı ile bana da dua edin bende 6 haftalık hamileyim 40'larımız karışacak ne güzel
Ve aleyküm selam canım Elhamdülillah Rabbimiz bizlerin duasını kabul etti inşallah artık kardeşlerimiz için çokça dua edeceğiz Rabbim evlat isteyen bütün kardeşlerimize tez vakitte nasip etsin inşallahKizlar herkese selamlar..topigin ismi cok guzel..❤❤Rabbim insAllah cumlemize nasib eder yavrularimizin minik ellerine kavusabilmeyi...isteyen herkesede Rabbim tez zamanda nasib etsin amin...bende cok girdim bu topige topiklere..(( hamileyim yazmak hayal gibi gelirdi bana buralara.ama Rabbim oyle kudretli ki oyle dualari kabul eden ki nasip etti elhamdulillah...Hamdü senalar olsun guzel Rabbime..rahmime mucizesini dusuren Rabbime
Ve aleyküm selam canım Elhamdülillah Rabbimiz bizlerin duasını kabul etti inşallah artık kardeşlerimiz için çokça dua edeceğiz Rabbim evlat isteyen bütün kardeşlerimize tez vakitte nasip etsin inşallah
gozun aydin canim saglikla kucagina alirsn insallahkizlarr bende hamileyim dun ogrendimm cok sukurr
ayy ne cok hamile haberi gozun aydin canim saglikla gelsin insallah.ha soylr topik şenlensin azicikEsr02 Bejan19 N Nurumcan94
Ayy canimm çok teşekkür ederimm insallahh hepimiz sağlıkla hayırla alırız kucağımıza :) sana da hayırlı olsun canimcim insan inanamıyor çok mutluyum yaa elhamdulillah bu günleri gösteren rabbime isteyen herkese nasip etsin yüce mevlam :))Esr02 Bejan19 N Nurumcan94
Amin canım inşallah senin azcık kaldı hayrla kolaydan bebeğini kucağına alırsın inşallah prens mi prenses mi geliyor babysayy ne cok hamile haberi gozun aydin canim saglikla gelsin insallah.ha soylr topik şenlensin azicik
Elhamdülillah canım amin inşallahü teala Rabbim bu günleri gösterdi kucağımıza aldığımız kokusuyla uyuyup uyandığımız günleri de gösterir inşallahü tealaAyy canimm çok teşekkür ederimm insallahh hepimiz sağlıkla hayırla alırız kucağımıza :) sana da hayırlı olsun canimcim insan inanamıyor çok mutluyum yaa elhamdulillah bu günleri gösteren rabbime isteyen herkese nasip etsin yüce mevlam :))
sagol canim amin 6 7 haftam kaldi hayırlısıyla oda gecmiyor:)) oglum olcak insallah :)Amin canım inşallah senin azcık kaldı hayrla kolaydan bebeğini kucağına alırsın inşallah prens mi prenses mi geliyor babys
Oyşş şehzade geliyor ne güzel Rabbim sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin inşallah sezaryan olacaktım demi canım sensagol canim amin 6 7 haftam kaldi hayırlısıyla oda gecmiyor:)) oglum olcak insallah :)
amin canim hepimizinkine insallah.aynen sezeryan olcam 37 dolunca .son aylar daha da zormus faha simiden uykusz gecelermz basladi ama cok şükür bugunlerimize.Oyşş şehzade geliyor ne güzel Rabbim sağlıklı hayrlı uzun ömür ihsan etsin inşallah sezaryan olacaktım demi canım sen
Aminn canimmm aminnn insallahhhhElhamdülillah canım amin inşallahü teala Rabbim bu günleri gösterdi kucağımıza aldığımız kokusuyla uyuyup uyandığımız günleri de gösterir inşallahü teala
Cnm bu arada keseyi gördün mü kalp atışlarını falan:)Elhamdülillah canım amin inşallahü teala Rabbim bu günleri gösterdi kucağımıza aldığımız kokusuyla uyuyup uyandığımız günleri de gösterir inşallahü teala
Rabbim kucağınada almak nasip etsin gözün aydın olsun canım hayırla sağlıkla gelsin yavrucağın inşallahCnm bu arada keseyi gördün mü kalp atışlarını falan:)
Çok şükür canım gebeliği öğrenmem bana çok süpriz oldu adet gecikmesi ile gittim test yapmadan dr ultrasyona soktu 5 haftalık kese olmuş dedi bu salı da kalp atışını da duyduk her gün kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendimeCnm bu arada keseyi gördün mü kalp atışlarını falan:)
Amin canım amin inşallahü teala Rabbim tez vakitte senin de güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah her gün meryem süresi oku canım ♥ ♥ ♥Zeytin_yesili Bejan19 kuzular hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınazada almayı nasip etsin rabbim inşallah topiğe girip sizlerin haberlerini görünce mutlu oldum ❤❤❤
insAlah cok cok amin :)Zeytin_yesili Bejan19 kuzular hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınazada almayı nasip etsin rabbim inşallah topiğe girip sizlerin haberlerini görünce mutlu oldum ❤❤❤
insAllah canm cok cok amin darisi olmayanlara insAllahgozun aydin canim saglikla kucagina alirsn insallah