❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok be kuzum nerde tam toparladim diyorum bisiler oluyor okadar zorki :KK43: ALLAHIM beterinden korusun NŞALLAH ❤ petoloji sonucuda temiz cikti saglikmis yavrum ama nasip elden bisey gelmiyor :KK43:
Kuzum benim sana yapıldı mı mikrobiyoloji tıbbı genetik testleri falan dün öğrendim rahim ağzı kısalığı da gebeliğin ilerleyen ayların da düşüğe sebep oluyormuş inşallah senin bütün test sonuçların da tertemiz çıkar inşallah Rabbim sabrının mükafatını tez vakitte ikiz bebeklerinle verir inşallah kuzum üç aylar başlangıcı hürmetine inşallah

Bugün fakültedeydim canım durumu anlattım dr kızdı korunmadığım için en az 3-4 ay korunman lazımdı 3 ayda 2 gebelik ve düşük olmaz dedi devlet hastanesinde ki dr korunmana gerek yok engel olmaz etkilemez demişti nasıl bi dr o dedi yorum yapamıyorum dedi rahim kendini toplamadan gebeliğe hazır olmadan olması kötü dedi bir sürü test yapılmak için kan alındı nisan 12 de gene 4 test yapılacak vajinal utrasyon çekilecek korunacaksınız dedi doğum kontrol hapı yazar mısınız dedim hepsi aynı ama sen korunma eşin korunsun pıhtılaşma varsa ki bilmiyoruz bu sorunu olanlara doğum kontrol hapı kullanması doğru değil dedi

ben özele gıdıyorum bna da korun dememıstı canım.hayırlısı olsun bende sonucumu beklıyorum

Yok be kuzum nerde tam toparladim diyorum bisiler oluyor okadar zorki :KK43: ALLAHIM beterinden korusun NŞALLAH ❤ petoloji sonucuda temiz cikti saglikmis yavrum ama nasip elden bisey gelmiyor :KK43:
Allah sabır versın canm bidaha yasatmasin ınsallahhh ne denir ki zor bilıyorum:KK43:

IMG-20170330-WA0002.jpg

Rabbim dünyanın dört bir yanında evlat hasreti ile yanan her kim varsa inşallah bu gece hürmetine kucaklarını doldursun her kimin ne derdi sıkıntısı varsa feraha kavuştursun dert verip derman aratmasın iki cihan saadeti iman selameti nasip etsin

Eki Görüntüle 1974973
Rabbim dünyanın dört bir yanında evlat hasreti ile yanan her kim varsa inşallah bu gece hürmetine kucaklarını doldursun her kimin ne derdi sıkıntısı varsa feraha kavuştursun dert verip derman aratmasın iki cihan saadeti iman selameti nasip etsin
Amin arkadaşım

Kuzum benim sana yapıldı mı mikrobiyoloji tıbbı genetik testleri falan dün öğrendim rahim ağzı kısalığı da gebeliğin ilerleyen ayların da düşüğe sebep oluyormuş inşallah senin bütün test sonuçların da tertemiz çıkar inşallah Rabbim sabrının mükafatını tez vakitte ikiz bebeklerinle verir inşallah kuzum üç aylar başlangıcı hürmetine inşallah
Kuzum genetik testimi yaptrdm sonuc 3 hafta sonra cikicak... benden rahim agzi yetmezliginden supheleniliyor kuzum bakalim ne olcak iNŞALLAH kuzum benim INŞALLAH

Eki Görüntüle 1974973
AMIN kuzum iNŞALLAH

X