- 1 Aralık 2016
- 2.341
- 3.454
- 41
Facede takip ediyorum bende onu önce diyet sonra bebiş düşünüyorum demiştiNumarasini degismis galibaa whatsapp falan yok gorunmuyor ;(
Kilo verdimi ne yapti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Facede takip ediyorum bende onu önce diyet sonra bebiş düşünüyorum demiştiNumarasini degismis galibaa whatsapp falan yok gorunmuyor ;(
Kilo verdimi ne yapti
Inssllah ikinizin hayirli haberleri gelirFacede takip ediyorum bende onu önce diyet sonra bebiş düşünüyorum demişti
Canım nasılsın napiyosun buralarda görünmüyorsun
Evet kuzum ama kimsecikler kalmadı anılarımız burda bizi bekliyor...
Neden cnm nasılsın bu arada ne war ne yokBen artık eskisi kadar girmiyorum kızlar
Canım olmuyor aşılama düşündük oda nasip olmadı bende oluruna bıraktım artık 2-3aydır doktorada gitmiyorum sen nasılsın ne yapıyorsunNeden cnm nasılsın bu arada ne war ne yok
Sıkma o güzel canını olur ya hiç beklemediğin anda olur sende ne warms bi sorun çıkmadimi ne için olmuyormsCanım olmuyor aşılama düşündük oda nasip olmadı bende oluruna bıraktım artık 2-3aydır doktorada gitmiyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
kizlarr bende hamileyim dun ogrendimm cok sukurr
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzumkizlarr bende hamileyim dun ogrendimm cok sukurr
Kuzu o çizgiye aldanma bnde çok çıktı öleKızlar adetim geçmedi ama ben test yaptım..
Yanlız şöyle bir durum var teste direk bakınca görülmüyor ama gunese tutunca ikinci çizgi net şekilde belli birde siz bakin
sagol.kuzum sende saglicakla.kucagina alirsin insAllahRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzum
sagolun sizde saglicakla.kucaginiza alirsiniz insAllahHayirli olsun cnm.Rabbim kucaginiza almayi nasib etsin
Kuzu o çizgiye aldanma bnde çok çıktı öle
sagolun sizde saglicakla.kucaginiza alirsiniz insAllah
İkinci çizgi orda olmaz kuzum cok yakin birbirine hayal kırıklığına uğrama sonraNe bileyim cnm teste yakından bakınca bir şey yok ama şöyle kendimden bir beş on santim uzağa tutunca ikinci çizgiyi net görüyorum...hani illa güneşe tutunca görülmüyor garip bende anlamadım... hayırlısı artik