- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Tam yapamamissin canim sanirim bozukGölgeli gibi hcg testim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yapamamissin canim sanirim bozukGölgeli gibi hcg testim kizlar
Kuzummm nasılsınTam yapamamissin canim sanirim bozuk
Bidaha ilk idrarina yap canim hakkinfa haylisi INŞALLAH ❤Anlayamadım ben de cnm neden böyle oldu hc byle çıkmamsti ovulasyon testi de pozitif
Kuzum benim cok zor geciyor sabah 8de uyuyabildim atlatmak cok zor cok ağlama nobetlerim oluyor bide artik su korku oldu hamile kalip yeniden kavusamazsam sorunum ne olabilir kuzum 14 haftalik dusuk cok gorulmuyomus normaldeKuzummm nasılsın
Kuzum dr lar ne diyorlar iyi bir kadın doğumcuyla görüşsen bide su pato sonuçların bir gelsin inşallah iyi gelir sonuçların da bitanem hayırlısıyla kuzucanım üzme kendiniKuzum benim cok zor geciyor sabah 8de uyuyabildim atlatmak cok zor cok ağlama nobetlerim oluyor bide artik su korku oldu hamile kalip yeniden kavusamazsam sorunum ne olabilir kuzum 14 haftalik dusuk cok gorulmuyomus normalde
Ankaraya tedavi icin kadin dogum uzerine capada hastane varmis oraya gidicem canim bakalim nedicekler.Kuzum dr lar ne diyorlar iyi bir kadın doğumcuyla görüşsen bide su pato sonuçların bir gelsin inşallah iyi gelir sonuçların da bitanem hayırlısıyla kuzucanım üzme kendini
cok iyi dusunmussunz kuzum.kalablk olmasi iyi.yalnizken insan dusundukce kotu oluyo.hava degisimi iyi gelir.atlatacksn kuzum.derdini veren rabbim dermaninida sabrinida veriyoBalim ağlama nöbetlerim var zamanla atlatirim INŞALLAH annemlere hatay iskendiruna gidicem 1 hafta durucam esim beni almaya gelcek kuzum esimde 2 gun kalicak sonra eve donucez haftaya gidiyorum. Esim isteyken evde yalniz kalmak istemedim esimde kafan dagilsin dedi kuzum nereye gidersem gideyim kalbimin acisiyla gidicem kuzum ama evde yalniz aksama kadar kalmaktansa 1 hafta biraz dinleneyim. Oyle düşündük
Cnm benim atlatacaksın inşallah. Şimdi bunları konuşmak çok erken ama bu haftalrda en çok pıhtılaşma dan kayıplar olur. Kromozom anomalileri daha erken haftalrda görülür. Cnm bide muaynede fark edilemeyen küçük zarlar oluyo rahim ortasında. Arcuat uterus denilir. Ondada olabiliyo böyle seyler. Ankaraya gittignde baktırırsın. Araştrlp bulunur hiç canını skma. Allah'ın izni ile bidaha yaşamıcaksn emin olKuzum benim cok zor geciyor sabah 8de uyuyabildim atlatmak cok zor cok ağlama nobetlerim oluyor bide artik su korku oldu hamile kalip yeniden kavusamazsam sorunum ne olabilir kuzum 14 haftalik dusuk cok gorulmuyomus normalde
Hic olur mu simdi buKizlar ben hamilelik bölümüne girmemek benim acimdan daha iyi olcak bu topik bana yavrumu hatirlatiyor herşeyimi burda paylastim nede cok sevincliymisim ilk ögrendigimde dunyalar benim olmustu bi mesajimi okudum simdide 2li tarama testi cok guzel cikti diye nasilda mutlu olmusum cok zor kizlar unutmak cok zor ciğerim söküldü sanki ALLAHIM bu aciyi kimseye yasatmasin iNŞALLAH ben kendimi diyete spora veriyim biraz daha zayfliyim ben saglikli olayimki bebegimde saglikli gelsin bana INŞALLAH ❤ Ankaraya capa hastanesine gidicem kizlar butun testlerimi yaptircam. Tedavimi olucam ALLAHIN izniyle INŞALLAH tez vakitte sagliklica yavruma kavusurum❤ Beni merak ederseniz mesaj atarsiniz kuzular bende sizleri merak ederim diyet bölümüne giricem kkda kilom fazla en azindan öyle kendimi oyalayip tedavi