❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amin kuzum hep beraber insallah Rabbim o guzel yuregine guzel arkdasligina dostluguna insanligina en guzel mukafatini tez vakitte versin insallah ♡
INŞALLAH balim cumlemizin :dua:
Bitanemsin❤ guzel haberini vermeyi unutma balim:KK54: hayirli ramazanlar :KK19: bol bol dua edicem bizim icin kuzucanim RABBiM kabul etsin iNŞALLAH :KK36:

FB_IMG_1495773542819.jpg

Hayirli Ramazanlar❤❤

nasilsinz kizceler iyice kuruttuk burayı.kimse yazmıyo girmiyo.zaten habire yer degisyrip duruyo kk sayfalari.ne var ne yok yok mu hamis olanlar.biz 12 haftalik olduk ama bunyemiz cok tirt surekli nezle grip oluyorz
Masallah canim buyuttun bebisini insallah saglikla hayrla kolay dogumla kucagina almayi nasip etsin Mevlam bu topikten en son esranin hamile oldugunu ogrendim insallah bizler de tez vakitte aliriz bebek mujdemizi bu topik ilk goz agrim ilk uye oldugumda buraya yazdim uzuluyorum sessiz sedasiz kalmasina :KK43:

Masallah canim buyuttun bebisini insallah saglikla hayrla kolay dogumla kucagina almayi nasip etsin Mevlam bu topikten en son esranin hamile oldugunu ogrendim insallah bizler de tez vakitte aliriz bebek mujdemizi bu topik ilk goz agrim ilk uye oldugumda buraya yazdim uzuluyorum sessiz sedasiz kalmasina :KK43:
sagol canom darisi tez vakitte sana insallah.evet ya cok sessiz hoc bi topige yazmak istemiyrm cok sahte geliyo digerleri.

sagol canom darisi tez vakitte sana insallah.evet ya cok sessiz hoc bi topige yazmak istemiyrm cok sahte geliyo digerleri.
Ben iki tane dua topigindeyim birinde muhhabet var oteki bildirim yapip cikiyorum canim muhabbet olan topige buyur gel bizlere moral olursun hic hamisimiz yok :KK43: maalesef insallah tez vakitte olur :dua:

slm arkadaşlar kader yoldaşlarım...Geçen hafta kürtaj oldum bebek karnımda öldü:110:1 hafta oldu merdeyse kısmet artık..herkesi öpüyorum:KK200:

slm arkadaşlar kader yoldaşlarım...Geçen hafta kürtaj oldum bebek karnımda öldü:110:1 hafta oldu merdeyse kısmet artık..herkesi öpüyorum:KK200:
A.selam canım çok üzüldüm tatlım ya rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah

X