- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
Aleyküm selam canım ben çok şükür iyiyim sen nasılsın bakalım tatlım
Iyiyim şükür bende cnim neler yapiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleyküm selam canım ben çok şükür iyiyim sen nasılsın bakalım tatlım
Ramazan oruç haşır neşirim işte evde yatıp yuvarlanıyorumIyiyim şükür bende cnim neler yapiyosun
Sen anlat bakalım neler yapıyorsun uzun süre girmedin kuzuIyiyim şükür bende cnim neler yapiyosun
iyiyz cok sukur kuzum daha soleemedi dr ya erken dedi haftaya gidicem belki soler ama bilmiym.kiz hamile kaldgmdan beri nezle grip pesimi birakmiyo ya bunye coo zayif.Kız hamiş sultan nasılsınız bakem analı kızlımı desem içimden böyle geçti kız mı olcek acep
Ahhh kuzum çok geçmiş olsun...havalarda bi garip anacım bünyeyi zorluyor dikkat et kendine minnoşum kız yoksa kocişe naz yapcan dye mi hasta oluyoniyiyz cok sukur kuzum daha soleemedi dr ya erken dedi haftaya gidicem belki soler ama bilmiym.kiz hamile kaldgmdan beri nezle grip pesimi birakmiyo ya bunye coo zayif.
yok kiz iyiym taklidi yapiyrm hep adama adamda bikti hastanelere tasinmaktam nerdeyse hastane bahçesine cadir kurcaz dogurna kadr :)) kabiz olurum tin tin hastaneye akinti gekir iki gun yatilir agri olur randevudan once gidilr adam bikti resmen.balkondan bakiyrm grip oluyrm :))) hayirlisiyla kucagimiza alalm da ikinciyi cok zor dusunuyrz vallah yata yata karpuz gibi oldum e.sende hamile kal insallah tez zamanda yamdas ariyrm kendimeAhhh kuzum çok geçmiş olsun...havalarda bi garip anacım bünyeyi zorluyor dikkat et kendine minnoşum kız yoksa kocişe naz yapcan dye mi hasta oluyon
Saol canım Allah Razı olsun yarın dr kontrolüm var.Rabbimin dediği olur.Elhamdülillah diyorum.Buda bir sınavA.selam canım çok üzüldüm tatlım ya rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah
Sen anlat bakalım neler yapıyorsun uzun süre girmedin kuzu
aa simdi okudum gecmis olsun canim.bi dahaki saglikli olur insallah sikma cano i iki ay korun hemen olur allahin takdiri.iconi ferah tutSaol canım Allah Razı olsun yarın dr kontrolüm var.Rabbimin dediği olur.Elhamdülillah diyorum.Buda bir sınav
Kuzu ikinciyi düşünmüyoruz diyenler hemenceck hamiş kalıyor kız büyük lokma ye ama büyük söz konuşma bacıım...yok kiz iyiym taklidi yapiyrm hep adama adamda bikti hastanelere tasinmaktam nerdeyse hastane bahçesine cadir kurcaz dogurna kadr :)) kabiz olurum tin tin hastaneye akinti gekir iki gun yatilir agri olur randevudan once gidilr adam bikti resmen.balkondan bakiyrm grip oluyrm :))) hayirlisiyla kucagimiza alalm da ikinciyi cok zor dusunuyrz vallah yata yata karpuz gibi oldum e.sende hamile kal insallah tez zamanda yamdas ariyrm kendime
Allah kabul etsin tatlım bu güzel ayın yüzüsuyu hürmetine yüzlerimizi güldürsün rabbim inşallahPasiftim bi süredir kk.da ya
Bi ara doktor durumları oldu işte hsg çektirdim sonra grip oldum toparlayamadm bayağı
Ramazan olunca mukabele yaptırıyorum işte yaşayıp gidiyoruz kuzu
ne bileyim vallah cok şükür bu gunlerimize raziyim herseye ama cok zor yasta 30 okunca daha bi zor oluyo sanirim.bunu alalim kucagimiza insallah hayirlisiyla da bakalm kismet artik arka arkaya zor zati kuzum sezeryan olcam ben buyk ihtimalle sag kalcada platin var benim.daha dr la konusmadik ama normalden cok korkuyorm(( normal yapsalarda keisyolar sezeryandada kesiyolar iksiide ayni bari birinde uyuyosn:)))Kuzu ikinciyi düşünmüyoruz diyenler hemenceck hamiş kalıyor kız büyük lokma ye ama büyük söz konuşma bacıım...