günümü beklicem. INŞALLAH hersey cok guzel olur hepimiz icin RABBIM bebeklerinizi sizlere bagislasin minik ellerinize sagliklica kavusursunuz INŞALLAH eminim cok guzel anne olacaksınız mucizeniz sizinle olsun herzaman. Ben oğlumu kaybettim yoklugu dolmicak bi aci evet belki dogmadi ama 4 ay oyle alismisimki her odada bebegim var sanki. RABBIM beterinden saklasin bidaha yasatmasin iNŞALLAH hakkinizi helal edin canlar bana cok destek oldunuz hepinizden ALLAH razi olsun canlarim❤ Sizleri cok seviyorum tedavi olup yine hamis olarak gelirim INŞALLAH araniza belkide ikizim olur sagliklica kucagimiza alalimda iNŞALLAH cumlemiz❤ hoşçakalın beni unutmayin❤ bi sedamiz var dersiniz ben sizi hic unutmicam...
Olmaz mı kuzum kendini sıkma sakin ağla bence destek alabilirsin daha çabuk atlatirsin inşallahHamd olsun kuzum aglama nöbetlerim oluyor zor bi surec ALLAH yardimcimiz olsun
Kuzum tesekkur edrim ama benim icin iyi olan bu olcak topigin basligini okumak bile acima aci katiyor tedavime daha 3 ay var kafami dinliyim ben herzman yaninizdayim özelden yazarim zaten cok sagolHic olur mu simdi bu
Gitmek o zaman baska bir topik acalim hamilelik disinda sadece eglenelim
Olmaz gitmek
Beraber basladik beraber bitirecegiz kuzum
Ozleriz hemde cok
Gitmek yok
Degil mi kizlar izin vermiyoruz
Sagol bitanem tam tesekkurlu bi arastrma yaptrcam dua et olurmu cok kotu bisi cikmasinCnm benim atlatacaksın inşallah. Şimdi bunları konuşmak çok erken ama bu haftalrda en çok pıhtılaşma dan kayıplar olur. Kromozom anomalileri daha erken haftalrda görülür. Cnm bide muaynede fark edilemeyen küçük zarlar oluyo rahim ortasında. Arcuat uterus denilir. Ondada olabiliyo böyle seyler. Ankaraya gittignde baktırırsın. Araştrlp bulunur hiç canını skma. Allah'ın izni ile bidaha yaşamıcaksn emin ol
Kurban olurum seni yaradana bitanem sende mi yavrunu kaybettin ALLAHIM sabir versin balimmm iyi sozlerin icin vok tesekkur ederim balim ALLAH razi olsun bitanem bizimde miniklerimiz olcak INŞALLAH dualarimdasin ozelden yazdim balim ordan konuşuruz zaten cok sagol ❤_Masalim_ Nasıl içim yandı nasıl iliklerime kadar hissettim acinı anlatamam.. seni topiği ilk açtığın günlerden beri tanıyrm. Hamile kalma sürecini tutarmi olacakmi diye dualar ettiğini herkese iyi niyetle yaklaşıp hayırlı gzl dualar ettiğini hamile kaldığında nasıl sevindiğini ve nasilda korktuğunu hatırladım gözümün önünden geldiii geçti tüm o yazılanlar.. Allahım sana şifa sabır versin. İnşallah atlatacaksin bu durumu. Tedavi olacaksın inşallah gzl sağlıklı hamilelikler yaşayacaksın. Gzl doğumlar yapacaksın bebeğini buyuteceksin .Sen iyi bir insansın Allahım sana bu gzl duyguları yaşatacak canım benim. Ne kadar üzülme desemde üzüleceksin.tipki benim gbi. Hatirlarmisin benim hamileligimi öğrenip sana yazdığımda içime doğdu demiştin.. ama ayın 2 sinde perşembe günü bende kaybettim 9 haftalık gelişim olmamış kurtaj oldum .Kader kısmet. Sana yazmaya girdim bir de okuduklarimla üzüldüm. Canım dua edelim şükür edelim hamile kalabiliyrz sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek için tedavi gerekiyorsa olacağız kendini topla inşallah. Ben kalp atışını bile duymadım.seninki çok daha acı.biliyrm ama sabretmek zorundayız..Allah'a emanet ol. Dinlen korun yalnız kalma. Bende 2 ay korunacagim Allahım hayırlısını sagliklisini nasip etsin bizlere isteyen herkese.hoscakal. dua ile Allah yardımcın olsun.
