- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 39
Hayrlı olsun kuzum senin adına çok sevindim inşallah bereketli kazançların olsun inşallah bebişte gelir kısmeti ile ay hadi inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsinINSAAT SIRKETNDE SEKRETERLK Kuzum sagolasın.iyi oldu valla bunada sükür
ınsallah canım benım amııın.bebıs calısmalarna devam ama caba olmadn gec olsunda guc olmasın kuzumm.cumlemız kavussun yavrularna sqaglıklaHayrlı olsun kuzum senin adına çok sevindim inşallah bereketli kazançların olsun inşallah bebişte gelir kısmeti ile ay hadi inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsin
İnşallah canım zaten bizim elimizde olan bir şey değil kuzum bir kere ilişki olup ertesi gün hapı alıp ay sonunda hamile olduğunu öğrenen vardı benim kayınvalidem fitille korunurken kaynıma hamile kalmış kuzum rızkı varsa tüplerini bağlatsan da hamiş kalıyosun Rabbimin takdiri dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah fazla beklemeyiz meleklerimiziınsallah canım benım amııın.bebıs calısmalarna devam ama caba olmadn gec olsunda guc olmasın kuzumm.cumlemız kavussun yavrularna sqaglıkla
aynen canım olacaksa onune gecılmıyo.ınsallah kuzum amınİnşallah canım zaten bizim elimizde olan bir şey değil kuzum bir kere ilişki olup ertesi gün hapı alıp ay sonunda hamile olduğunu öğrenen vardı benim kayınvalidem fitille korunurken kaynıma hamile kalmış kuzum rızkı varsa tüplerini bağlatsan da hamiş kalıyosun Rabbimin takdiri dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah fazla beklemeyiz meleklerimizi
Amin sağol canım umarım en kısa zamanda Allahım sizlere de nasip eder.Dikkat et ve iyi bak kendineAMIN kuzum❤ ALLAHIM yavrunu snaa bagislasin INŞALLAH canim
Kuzum kendini bu kadar üzme balım biliyorum çok zor tatlım Allahım sabır versin inşiraha kavuştursun seni@dilekylmz22 kuzum hatirladin mii canim cagla cekmisti 5 gun önce bulamamistim bugun buyuk markette gördüm oyle yandimki bi cagla insani bu kadar aglatirmi bebegim dusmeseydi hapur hupur yerdimmm yavrummun cani cekmisti ah kuzum caglayi görür görmez tamamen coktum markette saklanip bi kenara hungur hungur ağladım
Hayirli olsun fistigim❤INSAAT SIRKETNDE SEKRETERLK Kuzum sagolasın.iyi oldu valla bunada sükür
INŞALLAH bitanem INŞALLAH ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH cok sagol❤Kuzum benim Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin tez vakitte yüzünü güldürsün bedenine ruhuna şifa ihsan etsin gönlünü şenlendirsin
AMiN canim cok teşekkür ederim❤Amin sağol canım umarım en kısa zamanda Allahım sizlere de nasip eder.Dikkat et ve iyi bak kendine
Arada gelirim kuzum bakalim hayirlsii kuzumMasalim_DÖNDÜN MÜ CANIM..BÖYLESİ DAHA İYİ İÇİNE ATACAĞINA BURAYA YAZ DAHA İYİ.İYİ GELİYOR İNSANA..
Sagol balim INŞALLAHKuzum kendini bu kadar üzme balım biliyorum çok zor tatlım Allahım sabır versin inşiraha kavuştursun seni
sagol kuzummHayirli olsun fistigim❤
Sagol canim benim. Rabbim kimsenin hevesini kursağında birakmasin. Evlat isteyen herkes en kısa zamanda bebegine kavusur ins.Hayirli ugurlu olsun canim ALLAHIM kucagina sagliklica almayi nasip etsin hevesin kursaginda kalmasin RABBiM korusun sizi❤
O dediğinden ben varım cnm Rabbim rızkını verirse bebeğin ne yaparsan yap gelir dünyaya Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin ..İnşallah canım zaten bizim elimizde olan bir şey değil kuzum bir kere ilişki olup ertesi gün hapı alıp ay sonunda hamile olduğunu öğrenen vardı benim kayınvalidem fitille korunurken kaynıma hamile kalmış kuzum rızkı varsa tüplerini bağlatsan da hamiş kalıyosun Rabbimin takdiri dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah fazla beklemeyiz meleklerimizi