Benim vaktim gelmeden hamiş kalamıyorum rabbim hangi vakti günü tayin etti bilsem
Senin yaş küçük ben napim 34.5 oldum o zaman benim daha zor geçer ya kuzu...kız normal doğum sezeryandan daha iyi hem normal doğum yaparsan kesicekler dye bişey yok açılımın güzel olursa çok rahat doğum yaparsın kuzu sezeryanın kesiğini ömür boyu çekiyorsun kız bir avazda kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekildede sezeryana kalmazsın tatlımne bileyim vallah cok şükür bu gunlerimize raziyim herseye ama cok zor yasta 30 okunca daha bi zor oluyo sanirim.bunu alalim kucagimiza insallah hayirlisiyla da bakalm kismet artik arka arkaya zor zati kuzum sezeryan olcam ben buyk ihtimalle sag kalcada platin var benim.daha dr la konusmadik ama normalden cok korkuyorm(( normal yapsalarda keisyolar sezeryandada kesiyolar iksiide ayni bari birinde uyuyosn:)))
kiz istemem eskidenmis o kesmeden normal dogum simdi hic bir ebe yada dr beklemiyo bebek vaktiyle ciksin basiyolar nesteri.hem benim mecburi sezeryan cunku platin var acilmaya kadr beklemezler allah korusun ne ayak kalri ne kemik.dogumda kemikler bile yeirnden oynuyoms ya.saglikli olsunda hayirlisiyla vakti gekince ogrencezSenin yaş küçük ben napim 34.5 oldum o zaman benim daha zor geçer ya kuzu...kız normal doğum sezeryandan daha iyi hem normal doğum yaparsan kesicekler dye bişey yok açılımın güzel olursa çok rahat doğum yaparsın kuzu sezeryanın kesiğini ömür boyu çekiyorsun kız bir avazda kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekildede sezeryana kalmazsın tatlım
Hakkında hayırlısı olsun tatlım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olur kuzu sen hele bi o noktaya gel de sağ salim kucağına alda bebişini sezeryan falan ne gerekiyorsa olur zaten...offf cinsiyetide çoook pis merak ettim heakiz istemem eskidenmis o kesmeden normal dogum simdi hic bir ebe yada dr beklemiyo bebek vaktiyle ciksin basiyolar nesteri.hem benim mecburi sezeryan cunku platin var acilmaya kadr beklemezler allah korusun ne ayak kalri ne kemik.dogumda kemikler bile yeirnden oynuyoms ya.saglikli olsunda hayirlisiyla vakti gekince ogrencez
oyle kuzum insallah o gunleri gorelim saglikla da.cuma gunu gidicem ikili testin sonuclaro icin sorcam belki soyler bu devlet dr u ya emin olmadn solemiyolar ya gecen gittgmde sorduk daha erken dedi insallah soyler.cunku bisey almamk icin kendimi zor tutuym gerci diyrm 6 ay dolsun ole alaym ama ne bilimHakkında hayırlısı olsun tatlım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olur kuzu sen hele bi o noktaya gel de sağ salim kucağına alda bebişini sezeryan falan ne gerekiyorsa olur zaten...offf cinsiyetide çoook pis merak ettim hea
Allah kabul etsin tatlım bu güzel ayın yüzüsuyu hürmetine yüzlerimizi güldürsün rabbim inşallah
Benim 1 hafta önce sonlandı hamilelik canım..Nasilsinz kizlar yeni hamisler varmi
Saol canım inşallah kısmet artık dua edinnaa simdi okudum gecmis olsun canim.bi dahaki saglikli olur insallah sikma cano i iki ay korun hemen olur allahin takdiri.iconi ferah tut