Allah sabır versin kuzu ve bir daha asla yaşatmasın inşallah hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı bi evlada kavuşursun bitanem...Allah yar ve yardımcın olsun canım benim_Masalim_ Nasıl içim yandı nasıl iliklerime kadar hissettim acinı anlatamam.. seni topiği ilk açtığın günlerden beri tanıyrm. Hamile kalma sürecini tutarmi olacakmi diye dualar ettiğini herkese iyi niyetle yaklaşıp hayırlı gzl dualar ettiğini hamile kaldığında nasıl sevindiğini ve nasilda korktuğunu hatırladım gözümün önünden geldiii geçti tüm o yazılanlar.. Allahım sana şifa sabır versin. İnşallah atlatacaksin bu durumu. Tedavi olacaksın inşallah gzl sağlıklı hamilelikler yaşayacaksın. Gzl doğumlar yapacaksın bebeğini buyuteceksin .Sen iyi bir insansın Allahım sana bu gzl duyguları yaşatacak canım benim. Ne kadar üzülme desemde üzüleceksin.tipki benim gbi. Hatirlarmisin benim hamileligimi öğrenip sana yazdığımda içime doğdu demiştin.. ama ayın 2 sinde perşembe günü bende kaybettim 9 haftalık gelişim olmamış kurtaj oldum .Kader kısmet. Sana yazmaya girdim bir de okuduklarimla üzüldüm. Canım dua edelim şükür edelim hamile kalabiliyrz sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek için tedavi gerekiyorsa olacağız kendini topla inşallah. Ben kalp atışını bile duymadım.seninki çok daha acı.biliyrm ama sabretmek zorundayız..Allah'a emanet ol. Dinlen korun yalnız kalma. Bende 2 ay korunacagim Allahım hayırlısını sagliklisini nasip etsin bizlere isteyen herkese.hoscakal. dua ile Allah yardımcın olsun.
Canım gitmeni asla istemiyorum ama senin için bu iyi olacaksa öyle olmalı bitanem Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin Rabbim eşinle senin mutluluğunu daim etsin inşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin canım bizleri unutma her zaman dualarımdasınKuzular rica edip konumu kapattiricam bilginiz olsun sizlerde baska bi topikte toplanirsiniz uğurlu gelsin yeni topiginiz bende iyilesince yanınıza gelirim INŞALLAH ❤ sizleri seviyorum iNŞALLAH Yavrulamiza kavusuruz ay soyle yaramaz ay anne dedi ay bugun ilk kez yürüdü diye tatlliklarini anlatiriz ALLAHIN izniyle❤ siz baska topikte toplanirsaniz ben sizi yine bulurum kuzularim❤ her zaman yaninizda oldugumu bilin olurmu mesaj atmak isterseniz görüşürüz kuzular❤ ALLAHA emanet olun sizi biraktiigimi dusunmeyin olur mu bu baslik bile beni etkiliyor umarim beni anlarsiniz hakkiniizi helal edin hep yanimda oldunuz dualarimdasiniz❤ Hamis sultanlar yavrularina sagliklica kavussun INŞALLAH hamis kalmak isteyen canlarda sagliklica hamis kalirlar INŞALLAH hoscakalin❤