❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Hayrlı olsun kuzum senin adına çok sevindim inşallah bereketli kazançların olsun inşallah bebişte gelir kısmeti ile ay hadi inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsin
ınsallah canım benım amııın.bebıs calısmalarna devam ama caba olmadn gec olsunda guc olmasın kuzumm.cumlemız kavussun yavrularna sqaglıkla

ınsallah canım benım amııın.bebıs calısmalarna devam ama caba olmadn gec olsunda guc olmasın kuzumm.cumlemız kavussun yavrularna sqaglıkla
İnşallah canım zaten bizim elimizde olan bir şey değil kuzum bir kere ilişki olup ertesi gün hapı alıp ay sonunda hamile olduğunu öğrenen vardı benim kayınvalidem fitille korunurken kaynıma hamile kalmış kuzum rızkı varsa tüplerini bağlatsan da hamiş kalıyosun Rabbimin takdiri dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah fazla beklemeyiz meleklerimizi

İnşallah canım zaten bizim elimizde olan bir şey değil kuzum bir kere ilişki olup ertesi gün hapı alıp ay sonunda hamile olduğunu öğrenen vardı benim kayınvalidem fitille korunurken kaynıma hamile kalmış kuzum rızkı varsa tüplerini bağlatsan da hamiş kalıyosun Rabbimin takdiri dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah fazla beklemeyiz meleklerimizi
aynen canım olacaksa onune gecılmıyo.ınsallah kuzum amın

@dilekylmz22 kuzum hatirladin mii canim cagla cekmisti 5 gun önce bulamamistim bugun buyuk markette gördüm oyle yandimki bi cagla insani bu kadar aglatirmi bebegim dusmeseydi hapur hupur yerdimmm yavrummun cani cekmisti ah kuzum caglayi görür görmez tamamen coktum markette saklanip bi kenara hungur hungur ağladım:110:
Kuzum kendini bu kadar üzme balım biliyorum çok zor tatlım Allahım sabır versin inşiraha kavuştursun seni

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

FB_IMG_1489002074137.jpg

O dediğinden ben varım cnm Rabbim rızkını verirse bebeğin ne yaparsan yap gelir dünyaya Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin ..

X