❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Benimde 20 haftalik olcakti kuzum ah kuzum seni cok iyi anliyorum

Benimde 20 haftalik olcakti kuzum ah kuzum seni cok iyi anliyorum
Kuzum inşallah beklediğin sonuçların temiz gelir her şey gönlünce olur inşallah Rabbim ikiz bebeklerini sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip eder biz dua okumaya niyet ettik canım her güne 41 yasin-i şerif her gün bir kişiye niyet edip kuran okumayı bilmeyenler ya da adetli olanlar tesbihat çekecekler katılmak ister misin istemezsen ben sana çekilecek tesbihatları yazayım sen kendi kendine çek canım nasıl uygun görürsen

Amin amin P*klu bezleriyle gazlarıyla uğraşmak olsun bından sonraki derdimiz

Canim ben arapca bilmiyorum ama türkçe okuyorum canim soyle balim tesbihat yapayim ALLAHIM kabul etsin kuzun AMIN kuzum saglikli sihatli olsunda INŞALLAH hepimize kuzum❤

Canim ben arapca bilmiyorum ama türkçe okuyorum canim soyle balim tesbihat yapayim ALLAHIM kabul etsin kuzun AMIN kuzum saglikli sihatli olsunda INŞALLAH hepimize kuzum❤
Kuzum listeye ismini yazayım mı kendi kendine mi tesbih çekeceksin

Kızlar 40 hafta oldum. Ama hala doğum yok. Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Ama bebeğime bir sey olur diye korkuyorum .. var mi benim gibi olan ?

Kızlar 40 hafta oldum. Ama hala doğum yok. Doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi. Ama bebeğime bir sey olur diye korkuyorum .. var mi benim gibi olan ?

_Masalim_ nasıl oldun canım .Tedavin tahlillerin ne durumda. Ben atlattım sukur . Aklımda neredeyse hiç çocuk düşüncesi gelmiyor.Kendime çok şaşırıyorum. Eskiden delirmiş şekilde istyrdum kurtaj sonrasi aklıma gelmiyor korkudan.ilk adetimi oldum ben sen ne durumdasın.dualarimdasin opuyrm çok

ilk çocuğumda 40. haftamda kontrole gittim hiç sancı falan çıkmadı 1 hafta sonra gel dedi o günün gecesi suyum geldi :) eli kulağındadır hayırlısıyla gelsin inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bir kaç ay korunmanda fayda var daha sonra inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlar nasip eder rabbim

Balim bu pskolojiye insan bürünüyor cok zor ya o mutluluk heves heyecan kursakta kaliyor atlatamiyorum kuzum agliyorum zamanda ilac degil koklayamadan kaybettik ama sanki kokusu burnumda oglumun cok hayaller kurmusum evin içinde yavrumla sunu yapariz yavrumun besigini buraya koyariz diye yavruma ne bez alsam diye bile düşünmustum elimde avucumda hayallerle kaldim be kuzum cok aci ALLAHIM bidaha yasatmasin beterinden saklasin INŞALLAH nediyim ki senide anliyorum cunku artik korkuyoruz.. genetik testimi yaptrdm kuzum daha sonuclar çıkmadı rahimde toparlansin film cektrcem ben 37. Günüm daha adet olmadim ama belirtiler basladi olurum hayirlisyla INŞALLAH bakalim kuzum hakimizda hayirlisi aklimdasin duamdasin beni sorduğun içinde cok sagol ALLAHA emanet olasin kuzum benim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…