Bende adet oldum Üstelik eşimede kavga ettik bu ay sanırım birbirimize yaklaşmayız ki hiç hevesim kalmadı çok kırıldımben test yaptım aksam bu ayda olmadı.oysakı tam yum. gununu degrelendrdk.kocaman tek cızgı
Cnm daha batına var belki gec dollenmedr umifini kesme hemenben test yaptım aksam bu ayda olmadı.oysakı tam yum. gununu degrelendrdk.kocaman tek cızgı
cıksa sımsıde cıkardı azda olsa canım yok demekkı bı daha kı aya ansıpCnm daha batına var belki gec dollenmedr umifini kesme hemen
kıyamaam basırısrsnz canım alır gonlunu.ayy hepımz bu ay gumledık kısmet ne zaman ansıp olur bıze bılmemBende adet oldum Üstelik eşimede kavga ettik bu ay sanırım birbirimize yaklaşmayız ki hiç hevesim kalmadı çok kırıldım
Bat kacki cnm senn ? İdrarda gebelik gec ckyr cnm herkesin erkendn ckcak dye birsey yok ki ümidini kaybetme cnmcıksa sımsıde cıkardı azda olsa canım yok demekkı bı daha kı aya ansıp
valla duzen oturduysa 15 ı falan canım tam bellı degıl yanı 6 7 gun var.orası oyle tabıde hıc ıcımdede ole bı hıs yokBat kacki cnm senn ? İdrarda gebelik gec ckyr cnm herkesin erkendn ckcak dye birsey yok ki ümidini kaybetme cnm
Benimde icimde yoktu cnm hatta belirtim felan baksana iki gun gecti daha olmadm halen testte yapamdm korktgmdan bilmyrm napcm daha var 6 gunn masallh sen smdiden umidini kaybedyrsn cnm dur adet gnu yaprsn daha erken cnm ya ümidini kaybetme hicbr zamanvalla duzen oturduysa 15 ı falan canım tam bellı degıl yanı 6 7 gun var.orası oyle tabıde hıc ıcımdede ole bı hıs yok
yapmıycam artık gecsede cunku tam adet gunu de bellı degıl ya enınde sonunda adet olurum.kısmet canım.ınsallah senın vardrBenimde icimde yoktu cnm hatta belirtim felan baksana iki gun gecti daha olmadm halen testte yapamdm korktgmdan bilmyrm napcm daha var 6 gunn masallh sen smdiden umidini kaybedyrsn cnm dur adet gnu yaprsn daha erken cnm ya ümidini kaybetme hicbr zaman
Canm sen blrsn ama bastan negatifsin cnm inan ben dua ettigimde olmayanlarada olanlarada herkesede edyrm ins bizimde olck bebegmz inanyrm ben yeterki ümidimiz kaybetmeyelm dualrmzı eksik etmeyelm ben burda tandgm arkdslarada hep edyrm senn icinde ederm cnm ins dedgm olur sende bende isteyen herkeste hamis oluruz ins ♥♥yapmıycam artık gecsede cunku tam adet gunu de bellı degıl ya enınde sonunda adet olurum.kısmet canım.ınsallah senın vardr
sagol canım allah razı olsun bende dıyrm olanada olmayanada.ama ıste ınsan bı sure sonra umıtsızlge kapılıyo.bı kez kımyasal gecrdm onunda etkısı buyukCanm sen blrsn ama bastan negatifsin cnm inan ben dua ettigimde olmayanlarada olanlarada herkesede edyrm ins bizimde olck bebegmz inanyrm ben yeterki ümidimiz kaybetmeyelm dualrmzı eksik etmeyelm ben burda tandgm arkdslarada hep edyrm senn icinde ederm cnm ins dedgm olur sende bende isteyen herkeste hamis oluruz ins ♥♥
Haklsn canm dileeim ki kalbinden yureginden ne geciyorsa o olur cnm inssagol canım allah razı olsun bende dıyrm olanada olmayanada.ama ıste ınsan bı sure sonra umıtsızlge kapılıyo.bı kez kımyasal gecrdm onunda etkısı buyuk
amiiin canım cumlemızn ınsallahHaklsn canm dileeim ki kalbinden yureginden ne geciyorsa o olur cnm ins
Bu ayda olmazsa hormon testi yaptırcaktım ilçede oturduğum için merkeze gitmem lazım ve haftaiçine ilk defa rastladı adetim annem ve kardeşim biliyo diye bunu sorun etti ve tartıştık.Planlarını uygula kendin dedi sanki kendime doğurcamkıyamaam basırısrsnz canım alır gonlunu.ayy hepımz bu ay gumledık kısmet ne zaman ansıp olur bıze bılmem
olsun canım duzelır sınırle cıkan sozlerı pek kafana takmaB
Bu ayda olmazsa hormon testi yaptırcaktım ilçede oturduğum için merkeze gitmem lazım ve haftaiçine ilk defa rastladı adetim annem ve kardeşim biliyo diye bunu sorun etti ve tartıştık.Planlarını uygula kendin dedi sanki kendime doğurcam
allah razı olsun kuzum benımm
AMIN cumlemizden iNŞALLAH kuzum benim❤allah razı olsun kuzum benımm
Saolasın canım ama hiç iştahım kalmadı