❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzular bende uykusuzluk sorunu basladiii psikolojik sanirim gözlerimi kapatinca yasadiklarim aklima geliyor bende gozlerim aciyana kadar oturuyorum hemen uykuya dalabilmek icin bu saat oldu
uyuyamadim:KK42:

Allah yar ve yardımcın olsun yıpratma kendini ne olur geçecek zamanla güzel ve çok iyi bir anne olacaksın yine bebegin olacak inşallah kendini en kısa zamanda toparlamaya bak sadece.biliyorum kolay degil söylemek
ben de yaşadım iki düşüğüm var en son temmuzda ikizlerim olacağını öğrendim ve kaybettim ama çok şükür şimdi 3 aylık hamileyim

@dilekylmz22 kuzum hatirladin mii canim cagla cekmisti 5 gun önce bulamamistim bugun buyuk markette gördüm oyle yandimki bi cagla insani bu kadar aglatirmi bebegim dusmeseydi hapur hupur yerdimmm yavrummun cani cekmisti ah kuzum caglayi görür görmez tamamen coktum markette saklanip bi kenara hungur hungur ağladım:110:
ahh kiyamam sanaa.simdi herseyde onu arayacaksn kuzum hersey hatirlatacak.az kaldi biraz daha zaman gececek agla icine atma ama gecicek canim benim

Yüreğine saglik canimm seni tanimiyorum ama okadar sicak kanli tertemiz yuregini bana actin bu acili gunumde yanimda oldun ALLAH razi olsun bitanem INŞALLAH nasip olsun miniklerimiz musmutlu olalim iNŞALLAH ❤ çok teşekkür ederim kuzum ❤
rica ederim ne demek, bizler burası bunun için varız, birbirimize yoldaş, destek yardımcı olmak için. tanışmış olduk bu arada :)

Kuzular bende uykusuzluk sorunu basladiii psikolojik sanirim gözlerimi kapatinca yasadiklarim aklima geliyor bende gozlerim aciyana kadar oturuyorum hemen uykuya dalabilmek icin bu saat oldu
uyuyamadim:KK42:
Cnm bak abimin 4yıl çocuğu olmadı tedavi ler kimyasal gebelik ler derken sağlıklı bi gebeliği oldu. Bebek 8 aylıkken kanama başldı biz erken Doğum diye heyecan la gittikki bebeğin 3 gün önce anne karnında öldügnü öğrendik aslında hareket etmiyomuş ama farkedemmş ilk gebeliği oldugu için.plasenta dekolmanı olmuş. Yani kız 3 gün o bebekle durmuş ölümden döndü. 3kiloya yakın bebek. Israrla görmek istedi annesi.bu arada etrafımız hep dogum bebekler alıyo.bebegi getirdiler öyle aglıyoki kız, yavrum sen niye ağlamıyorsun diye . Abimin ve eşinin o görüntüleri sesleri hala Kulagımda. Neyse 4 yıl tedaviyle olmuştu bebegi 2 ay sonra tekrar hamile kendiliğinden. Bu hastalıkta tekrarlma riski yüksek. Ama hiçbirşey olmadı. Yegenim 1 yaşına geldi hiç istemezken ikinciye hamile oldugunu öğrendi. Yani rabbim giden oglumuzun yerine 2 ogluş verdi. Biri 2 yaşında biri 3 aylık.okdr tatlılarki anlatamam. Şimdi sana düşen canım arkadaşım güzel bi sabır. Öyle psikoljni falan yıpratma. Sen ve eşine rabbim sağlık sıhhat versin şu günlerini unutcaksın. Güçlü olki güzel sağlıklı bebişlerin olsun. Psikoloji yıpranırsa tüm vücut saglıgın yıpranır. Seni seviyoruz eski masalımı istiyoruz

