Benimde 20 haftalik olcakti kuzum ah kuzum seni cok iyi anliyorumHaklısın kuzum ama işte insan bi anda bunalıma giriveriyor canına tak ediyo nereye elimi atsam orda çocuk mevzusu oluyo eşimin amca kızı bugün doğum yaptı çok sevindim ama bir o kadar hüzünlendim iç geçirdim benim de düşmeseydi 12-13 haftalık olacaktı inşallah Rabbim aratmadan verir tez zaman da bana da isteyen bütün kardeşlerime de
Kuzum inşallah beklediğin sonuçların temiz gelir her şey gönlünce olur inşallah Rabbim ikiz bebeklerini sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip eder biz dua okumaya niyet ettik canım her güne 41 yasin-i şerif her gün bir kişiye niyet edip kuran okumayı bilmeyenler ya da adetli olanlar tesbihat çekecekler katılmak ister misin istemezsen ben sana çekilecek tesbihatları yazayım sen kendi kendine çek canım nasıl uygun görürsenBenimde 20 haftalik olcakti kuzum ah kuzum seni cok iyi anliyorum
Amin amin P*klu bezleriyle gazlarıyla uğraşmak olsun bından sonraki derdimizDoğru söylüyorsun kuzum görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler mevsim değişikliği bir taraftan hamişleri görmek bi taraftan bi de hep olumsuz insan baskısı bir taraftan olunca ister istemez yürek yoruluyo inşallah Rabbim tez vakitte sana da bana da isteyen herkese de çifter çifter evlatlar ihsan etsin bi denem ♥
Canim ben arapca bilmiyorum ama türkçe okuyorum canim soyle balim tesbihat yapayim ALLAHIM kabul etsin kuzun AMIN kuzum saglikli sihatli olsunda INŞALLAH hepimize kuzum❤Kuzum inşallah beklediğin sonuçların temiz gelir her şey gönlünce olur inşallah Rabbim ikiz bebeklerini sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip eder biz dua okumaya niyet ettik canım her güne 41 yasin-i şerif her gün bir kişiye niyet edip kuran okumayı bilmeyenler ya da adetli olanlar tesbihat çekecekler katılmak ister misin istemezsen ben sana çekilecek tesbihatları yazayım sen kendi kendine çek canım nasıl uygun görürsen
Kuzum listeye ismini yazayım mı kendi kendine mi tesbih çekeceksinCanim ben arapca bilmiyorum ama türkçe okuyorum canim soyle balim tesbihat yapayim ALLAHIM kabul etsin kuzun AMIN kuzum saglikli sihatli olsunda INŞALLAH hepimize kuzum❤
Canim ben arapca bilmiyorum ama türkçe okuyorum canim soyle balim tesbihat yapayim ALLAHIM kabul etsin kuzun AMIN kuzum saglikli sihatli olsunda INŞALLAH hepimize kuzum ♥
Kendim cekiyim kuzum benim ALLAH razi olsun bitanem ❤Kuzum listeye ismini yazayım mı kendi kendine mi tesbih çekeceksin
Tamam canım Rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah ♥Kendim cekiyim kuzum benim ALLAH razi olsun bitanem ❤
ilk çocuğumda 40. haftamda kontrole gittim hiç sancı falan çıkmadı 1 hafta sonra gel dedi o günün gecesi suyum geldi :) eli kulağındadır hayırlısıyla gelsin inşallahKızlar 40 hafta oldum. Ama hala doğum yok. Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Ama bebeğime bir sey olur diye korkuyorum .. var mi benim gibi olan ?
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir kaç ay korunmanda fayda var daha sonra inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlar nasip eder rabbim_Masalim_ nasıl oldun canım .Tedavin tahlillerin ne durumda. Ben atlattım sukur . Aklımda neredeyse hiç çocuk düşüncesi gelmiyor.Kendime çok şaşırıyorum. Eskiden delirmiş şekilde istyrdum kurtaj sonrasi aklıma gelmiyor korkudan.ilk adetimi oldum ben sen ne durumdasın.dualarimdasin opuyrm çok
Amin canım aynen .canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir kaç ay korunmanda fayda var daha sonra inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlar nasip eder rabbim
Balim bu pskolojiye insan bürünüyor cok zor ya o mutluluk heves heyecan kursakta kaliyor atlatamiyorum kuzum agliyorum zamanda ilac degil koklayamadan kaybettik ama sanki kokusu burnumda oglumun cok hayaller kurmusum evin içinde yavrumla sunu yapariz yavrumun besigini buraya koyariz diye yavruma ne bez alsam diye bile düşünmustum elimde avucumda hayallerle kaldim be kuzum cok aci ALLAHIM bidaha yasatmasin beterinden saklasin INŞALLAH nediyim ki senide anliyorum cunku artik korkuyoruz.. genetik testimi yaptrdm kuzum daha sonuclar çıkmadı rahimde toparlansin film cektrcem ben 37. Günüm daha adet olmadim ama belirtiler basladi olurum hayirlisyla INŞALLAH bakalim kuzum hakimizda hayirlisi aklimdasin duamdasin beni sorduğun içinde cok sagol ALLAHA emanet olasin kuzum benim❤_Masalim_ nasıl oldun canım .Tedavin tahlillerin ne durumda. Ben atlattım sukur . Aklımda neredeyse hiç çocuk düşüncesi gelmiyor.Kendime çok şaşırıyorum. Eskiden delirmiş şekilde istyrdum kurtaj sonrasi aklıma gelmiyor korkudan.ilk adetimi oldum ben sen ne durumdasın.dualarimdasin opuyrm çok
Ben bebegimi kaybettim canim_Masalim_ sende durumlar nasil 4 aydir girmiyordum janow bu gruptamiydi
Rabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin insallah canim bizim ser gordugumuzde rabbimin bildigi bir hayir olabilirBen bebegimi kaybettim canimjanow burdaydi o iyi cok şükür
Hakkimizda hayirlisi canim elden bisey gelmezRabbim hepimiz icin en hayirlisini nasip etsin insallah canim bizim ser gordugumuzde rabbimin bildigi bir hayir olabilir