❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

valla duzen oturduysa 15 ı falan canım tam bellı degıl yanı 6 7 gun var.orası oyle tabıde hıc ıcımdede ole bı hıs yok
Benimde icimde yoktu cnm hatta belirtim felan baksana iki gun gecti daha olmadm halen testte yapamdm korktgmdan bilmyrm napcm daha var 6 gunn masallh sen smdiden umidini kaybedyrsn cnm dur adet gnu yaprsn daha erken cnm ya ümidini kaybetme hicbr zaman

yapmıycam artık gecsede cunku tam adet gunu de bellı degıl ya enınde sonunda adet olurum.kısmet canım.ınsallah senın vardr

yapmıycam artık gecsede cunku tam adet gunu de bellı degıl ya enınde sonunda adet olurum.kısmet canım.ınsallah senın vardr
Canm sen blrsn ama bastan negatifsin cnm inan ben dua ettigimde olmayanlarada olanlarada herkesede edyrm ins bizimde olck bebegmz inanyrm ben yeterki ümidimiz kaybetmeyelm dualrmzı eksik etmeyelm ben burda tandgm arkdslarada hep edyrm senn icinde ederm cnm ins dedgm olur sende bende isteyen herkeste hamis oluruz ins ♥♥

sagol canım allah razı olsun bende dıyrm olanada olmayanada.ama ıste ınsan bı sure sonra umıtsızlge kapılıyo.bı kez kımyasal gecrdm onunda etkısı buyuk

B
kıyamaam basırısrsnz canım alır gonlunu.ayy hepımz bu ay gumledık kısmet ne zaman ansıp olur bıze bılmem
Bu ayda olmazsa hormon testi yaptırcaktım ilçede oturduğum için merkeze gitmem lazım ve haftaiçine ilk defa rastladı adetim annem ve kardeşim biliyo diye bunu sorun etti ve tartıştık.Planlarını uygula kendin dedi sanki kendime doğurcam

Allah hiç olmayana nasip etsin kızlar.Ama benim içimde zor bır durum etrafına bakıyorsun iki üç Karnı burnunda çocuk bekleyenleri gördükçe kıskançlık değil kendimi kötü hissediyorum

olsun canım duzelır sınırle cıkan sozlerı pek kafana takma

Kızlar ben geldim evimdeyim valla çok özlemişim sizleri napıyorsunuz nasılsınız anlatın bakalım _Masalim_ canım daha iyisin inşaallah
@dilekylmz22 tatlımmm hayırlı olsun yeni işinn umutları hemen söndürme
Ebrarr60 balım her karı koca arasında olur erkekler aslında bizden daha hassas bu konuda biraz anlayış göster kız kocalarınız yanınızda binin tepelerine benim ki olsa ahhh ahhh neler neler olur yansınnnn geceleeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…