KADINIM BEN KADIN
images (26).jpg

Siz bakmayın benim çelimsiz bedenime, cesaretim dağları deler. Emekçidir nasır tutmuş ellerim. Kafa tutarım sert rüzgârlara, gök kuşağı gibidir çehrem. Her renk vardır yüzümde. Sarıda hüznü, kırmızıda aşkı, yeşilde dostluğu, mavide umudu, beyazda masumiyeti taşırım. Dört mevsim çiçeklerim solmaz. Kışın kardelenler, yazın güller, baharda papatyalar açar bende. Keder uğursuz bir ıslık gibi çalındığında kulaklarıma, ben umut türküleri çalar söylerim. Mutsuzum derken bile, mutlu ederim benden olanları. Kollarımda öyle bir ilahi güç vardır ki yaradanın bahşettiği, öyle sarmalarım ki kalkan olur kollarım.
Kadınım ben; yüreği her daim naif ve kırılgan. Kadınım ben; emeği tırnaklarıyla kazıyan, teri alnından hiç eksik olmayan. Kadınım ben; çalışkan, elleri toprak kokan. Kadınım ben; sevdikleri için aslan kesilen. Kadınım ben; sevenim, sevilenim, anayım vazgeçilmeyen. Kadınım ben, gücü bileğinde değil, yüreğinde saklı olan. Kadınım ben; saçlarında rüzgar, gözlerinde merhamet taşıyan. Kadınım ben; kaya gibi sert, dağlar aşacak kadar sabırlı olan. Kadınım ben; ağlarken bile gülümseyebilen. Kadınım ben; en çıkmaz sokaklardan bile bir çıkış bulabilen. Kadınım ben; karanlıkları aydınlık eden.
Kadınım ben; ağlatmayın, vurmayın bana. Gözyaşlarım ateş olur, ahım yakar sizi. Kadınım ben; hoş gördüğüm gibi hoş görün beni. Sevdiğim gibi sevin. Örselemeyin ruhumu. Kadınım ben; yaşatın öldürmeyin beni. Kadınım ben; tanrının kutsal saydığı. Kadınım ben, size emanet edilen. Kadınım ben, anayım sevenim sevilenim elleri memleket kokan.

Cnm bak abimin 4yıl çocuğu olmadı tedavi ler kimyasal gebelik ler derken sağlıklı bi gebeliği oldu. Bebek 8 aylıkken kanama başldı biz erken Doğum diye heyecan la gittikki bebeğin 3 gün önce anne karnında öldügnü öğrendik aslında hareket etmiyomuş ama farkedemmş ilk gebeliği oldugu için.plasenta dekolmanı olmuş. Yani kız 3 gün o bebekle durmuş ölümden döndü. 3kiloya yakın bebek. Israrla görmek istedi annesi.bu arada etrafımız hep dogum bebekler alıyo.bebegi getirdiler öyle aglıyoki kız, yavrum sen niye ağlamıyorsun diye . Abimin ve eşinin o görüntüleri sesleri hala Kulagımda. Neyse 4 yıl tedaviyle olmuştu bebegi 2 ay sonra tekrar hamile kendiliğinden. Bu hastalıkta tekrarlma riski yüksek. Ama hiçbirşey olmadı. Yegenim 1 yaşına geldi hiç istemezken ikinciye hamile oldugunu öğrendi. Yani rabbim giden oglumuzun yerine 2 ogluş verdi. Biri 2 yaşında biri 3 aylık.okdr tatlılarki anlatamam. Şimdi sana düşen canım arkadaşım güzel bi sabır. Öyle psikoljni falan yıpratma. Sen ve eşine rabbim sağlık sıhhat versin şu günlerini unutcaksın. Güçlü olki güzel sağlıklı bebişlerin olsun. Psikoloji yıpranırsa tüm vücut saglıgın yıpranır. Seni seviyoruz eski masalımı istiyoruz
AMIN bitanem❤ RABBIM abinin bebeklerini korusun iNŞALLAH canim benim cok zor seyler ALLAH'IM bidaha yasatmasin destegin için cok sagol bitanem herseyin hayirlisi❤

Allah yar ve yardımcın olsun yıpratma kendini ne olur geçecek zamanla güzel ve çok iyi bir anne olacaksın yine bebegin olacak inşallah kendini en kısa zamanda toparlamaya bak sadece.biliyorum kolay degil söylemek
ben de yaşadım iki düşüğüm var en son temmuzda ikizlerim olacağını öğrendim ve kaybettim ama çok şükür şimdi 3 aylık hamileyim
AMIN kuzum❤ ALLAHIM yavrunu snaa bagislasin INŞALLAH canim

Kanamam azaldi kuzular haplarimi iciyorum hamd olsun bugun annem beni biraz çarşıya cikarcak belkide biraz bana iyi gelir bugunumuze şükür ❤
Kuzum benim Rabbim kalbine inşirah ferahlığı versin tez vakitte yüzünü güldürsün bedenine ruhuna şifa ihsan etsin gönlünü şenlendirsin

X